از این رو بد نیست نگاهی داشته باشیم به برخی تلاشهای مشابه شکل گرفته در شمال آفریقا و منطقه خاورمیانه. این کشورها امروز با بیسامانی در نظام مدیریتی و سیاسی خود مواجه شدهاند و هرچه میکوشند بیشتر گرفتار معضلات و مشکلات میشوند. آنچه در این کشورها تحت عنوان «بهار عربی» ایجاد شد، نتیجهای درپی نداشت، مگر حمله قدرتهای جهانی بهویژه ایالات متحده امریکا به کشورهای مدنظر.
لیبی یکی از این کشورهاست؛ با از بین رفتن نظام سیاسی مستقر در این کشور، هرج و مرج جایگزین نظامی یکپارچه شد. این فروپاشی علاوه بر ارایه فرصت به قدرتهای جهانی برای غارت این کشور، سبب شد تا برخی خائنان داخلی نفت لیبی را بشکهای 9 دلار به فروش برسانند.
مصر نیز شاهد اتفاقی مشابه بود. در این کشور با از بین رفتن نظام و سیستم حکومتی حسنی مبارک، گروهی تحت عنوان اخوانالمسلمین قدرت را به دست گرفت ولی متاسفانه این گروه نیز به خودمحوری تن داد تا جایی که همین خودمحوری و عدم همراهی گروههای سیاسی با آن به یکی از عوامل فروپاشی نظام سیاسی این کشور تبدیل شد.
از اینرو معتقدم فروپاشی سیستمهای حکومتی مستقر در کشورها یکی از برنامههای قدرتهای جهانی بهویژه ایالات متحده امریکا برای به دست گرفتن قدرت در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا است. به عنوان نمونه میتوان به عراق، لبنان، سوریه و حتی لبنان نگاه کرد که بیسامانی اصلیترین نظام مستقر در این کشورهاست. یمن نیز از این قائده مستثنا نیست؛ تا جایی که امروز کشورهایی نظیر عربستان سعودی و برخی دولتهای خاورمیانه فجیعترین جنایتها را در این کشور مرتکب میشوند. ایالات متحده امریکا برای جمهوری اسلامی نیز چنین طرحی در ذهن دارد و میکوشد با متزلزلسازی نظام مدیریتی کشور به برنامههای خود در ایران دست یابد.
در این مسیر هستند افرادی که گاه و بیگاه، دانسته و ندانسته در زمین واشنگتن بازی میکنند. بر این اساس باید هشدار داد که اگر افرادی هستند که ندانسته در این مسیر حرکت میکنند، بهتر است به تجربیات سایر کشورهای دخیل توجه کنند. رهبر انقلاب اسلامی با آگاهی از این نقشه در بزنگاههای خاص همچون ماجرای افزایش قیمت بنزین و به منظور حمایت از دولت و جلوگیری از ایجاد تزلزل در نظام سیاسی و مدیریتی کشور به حمایت از دولت میپردازند. امروز و با در نظرگیری شرایط ویژه خاورمیانه و همچنین جمهوری اسلامی، به صراحت باید اعلام کرد که اگر افرادی با پیروزی از هیجانات سیاسی به دنبال استیضاح دولت و همچنین آسیب زدن به نظام مدیریتی کشور هستند، باید بدانند که بیشتر از هر کسی در زمین امریکا بازی میکنند. این افراد میتوانند در انتخابات مختلف از ریاستجمهوری گرفته تا مجلس شورای اسلامی حضور یافته و فکر، نظر و عقیده خود را در معرض رای عموم بگذارند.
میتوانند صبر کنند تا حدود 2 سال آینده قدرت در قوه مجریه را به دست بگیرند اما باید توجه داشته باشند که ایراد آسیب به نظام مدیریتی ایران آسیبهای جبرانناپذیری به همراه خواهد داشت. انتخابات و پیروی از نظر عموم جامعه شکلدهنده جمهوریت نظام جمهوری اسلامی مبنای اساسی نظام ما است ولی در این مسیر نباید فرد و افرادی با تلاشهای پیدا و پنهان به دنبال متلاشیسازی نظام سیاسی و مدیریتی کشور باشند.
17302