سالانه 18 هزار تن گوشت قرمز در ورامین تولید می‌شود


سالانه 18 هزار تن گوشت قرمز در ورامین تولید می‌شود

تهران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی ورامین گفت: سالانه 18 هزار تن گوشت قرمز گوساله و گوسفندی در شهرستان ورامین تولید می‌شود که این تولیدات بخش مهمی از نیازهای استان را تأمین می‌کند.

احمد فدایی اردستانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرستان ورامین از ۸۵ هزار رأس گوساله پرواری، ۱۸ هزار و ۵۰۰ رأس گاو شیری و ۲۲۰ هزار رأس دام سبک برخوردار است.
وی تصریح کرد: یک هزار و ۹۰۰ واحد دامپروری پرواری، ۱۸۵ واحد گوساله شیری و ۱۸۰ واحد پرورش گوسفند در شهرستان ورامین فعالیت می‌کنند که این واحدها سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.
فدایی گفت: فعالیت بیش از ۲ هزار واحد دامپروری در ورامین، این شهرستان را حائز رتبه نخست تولید گوشت قرمز در استان تهران کرده است.
وی میزان تولید شیر در شهرستان ورامین را بیش از ۱۲۷ هزار تن در سال اعلام کرد و افزود : تولید کنندگان شیر این شهرستان با این میزان تولید ، رتبه دوم استان تهران را در اختیار دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین یکی از مشکلات واحدهای دامپروری را افزایش قیمت نهاده‌های دامی اعلام کرد و افزود: افزایش قیمت نهاده‌های دامی نظیر کاه، تفاله چغندر و یونجه، هزینه‌های تولید گوشت قرمز را افزایش داده است.
وی اظهار کرد: افزایش قیمت تولید گوشت از یک سو و از سوی دیگر کاهش قیمت گوشت باعث شده تا برخی از دامداران برای فروش گوشت قرمز با مشکل مواجه شوند که لازم است برای عرضه این محصول، برنامه ریزی مناسبی از سوی مسئولان صورت گیرد.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم