طالبان شرایط لازم برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان را فراهم نکرده است

یک فرمانده آمریکایی که خود بر نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان نظارت دارد گفته است که گروه طالبان تاکنون شرایط لازم برای کامل کردن روند خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تا ماه می آینده را...
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، بر اساس گزارشها یک فرمانده آمریکایی که خود بر نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان نظارت دارد گفته است که گروه طالبان تاکنون شرایط لازم برای کامل کردن روند خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تا ماه می آینده را برآورده نکرده است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده است که ژنرال فرانک مکنزی، سرپرست فرماندهی مرکزی آمریکا گفته است که این کشور بر اساس توافقنامه صلح که قرار است شمار سربازان خود را تا ماه جولای به ۸۶۰۰ نفر برساند جلوتر است.
این ژنرال آمریکایی تاکید میکند که خروج کامل نیروها تا ماه می بهار آینده – به شرایط بستگی خواهد داشت.
وی افزود: «آن شرایط چنین است: آیا می توانیم مطمئن شویم که حملات علیه ما پایان خواهد یافت؟ اگر از من بپرسید در حال حاضر این شرایط کاملا مهیا نشده.»
ژنرال مکنزی در ادامه گفت: «آنچه که آمریکا را تهدید می کند طالبان نیست. هرگز طالبان نبوده. منبع تهدید گروه هایی هستند که آنها اجازه حضورشان در افغانستان را می دهند.»
مکنزی به گروه وابسته به «دولت اسلامی»، داعش، در افغانستان و القاعده اشاره کرد.
وی ادامه داد: «به باور ما طالبان دوست داعش نیست و علیه آنها کار می کند. اما برای من به این اندازه روشن نیست که آنها همین موضع را مقابل القاعده داشته باشند.»
به گفته این ژنرال امریکایی دولت ترامپ در ارزیابی مسیر پیش رو در افغانستان درگیر دیالوگی خیلی قوی در داخل و با اعضای ناتو و شرکای ائتلافی خود است.
بر اساس توافقنامه صلح میان امریکا و طالبان قرار است نیروهای ناتو و آمریکایی به مدت۱۴ ماه افغانستان را ترک کنند.
انتهای پیام/



