به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، حسین پژمان با بیان اینکه اکنون بیش از ۸۰ درصد محصولات کشاورزی این استان به صورت بالقوه پتانسیل دریافت گواهی استاندارد را دارند، اضافه کرد: در فاز اول طرح تولید محصول گواهی شده و استاندارد؛ خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای و مزرعه ای، سیب زمینی، پیاز، پرتقال و سیب درختی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و شهرداری شیراز با سازمان جهاد کشاورزی استان فارس همکاری می کنند، افزود: مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه و تشکل های کشاورزی بخش خصوصی در اجرای این امر ضروری است.
پژمان، هدف از اجرای "طرح تولید محصول گواهی شده و استاندارد " را ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و در نهایت ارتقای سلامت و بهداشت جامعه و کاهش نگرانی مردم در مورد کیفیت و سلامت محصولات تولیدی در استان فارس دانست.
این مقام مسئول اضافه کرد: ترغیب بخش خصوصی به ورود به زنجیره تولید، فرآوری، برندسازی و عرضه محصولات گواهی شده از دیگر اهداف اجرای این طرح است که علاوه بر کاهش هزینه های تولید کنندگان و مصرف کنندگان در ایجاد اشتغال به ویژه برای کارشناس بخش کشاورزی موثر است.
به گفته وی؛ در این طرح سازمان میادین شهرداری با قرار دادن غرفه هایی در نقاط مختلف شهر شیراز به عرضه مستقیم محصولات گواهی شده و استاندارد کمک خواهد کرد و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی استان فارس و قوه قضائیه با کارگروه نظارت بر فروشگاه های عرضه کننده کود و سموم کشاورزی این استان همکاری خواهند کرد.
پژمان؛ فعالیت ۱۸ آزمایشگاه آنالیز آب و خاک، یک صد کلینک گیاه پزشکی، ده انسکتاریوم پرورش حشرات مفید، چهار آزمایشگاه آنالیز سموم و یک صد ایستگاه پیش آگاهی و هواشناسی از پتانسیل های استان فارس در تولید محصول گواهی شده و استاندارد برشمرد.
انتهای پیام