پوستر های دو بخش مسابقه و چاپ سنگی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر رونمایی شد


پوستر های دو بخش مسابقه و چاپ سنگی  سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر رونمایی شد

در نشست سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر پوستر های دو بخش مسابقه و چاپ سنگی با طراحی عاطفه شیدمؤدب و احسان خاکسارحقانی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر پیش از ظهر امروز سه شنبه 14 بهمن با حضور هادی مظفری مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اشرف صندوق آبادی دبیر این جشنواره، احمد وکیلی و دبیر هنری جشنواره در معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست پوستر سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر رونمایی شد؛ «سعید اسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر درباره پوسترهای این دوره از جشنواره توضیح داد: طراحی پوسترهای این دوره از جشنواره به برگزیدگان ادوار پیشین جشنواره تجسمی فجر سپرده شده بود. احسان خاکسار در دهمین دوره حضور داشت و عاطفه شید مودب در دوره دوازدهم حضور داشت.

کیانوش غریب پور که قرار بود در این نشست حضور داشته باشد اما در این نشست حضور نیافت و پیام اش را سعید اسلام زاده قرائت کرد.

او در این پیام درباره پوسترهای سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: پوسترهای امسال، بر پایه آثار هنرمندان حاضر در سیزدهمین جشنواره طراحی شد. امسال تصمیم گرفتیم از استعدادهای درخشانی که در سال‌های اخیر در بخش‌ طوبای زرین درخشیده‌اند یا هنرمندان حرفه‌ای مدعو در بخش‌های جانبی در طراحی پوستر یاری بگیریم، تا پس از سه دوره طراحی منسجم و هویت‌سازی‌های فراگیر و نافذ، هم از احتمال تکرار سلیقه پیشگیری کنیم، هم میدان یک رویداد کشوری را به‌روی هنرمندان کشور باز کنیم.دو پوستر بخش اصلی و بخش جانبی، هر دو زیر نظر مستقیم مدیر هنری رویداد شکل گرفت؛ و هر چند طراحی‌گرافیک هر دو اثر درنهایت با طراحی او فراهم شد، اما در حقیقت دو پوستر، با درونمایه اثر دو هنرمند مستقل خلق شده است.

پوستر طوبای زرین از مجموعه روایت‌های طناز خانم عاطفه شیدمؤدب ساخته شد که پرداختی معاصر و دقیق از تصویرگری معاصر نگاره‌های آشنای نگارگری ایران است. پوستر بخش عیدی‌سازی نیز، برشی از یک اثر خوش‌ساخت و استادانه از آقای احسان خاکسارحقانی است که پرداختی معاصر است از امتداد سنت و زیبایی‌شناسی سده‌های متأخر هنر ایران.

پایان پیام/32

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!