ترافل شکلاتی یکی از آن شرینیهای توپی و خوشمزه و رویای عاشقان شکلات است. این ترافل شکلاتی تنها با ۴ ماده تشکیل دهنده درست میشود، درست کردن آن آسان و سریع است و بخاطر بافت لطیف به سرعت در دهان ذوب میشود، در حالی که طعم آن بسیار دلپذیر است.
ترافل شکلاتی دوست داشتنی برای همه
این روزها مناسبتهای خوشایندی را در کنار هم داریم؛ روز مادر، ولنتاین و روز پدر. اسفند ماه نیز موعد جشن عشق ایرانی است. اگر چه همیشه ایام باید به یاد عزیزانمان باشیم اما این روزها به ما یادآوری میکنند که به آنها توجه بیشتری نشان دهیم. قرار نیست حتما عاشق کسی باشیم یا با اون نسبت نزدیکی داشته باشیم تا به وی هدیه بدهیم، بلکه هر کس که به ما حس خوبی میدهد، باعث میشود زندگی ما بهتر شود و یا به ما کمکی هر چند کوچک میکند، شایسته توجه و هدیه ماست. دستور ترافل ولنتاین با گزینه های بسیار متنوع در سایت موجود است، می توانید آن را هم نگاهی بیندازید.
ترافل شکلاتی به خاطر ظاهر زیبایش میتواند یکی از آن هدیههای زیبا و خواستنی است که میتوانیم به اطرافیانمان هدیه دهیم. وقتی ترافل شکلاتی خود را به چند شکل تزئین میکنید و این شکلهای متنوع را در کنار هم در یک جعبه قرار میدهیم، آنگاه میتوانیم به هدیه لاکچری خود ببالیم. این هدیه لاکچری اما اصلا گران نیست بلکه با موادی کم و کاملا در دسترس درست میشود. حتی اگر در شهر کوچکی هم زندگی میکنید، میتوانید براحتی آن مواد تشکیل دهنده را از قنادیها بخرید.
ترفندهای مفید
میتوانید از شکلات با درصد ۳۵ تا ۷۵ درصد استفاده کنید. اگر از شکلات شیری استفاده میکنید، باید نسبتها و دستور خاص آن را رعایت کنید چون این نوع شکلات شیر بیشتری دارد و باید خامه کمتری به آن اضافه کرد. فقط توجه کنید که از شکلات قالبی با کیفیت استفاده کنید. انواع شکلاتهای ایرانی مثل فرمند، مرداس، بارکا و شیرین عسل خوب هستند؛ نیازی نیست شکلات خارجی گران قیمت بخرید. تجربه من نشان داده بسیاری از برندهای شکلات ایرانی به مراتب از شکلاتهای خارجی خوشمزهتر هستند و اگر شما محتویات شکلات بر مبنای اعتقاداتتان برایتان مهم باشد، میتوانید با خیال راحت شکلات ایرانی را مصرف کنید. از شکلات چیپسی استفاده نکنید چون آنها غلظتشان نامشخص است و کیفیتشان به اندازه شکلاتهای قالبی نیست. از قبل برنامه ریزی کنید و حتما زمان کافی برای یخچال بگذارید. شکلات فوق العاده روان خواهد شد و باید قبل از غلطاندن آن در مواد تزئینی، در یخچال بماند تا سفت شود. در صورت امکان موقع رول کردن شکلات، دستکش مناسب برای مواد غذایی بپوشید، شکلات به دستکش کمتر میچسبد تا دست برهنه.فقط چهار ماده برای ترافل شکلاتی
شکلات قالبی: دقت کنید که شکلات را خیلی ریز خرد کنید تا به صورت یکدست ذوب و تنها با گرمای خامه داغ ذوب شود. خامه چرب: از ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه خامه چرب استفاده می شود. من متوجه شدم که خامه ۱/۲ پیمانه خامه به اضافه ۱ قاشق غذاخوری برای راحت کار کردن با مخلوط، اندازه درستی است و محصول به دست آمده ترافل شکلاتی لطیفی خواهد بود. اسانس وانیل: همچنین میتوانید به جای وانیل از عصارههای دیگری مانند نارگیل، نعناع یا عصاره بادام استفاده کنید (در صورت استفاده از هر یک از اینها فقط ۱/۲ قاشق چایخوری کافی است). یک گزینه طعم دهنده دیگر، شامل ۲ تا ۳ قاشق چایخوری پودر اسپرسو فوری است که در خامه گرم میشود. پودر کاکائو: این ماده برای رول کردن استفاده میشود. یا میتوانید هر یک از گزینههای دیگر را که در زیر آمده است، انتخاب کنید.ایدههایی برای تزئین ترافل شکلاتی
میتوانید هر یک از ترافلها را در یکی از اینها بزنید تا ترافلهایی با ظاهر متفاوت داشته باشید.
