افشای پشت پرده انتشار خبر مرگ مریم رجوی + عکس
اعضای سازمان مجاهدین با ارسال ایمیل به برخی از سایتها، خبر مرگ مریم رجوی را اعلام کردند تا بتوانند با پخش این خبرو سخنرانی وی در مراسم 27 تیرماه از پروپاگاندای رسانهای برخوردار شوند.
به گزارش نامه نیوز، سازمان مجاهدین خلق در آستانه تجمع سالیانه خود به منظور پوشش خلاءهای رسانهای، پروژه مردهانگاری مریم قجر (مریم رجوی) را کلید زدند. در این پروژه آنها با ارسال ایمیل به برخی از سایتها، خبر مرگ مریم رجوی را اعلام کردند تا بتوانند با پخش این خبرو سخنرانی وی در مراسم ۲۷ تیرماه از پروپاگاندای رسانهای برخوردار شوند.
بر اساس اطلاعات واصله، در مراسم ۲۷ تیرماه مقرر شده است مریم رجوی سخنرانی را برای روحیهبخشی به اعضا انجام خواهد داد و شعار اصلی تجمع «ایران-مریم» و «مریم-ایران» خواهد بود.
روز گذشته برخی اکانتهای توییتری خبر دادند که «مریم رجوی»، سرکرده سازمان مجاهدین خلق ایران بر اثر ابتلا به بیماری کرونا فوت کرده است.
مریم رجوی متولد ۱۳۳۲ و فارغالتحصیل رشته مهندسی متالوژی از دانشگاه صنعتی شریف است. او به واسطه برادرش محمود و خواهرش نرگس وارد سازمان مجاهدین شد. نرگس در سال ۱۳۵۰ به سازمان پیوست و قبل از انقلاب توسط ساواک کشته شد. مریم رجوی ابتدا با مهدی ابریشمچی ازدواج کرد و ازدواج دوم او با مسعود رجوی بود.
سازمان مجاهدین خلق ایران از گروههای چریکی مسلمان پیش از انقلاب بودند که توسط سعید محسن، علی اصغر بدیع زادگان و عبدالرضا نیکبین و محمد حنیف نژاد تشکیل شد. این سازمان از سوی روحانیون ایران همچون آیت الله شریعتمداری، آیت الله هاشمی و آیت الله طالقانی حمایت میشد. از دهه پنجاه به بعد با رهبری تقی شهرام، مشی سازمان از اسلام تغییر کرد و مارکسیسم به عنوان ایدئولوژی سازمان اعلام شد و آیه «فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَی الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا» نیز از آرم سازمان برداشته شد.
بعد از انقلاب تقی شهرام اعدام شد و رهبری سازمان به دست مسعود رجوی افتاد که به تازگی از زندان آزاد شده بود و در دوره رجوی بار دیگر آیه «فضل الله» به آرم سازمان بازگشت و آنها اعلام کردند سازمان مجاهدین همچنان مسلمان است.
بخش مارکسیست این سازمان از بخش مسلمان آن انشعاب کرد و حزب پیکار را راه اندازی کردند که البته بعدها در حزب کمونیست ایران ادغام شد.
تا ابتدای دهه شصت سازمان مجاهدین در ایران فعالیت میکرد. مسعود رجوی و موسی خیابانی به دیدار امام خمینی نیز رفتند. این سازمان با جمهوری اسلامی به اختلاف خورد که مهمترین نمود آن در ماجرای ثبت نام مسعود رجوی در انتخابات ریاست جمهوری بود که امام خمینی با آن مخالفت کرد. دستگیری محمدرضا سعادتی به اتهام جاسوسی نیز از دیگر عوامل تنش بود. تا خرداد سال شصت، سازمان مجاهدین در نشریه پر تیراژ خود علیه جمهوری اسلامی مطلب منتشر میکرد و از این سالها به بعد برای نشان دادن این تنش، جمهوری اسلامی برای نامگذاری مجاهدین از عبارت منافقین استفاده کرد.
پس از عزل بنی صدر این سازمان به مبارزه با جمهوری اسلامی پرداخت و چندین بمبگذاری و ترور در ایران انجام داد. اعضای سازمان سپس به عراق رفتند و در کمپ اشرف (به نام اشرف ربیعی همسر اول مسعود رجوی) ساکن شدند. آنها در جریان جنگ ایران و عراق نیز چندین حمله علیه ایران انجام دادند که مهمترین آنها عملیات فروغ جاویدان بود که در جمهوری اسلامی به عملیات مرصاد معروف است. عملیات آفتاب و عملیات چلچراغ دو عملیات دیگر بود که آنها برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی انجام دادند؛ البته هیچکدام موفق نبود. آنها در واکنش به شکست سنگین عملیات فروغ جاویدان، سپهبد صیاد شیرازی را ترور کردند. این ترورها باعث شد حتی این سازمان در رده گروههای تروریستی قرار بگیرد، با این حال لابیهای قوی مخالفان نظام ایران آنقدر قوی بود که توانستند با حمایتی عجیب نام این سازمان از فهرست تروریستها خارج کنند.
این سازمان که با ایدههای آرمانی در دهه چهل تاسیس شده بود، پس از انقلاب به یک فرقه با رفتارها و تمرینات عجیب تبدیل شد که هم اتهامات مالی گریبان آنها را گرفت هم اتهامات اخلاقی. مقر اصلی این سازمان هماکنون در آلبانی است و دبیر کل آن زهرا مریخی است.
منبع: رویداد 24