معرفی 9رمان پرطرفدار در ادبیات افغانستان + عکس
افغانستان نویسندگان صاحب نام و موفق زیادی دارد، نویسندگانی که برخی از آثارشان در ایران بارها چاپ و توسط علاقهمندان خوانده شده است. در این گزارش 9رمان پرطرفدار در ادبیات افغانستان را به شما معرفی میکنیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ افغانستان نویسندگان شناخته شده زیادی دارد و در این بین افرادی چون رهنورد زریاب، محمدحسین محمدی، عتیق رحیمی و خالد حسینی شهرت بیشتری دارند.
از یاد رفتن اثر محمدحسین محمدی
هزار خورشید تابان اثر خالد حسینی
پایان روز اثر محمدحسین محمدی
رمانی کوتاه مدت تصویری یک روزه از زندگی ایا در تهران و خانواده او در مزار شریف به دست من میدهد. ایا کارگری افغانستانی است که در تهران به کارگری مشغول است و خانوادهاش در افغانستان زندگی میکند.
تویی که سرزمینات اینجا نیست اثر محمدآصف سلطانزاده
فضای بیشتر داستانهای مجموعه «تویی که سرزمینات اینجا نیست» شهرهای جنگ زده افغانستان در جریان جنگهای داخلی آن کشور است و روایت خونبار و وحشتناکی که راوی از آن فضا ارائه میکند، سند جامعه شناختی مهمی است که از وضعیت داخلی افغانستان طی این سالها.
بادبادک باز اثر خالد حسینی
امیر، پسر یک تاجر ثروتمند کابلی و از قبیله صاحب قدرت پشتونها است. حسن، خدمتکار و همراه همیشگی امیر، از قبیلهی طرد شده و فقرزدهی هزارهها است. رابطه غیرمعمول این شخصیت، با تصمیم امیر به ترک دوست در خلال تنشها و ناآرامیهای قومی، مذهبی و سیاسی سالهای پایانی پادشاهی افغانستان، از هم میپاشد و این دو از هم بسیار دور میافتند. اما رابطه میان این شخصیت، آن قدر قوی است که امیر ، برای جبران اشتباه گذشته در قبال تنها دوست حقیقیاش، مسیری بسیار طولانی را به افغانستان باز میگردد.
در کشوری دیگر اثر سپوژمی زریاب
سپوژمی در این کتاب با دیدی شرقی به جهان غرب نگاه میکند. شخصیتهای این داستان یک زن سالخورده، یک جوان و یک آدم شرقی است. آدم شرقی که راوی داستان در این کتاب از مشکلات جامعه افغانستان و مشکلاتی است که بعد از مهاجرت در کشورهای غربی دارند، مینویسند. احساس غم بار بزرگترین توهین ها و تحقیرها را که در کشورهای غربی گریبانگیر مهاجران افغانستانی است، توصیف میکند. خواندن این کتاب برای هر مهاجر شرقی که راهی سرزمینهای غربی است میتواند مفید باشد.
انجیرهای سرخ مزار اثر محمدحسین محمدی
این مجموعه در برگیرندهی ۱۴ داستان کوتاه است. حوادث داستانها همه پیرامون جنگهای داخلی افغانستان میگذرد و قصهی آدمهای جنگ زدهای را روایت میکند که عمرشان را در جنگ سپری کردهاند. کشتهاند و کشته شدهاند. آدمهایی که گاه خود نیز نمیدانند چرا تفنگ به دست گرفتهاند.
سنگ صبور اثر عتیق رحیمی
تو هیچ گپ نزن اثر محمدحسین محمدی
منبع: سمفونی کتابها