پویش عیدانه بهزیستی در خراسان جنوبی برگزار می شود


پویش عیدانه  بهزیستی در خراسان جنوبی برگزار می شود

عرب نژاد از برگزاری پویش عیدانه بهزیستی خراسان جنوبی برای تأمین مایحتاج و سبد غذایی عیدنوروز مددجویان و توانخواهان نیازمند خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی عرب‌نژاد» امروز (۲۵ اسفند) به رسانه های گروهی در این رابطه گفت: پویش عیدانه جهت تأمین مایحتاج و سبد غذایی عید نوروز توانخواهان نیازمند و مددجویان بهزیستی استان برگزار می شود.


مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: در راستای کمک به بهبود وضعیت معیشتی مددجویان تحت پوشش و با عنایت به نزدیکی سال نو در نظر است همزمان با ایام عید نوروز پویش عیدانه با بهره گیری از ظرفیت مشارکتهای مردمی و خیرین برگزار شود.

عرب نژاد بیان کرد: از آنجا که تأمین سبد حمایتی برای خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی از طریق سنتی گذشته به صورت جمع آوری کمک های غیر نقدی و مراجعات حضوری مردم نوع دوست و خیرین عزیز با توجه به مسائل پیش آمده و لزوم پیشگیری از انتشار ویروس کرونا امکان پذیر نیست لذا این امر در ادامه منوط به جذب حداکثری مشارکتهای نقدی مردم و خیرین از طریق شماره حساب و کارت مجازی خواهد بود.

وی افزود: بهره گیری از اطلاعات و آمار کلی معاونت‌های تخصصی در سطح ادارات بهزیستی استانها به ویژه در حیطه جمعیت هدف سازمان شامل: زنان خودسرپرست، کودکان و توانخواهان نیازمند از یکسو و استفاده از کلیه امکانات موجود درون و برون سازمانی در استان در زمینه اطلاع رسانی پویش و بکارگیری شیوه های جذب مشارکتهای مردمی در قالب شیوه های نوین مبتنی بر بانکداری الکترونیک در این برنامه مدنظر می باشد.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در پایان با درخواست از مردم برای سهیم شدن در پویش بهزیستی، عنوان کرد: خیرین گرامی و مردم نوع دوست استان خراسان جنوبی می‌توانند کمکهای خود را به شماره حساب 4180034541947696 بانک مرکزی و شماره کارت مجازی 6367957079939448 در سراسر استان واریز کنند.

پایان پیام/375


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جزئیات دستگیری عاملان حمله به ماموران نیروی انتظامی در کرج