محسن راوش روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مراحل احداث این بازار از سال ۱۳۹۶ با سه هزار و ۸۰۰ مترمربع زیربنا آغاز شد، تصریح کرد: برای خرید زمین این بازار ۱۱ میلیارد تومان، برای ساخت بنا ۲۲ میلیارد تومان و شش میلیارد تومان نیز برای اخذ پروانه از شهرداری هزینه شده است.
وی خاطر نشان کرد : شهرداری بندر انزلی نیز زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع جهت استفاده برای پارکینگ عمومی در اختیار این بازار قرار داده است.
راوش متراژ غرفه ها را ۱۵ متر و حجره ها را ۴۰ متر اعلام کرد و افزود : قیمت تمام شده هر غرفه ۴۵ میلیون تومان و هر حجره ۲۸۳ میلیون تومان می باشد.
به گفته وی، با راه اندازی کامل و فعالیت همه غرفه های بازار ماهی فروشان انزلی برای ۳۰۰ نفر بصورت مستقیم و سه هزار نفر غیر مستقیم شغل ایجاد شغل می شود.
وی با بیان اینکه این بازار دارای تصفیه خانه مورد تایید شبکه دامپزشکی، بهداشت، شیلات و محیط زیست می باشد، خاطر نشان کرد: برای نصب این تصفیه خانه دو میلیارد تومان هزینه شده است.
وی تاکید کرد: ماهی فروشانی که به دلیل تمکن مالی از این پروژه جا مانده اند با کمک مسئولان غرفه هایی را در این بازار رهن و اجاره کرده اند و به فعالیت مشغولند.
وی در ادامه به بدهی ۸ میلیارد تومانی بازار ماهی فروشان انزلی اشاره کرد و گفت: مشکلات اقتصادی جامعه، همه گیری ویروس کرونا و قرنطینه های خانگی کسب و کار صنف ماهی فروشان را دستخوش مشکلات کرده و موجب شده بازپرداخت وام این مکان به تعویق افتد و بازار در معرض خطر رهن قرار گیرد.
وی از مسئولان مربوطه خواست : در صورت امکان این اتحادیه را در پرداخت بدهی های بانکی یاری کنند.
شهرستان بندرانزلی در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده و دارای ۱۱ پره صیادی است.