به گزارش خبرآنلاین لرستان ، این جلسه، با حضور دکتر زینعلی مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی ، دکتر شاهرخ رمضان نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی ، دکتر علی هیودی مشاور هماهنگی امور مجلس معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری و تعدادی از مدیران دستگاههای دولتی و بخش خصوصی و به ریاست استاندار لرستان تشکیل شد .
دکتر خادمی با اشاره به اینکه یکی از استعدادهای اصلی استان لرستان کشت گیاهان دارویی است ، گفت: لازم است در این زمینه در سه حوزه کشت، فرآوری و بازاریابی تصمیماتی اتخاذ شده و تعاریفی ارائه شود.
لزوم برنامهریزی دقیق در ستاد گیاهان دارویی استان
وی با اشاره به لزوم برنامهریزی دقیق در ستاد گیاهان دارویی استان بر ضرورت تدوین یک سند سه بخشی شامل موارد زیر تاکید کرد :
1- حوزه گیاهان دارویی و کشت آنها که متولی آن سازمان های: جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و امور عشایری است
2- حوزه فرآوری گیاهان دارویی که متولی آن شرکت های دانش بنیان باهماهنگی علوم پزشکی و دستگاههای مرتبط است
3- حوزه بازاریابی و فروش گیاهان دارویی.
دکتر خادمی با بیان اینکه ارائه اطلاعاتی همچون وضعیت آب و هوایی استان و تنوع پوشش گیاهی در جلسات ،دردی را دوا نمی کند اظهار داشت: پس از تعریف و استخراج پروژه ها در فاصله زمانی معقولی در سه بخش یاد شده توسط ستاد گیاهان دارویی و گلخانه ای به تامین اعتبار لازم از سازمانهای مربوطه پرداخته میشود .
گامهای مثبت در زمینه گیاهان دارویی
استاندار لرستان با تقدیر از اقدامات خوبی که تاکنون در این زمینه انجام شده گفت: در سالهای اخیر گامهای مثبتی در زمینه گیاهان دارویی برداشته شده است و استان لرستان استعداد زیادی در این زمینه دارد که می توان با برنامه ریزی لازم بخش مهمی از ظرفیت استان را به این امر مهم اختصاص داد.
۴۶