تزیین ماست و خیار برای مهمانی با گل محمدی و نعناع
تزیین ماست و خیار خانم های خانه داری که در فصل تابستان در کنار غذا، ماست و ماست و خیار سرو می کنند در این مطلب از ایران بانو با ما همراه باشند. امروز برای شما مدل های مختلفی از تزئین ماست تهیه کرده ایم، امیدواریم ایده بگیرید و سفره های رنگارنگ بچینید. ایا … نوشته تزیین ماست و خیار برای مهمانی با گل محمدی و نعناع اولین بار در پورتال جامع ایران...
تزیین ماست و خیار
خانم های خانه داری که در فصل تابستان در کنار غذا، ماست و ماست و خیار سرو می کنند در این مطلب از ایران بانو با ما همراه باشند. امروز برای شما مدل های مختلفی از تزئین ماست تهیه کرده ایم، امیدواریم ایده بگیرید و سفره های رنگارنگ بچینید. ایا می دانید علت آب انداختن روی ماست چیست ؟
ماست و خیار کشمش , تزیین ماست و خیار
تزیین ماست با گردو
تزیین ماست و لبو
تزیین ماست و خیار تک نفره
طرز تهیه ماست و خیار یونانی , انواع تزیین “ماست و خیار” مجلسی و شیک
طرز تهیه ماست و خیار با کشمش و گردو
تزیین ماست جدید
برای درست کردن ماست و خیار ویژه ما کافی این کارها را انجام دهید:
مواد لازم برای درست کردن ماست و خیار ویژه :
خیار : سه عدد متوسط
ماست: ۲۰۰ گرم
پیاز سفید: یک عدد متوسط (به جای پیاز سفید در فصلش میتوانید از پیازچه استفاده کنید)
سیر : یک حبه
آویشن : یک قاشق چایخوری (پودر شده)
نعنا خشک: یک قاشق چایخوری
گل محمدی: یک دوم قاشق چایخوری (پودر شده)
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور کار برای درست کردن ماست و خیار ویژه :
نکته مهم در تهیه این ماست ریز کردن نگینی مواد اولیه آن است. خیلیها خیار و پیاز را رنده میکنند اما طعمی که ماست و خیار با مواد اولیه نگینی میگیرد، چیز دیگری است.
برای نگینی کردن خیار کافی است سه برش در طول آن و سه برش در عرض آن بزنید و آن را روی تخته قرار دهید. آنگاه از ارتفاع آن را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید.
البته که نگینی ریز کردن خیار و پیاز کمی وقتگیر است و رنده کردن دوای درد زندگی ماشینی امروز. اما برای لذت بردن از غذا، بهتر است کمی حوصله داشته باشید و وقت بگذارید.
سیر را بسیار ریز خرد کنید. ماست را در ظرف آن بریزید. بهترین نوع ماستی که میتوانید به کار ببرید ترکیبی از ماست ترش و ماست خامهای است. ترکیب ۵۰ – ۵۰٫
آویشن، نعنا و گل محمدی را هم به آن اضافه کنید. خیارهای نگینی، پیاز و سیر هم یادتان نرود. فلفلی که به کار میبرید بهتر است دانه فلفل سیاه باشد تا آن را در فلفلدانهای آسیابی در همان لحظه روی ماست آسیاب کنید.