برداشت برنج به روش سنتی در گلستان
امسال در 85 هزار هکتار از مزارع استان گلستان برنج کشت شد، استان گلستان سومین تولیدکننده برنج کشور است.
در برداشت شالی (برنج) به روش سنتی زنان و مردان دروگر در مرحله اول با داس شالی را درو میکنند و در مرحلهی بعد پس از جمع آوری شالی ها خرمن کوبی میشود، برای تبدیل شلتوک به برنج سفید لازم است شلتوک را با استفاده از خشک کنهای صنعتی و در بعضی از مناطق نیز در آفتاب خشک کنند.
.photo_album_grid .grid_item .photo_img_gride_item .photo_img_gride_item img @media(min-width:1200px) .photo_no_marg_md } @media(max-width:1200px)and (min-width:980px) .photo_no_marg_md } @media(min-width:767px) and (max-width:980px) .photo_no_marg_sm } @media(min-width:480px) and (max-width:767px) .photo_no_marg_ms .example-image } @media(min-width:320px)and (max-width:480px) .example-image } @media(max-width:320px) }