جشنواره فیلم 114 ثانیهای «مبین» در ایستگاه پایانی/ استقبال بالای فیلمسازان حرفهای از نخستین دوره
نصیری از برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره فیلم 114 ثانیه ای «مبین» خبر داد و گفت: در مجموع 244 اثر در مهلت فراخوان آثار به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بررسی و مرحله نخست انتخاب، 47 اثر به مرحله دوم و داوری نهایی راه یافتند.
«جواد نصیری» در گفتگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان از برگزاری آیین پایانی نخستین جشنواره «فیلم 114 ثانیه ای مبین»، خبر داد و اظهار کرد: هئیت های انتخاب در آذر ماه گذشته و هیئت داوری نهایی در روز 15 دی ماه تشکیل جلسه دادند و آثار برتر را در رشته های مختلف این جشنواره انتخاب کردند.
دبیر جشنواره فیلم 114 ثانیه ای مبین افزود: در مجموع 244 اثر در مهلت فراخوان آثار به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بررسی و مرحله نخست انتخاب، 47 اثر به مرحله دوم و داوری نهایی راه یافتند که هم اکنون در رشته های مختلف برگزیدگان مشخص شده اند.
مدیر مرکز تولیدات چندرسانه ای قرآنی جهاد دانشگاهی (مبین) تصریح کرد: در مجموع استقبال از این جشنواره در نخستین دوره برگزاری از آنچه ما در پیش بینی های خود مطرح کرده بودیم، بسیار بالاتر بود. به ویژه در بخش آثار حرفه ای که فیلم سازان خوبی در جشنواره شرکت کردند.
نصیری ابراز کرد: برخلاف پیش بینی ما استقبال در بخش تلفن همراه و دانشجویی چندان مورد رضایت نبوده است و باید به دنبال علت های آن باشیم. به ویژه برای بخش دانشجویی که در جهاد دانشگاهی قصد داریم به سمت راه اندازی باشگاه فیلم سازی دانشجویی و برگزاری کارگاه های آموزشی ساخت فیلم کوتاه حرکت کنیم.
این عضو شورای سیاستگذاری جشنواره با بیان زمان و مکان مراسم اختتامیه، یادآور شد: روز دوشنبه، 23 دی ماه از ساعت 15 تا 17 در محل سالن استاد جلیل شهناز واقع در طبقه دوم خانه هنرمندان ایران مراسم اختتامیه را برگزار خواهیم کرد و طی آن از فیلمسازان برتر تجلیل می شود.
یادآور می شود، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسین نواب، هادی نائیجی، ابوالقاسم رئیسی و بهروز شعیبی به عنوان هیئت داوران نخستین جشنواره فیلم 114 ثانیه ای مبین آثار راهیافته به مرحله نهایی را به قضاوت نشستند.
این جشنواره با موضوعات سبک زندگی و آموزههای اخلاقی، قصص قرآن، ایثار و شهادت، سیمای پیامبر اسلام (ص)، نیکی به پدر و مادر و صله رحم، نماز و واجبات الهی، آثار و برکات نیکی در زندگی مردم، کسب روزی حلال و معاملات اسلامی، انفاق، جهاد، پوشش و عفاف، توجه به محیط زیست، آسیبهای اجتماعی و یا در بخشهای جنبی آن با عنوان تربیت فرزند و دانشجویی برگزار شد.
پایان پیام/9