اجرای برنامه‌های نشاط آفرین مناسب با وضع کرونایی استان مرکزی ضروری است


اجرای برنامه‌های نشاط آفرین مناسب با وضع کرونایی استان مرکزی ضروری است

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تهیه و اجرای برنامه‌های مناسب با وضعیت کرونایی استان برای ایجاد شادی و نشاط در جامعه از سوی شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا ضروری است.

«بهروز اکرمی« عصر روز دوشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر اراک افزود: با توجه به شیوع کرونا در استان مرکزی و کشور، برنامه‌های فرهنگی مربوط به قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹ در جامعه قابل اجرا نبوده و نیاز است با انجام کار کارشناسی برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی متناسب با وضعیت کنونی جامعه اجرا شود.

وی ادامه داد: همدردی و کمک به مشاغل و افرادی که بر اثر شیوع بیماری کرونا به آنها آسیب وارد شده از جمله اقداماتی است که ایجاد شادی و نشاط را در جامعه به همراه دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، همراهی و همکاری مردم با مسئولان را از جمله مهمترین عوامل کنترل موج نخست شیوع کرونا در این استان عنوان کرد و گفت: همکاری و همراهی مردم در اجرای تصمیمات ستاد کرونای این استان موحب شد، موج نخست این بیماری در مدت ۲ ماه در استان کنترل شود.

اکرمی ادامه داد: همکاری مردم با مسئولان و بخش درمان استان مرکزی موجب شد، زمانی که بیشتر استان‌ها در مرحله هشدار و قرمز قرار داشتند این استان با کمتر مشکل مواجه باشد.

وی برنامه ریزی برای برگزاری آیین‌های مذهبی محرم و صفر در استان مرکزی را از جمله اقدامات مسئولان این استان عنوان کرد و گفت: تمامی ادیان و مذاهب کشور ارزش ویژه‌ای برای امام حسین(ره) قائل هستند و باید با انجام کارکارشناسی زمینه برگزاری مراسمات و بزرگداشت این امام همام در استان فراهم شود.

فرماندار شهرستان اراک نیز در این نشست گفت: نشاط و امید نقش مهمی در افزایش سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های واگیردار به همراه دارد.

«حسین بختیاری» فضای مجازی را از جمله محیط‌های مناسب برای ایجاد شادی و نشاط در جامعه عنوان کرد و افزود: نیاز است کارشناسان با تهیه تولیدات مناسب زمینه افزایش شادی و نشاط در جامعه را فراهم کنند.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک بیش از ۹۵ درصد جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از یک فرد به فرد دیگر را به همراه داشته و برای استفاده از آن و جلوگیری از شیوع این ویروس در جامعه نیاز است مجازات‌هایی برای افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را در جامعه رعایت نمی کنند، در نظر گرفته شود.

عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: تصمیماتی در ستاد کرونای استان مرکزی برای کسبه گرفته‌شده که تاکنون هیچ یک از آنها اجرایی نشده است.

«جعفر محصولی» افزود: شیوع کرونا در کشور و استان مرکزی صدمات بسیاری را برای مردم به همراه داشته که نیاز است تصمیمات مناسب برای رفع این مشکلات توسط مسئولان اتخاذ شود.

عضو دیگر شورای اسلامی کلانشهر اراک در این نشست زباله‌های عفونی را از جمله مشکلات این شهر عنوان کرد و گفت: قراردادی توسط شورای اسلامی و شهرداری این شهر با یک شرکت دانش بنیان برای جمع آوری این زباله‌های منعقد شد که این اقدامات در زمان مقرر انجام نشده‌است.

«کاوه فلک افلاکی» افزود: این شرکت بدون برخورداری از دستگاه بی خطرسازی زباله‌های عفونی اقدام به عقد قرارداد با پزشکان شهرستان اراک کرده که نیاز است قبل از اینکه این مشکل به معضل تبدیل شود، هشدارهای لازم به این شرکت شود.

یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شیوع کرونا در کشور موجب شد بسیاری از ناکار آمدی‌ها به گردن این بیماری انداخته شود.

«سعید نادری» افزود: اکنون دلار ۲۵۰ هزار ریالی و کوچک شدن سفره‌های مردم خطرناک‌تر از کرونا بوده و نیاز است اقدامات لازم در این خصوص از سوی مسئولان انجام شود.

وی ادامه داد: افزایش قیمت‌ها اکنون فشارها و مشکلات بسیاری را برای مردم به همراه داشته و انجام اقدام اساسی برای رفع این مشکل، افزایش نشاط و شادی را در جامعه به همراه دارد.

یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک در این نشست با یادآوری صورت جلسه معاونت هماهنگی استانداری مرکزی برای واگذاری زمین ۲۴ هکتاری شهرداری این شهر به اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: واگذاری این زمین بدون مصوبه شورای اسلامی این شهر خلاف قانون بوده و این واگذاری باید بر اساس مصوبه شورای اسلامی انجام شود.

«حامد آجرلو» افزود: شهرداری اراک این زمین را به جهاد سازندگی سپاه واگذار کرده و مابه ازای آن مجتمع صدف را گرفته و واگذاری آن به اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیازمند استرداد این مجتمع است.

شهردار اراک نیز در این نشست گفت: طرح صدف تاکنون تحویل شهرداری این شهر نشده و قرارداد واگذاری زمین ۲۴ هکتاری در برابر دریافت طرح صدف منعقد نشده‌است.

«محمدکریم شفیعی» افزود: ۲۰ هزار متر مربع از این زمین زیر سطح مسکونی است که این مهم ارزش افزوده بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال برای شهرداری این شهرستان به همراه دارد که این ارزش افزوده چهار تا پنج برابر طرح صدف درآمد برای این شهرداری به همراه دارد.

۶۵۰ هزار نفر در کلانشهر اراک ساکن هستند.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس صبح بخیر زمستانی | 130 عکس نوشته صبح بخیر زمستانی