پودر کاکائو: پودر کاکائوی شیرین نشده یا شیرین شده هر دو خوب هستند. پودر نارگیل: پودر نارگیل یا نارگیلی که خیلی ریز رنده شده، طعم نارگیلی خوشمزهای به ترافل شما میدهد. قندهای رنگی: هر یک از شکلهای مورد علاقهتان اعم از قلب، ستاره و یا شکلهای دیگر را که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید. پودر رنگی غذا: در این مورد توصیه و تاکید من بر استفاده از پودر چغندر قند (پودر لبو) است که قبلا به شما آموزش دادیم. بهتر است از این نوع رنگ صورتی زیبا و طبیعی که از بابت سالم بودن آن خیالتان راحت است، استفاده کنید تا ترافل شما زیباتر از همیشه باشد. شکر دانه درشت: اگر بخواهید طعم شیرینی داشته باشد میتوانید از شکر دانه درشت رنگی استفاده کنید. شکلات ریز خرد شده: شما میتوانید شکلات را در غذاساز خرد کنید. همچنین آن را با رنده ریز کنید. شکلات ذوب شده: اگر میخواهید از این روش استفاده کنید، ترافل شکلاتی باید خوب سرد شده باشد تا بتوان به راحتی آن را در شکلات ذوب شده غلطاند. شکلاتهای تزئینی: این شکلاتها که به شکلهای مختلف وجود دارند، ظاهر تمام شکلاتی و دانهای به ترافل میدهند. آجیل خرد شده: بادام، گردو، پسته، فندق، بادام زمینی یا بادام هندی همگی برای یک تزئین آجیلی خوب هستند. میتوانید به صورت خام یا برشته از آنها استفاده کنید. توتهای فریز شده و خرد شده در غذاساز: توت فرنگی، بلوبری یا انواع تمشک گزینههای خوبی هستند. توت فرنگی رنگ قرمز یا صورتی دارد که آن را در تصویر میبینید. اگر بخواهید که ترافل شما به میزان زیادی از این میوههای یخ زده روی خود داشته باشد، میتوانید ترافل را در کمی آب بزنید و دوباره در میوههای خرد شده بغلطانید.مواد لازم
شکلات نیمه شیرین: ۲۲۵ گرم خامه چرب: ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوریمواد تزئین
پودر کاکائو: شیرین نشده یا شیرین نارگیل رنده شده شکر دانه درشت قند تزئینی شکلات ریز خرد شده آجیل خرد شده توتهای فریز شدهطرز تهیه ترافل شکلاتی با شکلات تلخ
ترافل شکلاتی با شکلات شیری
برای این نوع شکلات تنها از ۱/۳ پیمانه خامه استفاده میشود (با ۲۲۵ گرم شکلات). شکلات شیری خرد شده و خامه را داخل کاسه نشکن و مقاوم به گرما قرار دهید. مقداری آب در ماهیتابه بریزید و روی گاز بگذارید تا دمای آن گرم شود اما نه در حد قل زدن، کاسه را توی ماهیتابه بگذارید. مخلوط را گرم کنید، مرتب بهم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب شده و یکدست شود. روی آن را پوشانده و بگذارید سرد شده تا سفت شود تا براحتی بتوانید با آن کار کنید. آن را با اسکوپ اندازه گرفته و برای هر کدام ۱ قاشق غذاخوری اندازه کنید، به شکل توپ درآورید. آن را در مواد تزئینی مورد علاقهتان بغلطانید.نحوه ذخیره و مدت زمان نگهداری ترافل خانگی
ترافل را به صورت لایه لایه و در ظرفی دردار بچینید. بین لایهها کاغذ مخصوص فر بگذارید. آنها را در یخچال بگذارید. آنها تا ۲ هفته خوب هستد (فقط توجه کنید که برخی از مواد تزئینی آنها ممکن است پس از بیرون آوردن از یخچال ذوب شوند، مثل کاکائو یا میوه پودر شده). شما میتوانید بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال ترافلها را مصرف کنید یا بگذارید کمی بیرون بمانند تا نرمتر شوند. به این منظور به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید در جای خنکی از اتاق بمانند.ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: cookingclassy
کپی شد