جامعه ایرانی به روایت موزه مردم شناسی صنعتی(+عکس)
استاد علی اکبر صنعتی در مدت حیاتش نزدیک به 6 هزار تابلو و بیش از هزاران مجسمه گچی، سنگی و برنزی خلق کرد که شخصیتهای علمی و ادبی ایران و تیپهای گوناگون اجتماعی را می توان در آنها دید.
یکی از موزههای شهر تهران موزه استاد علی اکبر صنعتی است که برای نمایش آثار این هنرمند راه اندازی شده است.
سردیس علی اکبر صنعتی
به گزارش آوید نیوز، علیاکبر صنعتی در ۱۲۹۵ در کرمان بهدنیا آمد. وی دورههای تخصصی، مجسمهسازی و نقاشی را در مدرسهٔ صنایع مستظرفه و مدرسهٔ صنایع قدیم زیر نظر طاهرزاده، حسین بهزاد (مینیاتوریست)، ابوالحسن صدیقی (مجسمهساز) و حیدریان گذرانده بود.
استاد علی اکبر صنعتی در مدت حیاتش نزدیک به ۶ هزار تابلو و بیش از هزاران مجسمه گچی، سنگی و برنزی خلق کرد که شخصیتهای علمی و ادبی ایران و تیپهای گوناگون اجتماعی را می توان در آنها دید.
تعدادی از این آثار در ساختمانی مربوط به دوره قاجار نگهداری می شوند و علاقه مندان را به سوی خود می کشانند.
این موزه در ضلع شمال غربی میدان توپخانه قرار دارد و یکی از مکانهای دیدنی مرکز شهر تهران است که با توجه به فاصله بسیار نزدیک آن با متروی امام خمینی به راحتی می توان به آن دسترسی پیدا کرد.
استاد صنعتی بامداد سیزدهم فروردین ۱۳۸۵ در سن ۹۰سالگی درگذشت و پیکر وی در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
استاد علی اکبر صنعتی تنها هنرمندی است که دو موزه به نامش است. موزه صنعتی تهران و موزه صنعتی کرمان. تصاویر این گزارش مربوط به آثار ایشان در موزه تهران است.