دانیال حکیمی بازیگر و صداپیشه سینما و تلویزیون است که در این قسمت بیوگرافی کامل او را آماده کرده ایم. در ادامه عکس های خانوادگی دانیال حکیمی در کنار همسر و دخترش را آماده کرده ایم.
بیوگرافی دانیال حکیمی
دانیال حکیمی بازیگر معروف ایرانی است که متولد سال ۱۳۴۲ در میغان شاهرود است. او مدرک دیپلم اقتصاد دارد و دانش آموخته مدرسه عالی بازیگری رادیو در سال ۱۳۶۳ است.
تحصیلات
دانیال حکیمی این هنرپیشه ی معروف ایرانی دارای دیپلم اقتصاد است و در ورزش زرمی کنگ فو نیز دارای مهارت است.
شروع فعالیت هنری
دانیال حکیمی فعالیت هنری را در سال ۱۳۶۳ در سینما با بازی در فیلم مخترع ۲۰۰۱ شروع کرد. او در فیلم های سینمایی مانند آقای دلار، بخش چهار جراحی، باغ گیلاس، این خانه دور است و آتیه بازی کرده است.
همسر و فرزندان
دانیال حکیمی ازدواج کرده است و متاهل است و همسرش زیبا هاشم زاده است. حاصل ازدواج آنها، دو فرزند است که یکی پسر و دیگری دختر به نام دانا و دایانا هستند. او در سریال رهایی به کارگردانی مسعود تکاور که از شبکه دوم سیما پخش شد به همراه دو فرزندش دانا و دایانا حکیمی ایفای نقش کرده است.
بیوگرافی دانا و دانیال حکیمی
دایانا حکیمی متولد ۷ اسفند ماه سال ۱۳۷۳ است و فعالیت هنری را با بازی در سریال مار و پله به کارگردانی محسن یوسفی در سال ۱۳۸۴ در سن یازده سالگی شروع کرد او مدتی را در تئاتر به فعالیت پرداخته و بعد از مدتی در سال ۱۳۹۰ با بازی در چند سریال دوباره فعالیت خود را در صدا و سیما شروع کرد.
دانا حکیمی متولد سال ۱۳۷۸ بود و برای اولین بار در سال ۱۳۹۳ در کنار پدرش در سریال رهایی ایفای نقش کرد و امسال هم در سریال دوردست ها در نقش حامد بازی کرده است.
دانیال حکیمی بازیگری در تلویزیون را از سال ۱۳۶۶ با سریال مرغ حق شروع کرد و با آثار دیگری مانند آقای دلار، بخش چهار جراحی، باغ گیلاس، این خانه دور است و آتیه ادامه داد. او در سریال های مهدی فخیم زاده هم ایفای نقش کرده است که همگی پربازدید بوده اند.
فیلم شناسی
سینمایی
۱۳۸۷ -شکار روباه
۱۳۸۵ -ارتفاع ۴۵/۶
۱۳۷۵ – ستاره های سربی
۱۳۷۵ – طوفان
۱۳۷۳ – بازی های پنهان
۱۳۷۳ – لژیون
۱۳۷۱ – چشمهایم برای تو
۱۳۷۱ – دیگه چه خبر؟!
۱۳۷۱ – مخترع ۲۱۱۱
مجموعه های تلویزیونی
۱۳۹۳ – رهایی
۱۳۸۹ – فاصله ها
۱۳۸۷ – مرگ تدریجی یک رویا
۱۳۸۷ – شب هزار و یکم
۱۳۸۷ – ترانه مادری
۱۳۸۵ – روز رفتن
۱۳۸۵ – مار و پله
۱۳۸۴ – مار و پله
۱۳۸۳ – لبه تاریکی
۱۳۸۲/۸۴ – آشیانه سیمرغ
۱۳۸۱ – جست و جو در شهر
۱۳۸۱ – خانه پدری
۱۳۸۱ – خواب و بیدار
۱۳۷۹ – ولایت عشق
۱۳۷۸ – ویروس ۲۱۱۱
۱۳۷۷ – فکر پلید
۱۳۷۷ – دل های شاد
۱۳۷۷ – گم شده
۱۳۷۵ – خاطره
۱۳۷۵ – آتیه
۱۳۷۴ – فردایی هم هست
۱۳۷۴ – فرصت طلایی
۱۳۷۲ – باغ گیلاس
۱۳۷۱ – بازنشستگی
۱۳۷۱ – این خانه دور است
۱۳۶۸/۶۹ – سایه های بلند باد
۱۳۶۸ – آقای دلار
۱۳۶۷ – بخش چهار جراحی
۱۳۶۷ – عقیق
۱۳۶۶ – مرغ حق
۱۳۶۳ – کابوس خسرو پرویز