مهرشاد سهیلی کیست؟ + مستند «جوانترین فرمانده» | نوجوانترین آتش به اختیار کشور

در روزهای اخیر مستندی از شبکه یک پخش شد درباره جوانترین فرمانده فرهنگی کشور. مهرشاد سهیلی، که به او لقب «نوجوانترین آتش به اختیار کشور» دادهاند، در اردیبهشت سال ۱۳۸۳ در شهر موسیان، از توابع استان ایلام، به دنیا آمده و از سال ۹۴ و از ۱۱ سالگی فعالیت خود را آغاز کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز - در روزهای اخیر مستندی از شبکه یک پخش شد درباره جوانترین فرمانده فرهنگی کشور. مهرشاد سهیلی در اردیبهشت سال ۱۳۸۳ در شهر موسیان، از توابع استان ایلام، به دنیا آمده و از سال ۹۴ و از ۱۱ سالگی فعالیت خود را آغاز کرده است. او با تأسیس موسسه فرهنگی حضرت مهدی (عج) برنامههای فرهنگی - نظیر جمعآوری کمکهای مردمی برای نیازمندان و کلاسهای قرآن - انجام میدهد.
زندگی در نقطه صفر مرزی که هنوز آثار و جراحتهای جنگ تحمیلی و دوران هشت دفاع مقدس را در خود دارد و روحیه جهادی این نوجوان در شهرت او تأثیر داشته است.
مهرشاد سهیلی در دهه کرامت موکبی برای خدمترسانی به مردم راه اندازی کرد و در مسجد محله کلاسهای قرآن تشکیل داد تا بعد از مدتی این فعالیتها باعث ایجاد اعتماد مردم و مسئولین شهر به او شد.
سهیلی به توصیه مسئولین شهر موسیان تصمیم گرفت فعالیتهای خود را در قالب یک خیریه و بهصورت رسمی و قانونی انجام دهد تا بتواند بهتر به مردم محروم کمک کند.
حضور او در «جشنواره آتش به اختیار» تلویزیون و حضور فعال و با انرژی او در این جشنواره باعث شد تا همه شرکتکنندگان و مسئولان متوجه او و فعالیتهایش شوند و عنوان جوانترین و فعالترین شرکت کننده جشنواره به او تعلق پیدا کند.
این روزها مهرشاد سهیلی در کنار تحصیل و درس خواندن به کارها و فعالیتهای فرهنگی و خیرخواهانه ادامه میدهد. همه او را یک بسیجی تمامعیار، فعال فرهنگی و نیروی جهادی میشناسند و او در استان سیستان و بلوچستان و نقاط دور افتاده مرزی به بهبود زندگی هموطنان خود کمک میکند.
طی حکم دکتر هادی ثروتی، رئیس حزب یاران انقلاب اسلامی کشور، مهرشاد سهیلی مسؤول ستاد جوانان آیت الله رئیسی در قم شده است.
صحبت شخصیتهای علمی، فرهنگی و حوزوی درباره مهرشاد سهیلی
"هیچ گاه نباید کارشکنی ها و سنگ اندازی ها، شما را از حرکت در مسیر پرتلاطم خدمت به ملت باز دارد، امیدواریم شما جوانان بتوانید در اقدام خویش کوشاتر و فعالتر از پیش مسیر متعالی را طی نمایید”
نوجوانانی مانند مهرشاد سهیلی گرایش به معنویت وخدمت به محرومان را در زندگی خود یه اصل قرار داده اند، کمر همت بستند که با کمک به مظلومان خلع های جامعه را جبران کنند این مایه افتخار جامعه است.
این شعر جناب حافظ که می فرماید گفتم هواى میکده غم مى برد زدل، گفتا خوش آن کسانی که دلى شادمان کنند، بهترین تعریف در وصف حال این نوجوان است.
اگر در مسیر خیر قدم می گذارید باید مانند این نوجوان نگاه مومنانه داشته باشید تا کارهای خیری که انجام می دهید مورد پسند ورضای خدا باشد.
واقعا جای تحسین دارد که این نوجوان در این سن به چنین ادراک وتشخیصی رسیده است، کار او قابل ستایش و تقدیر است.
جنگ و انقلاب را همین جوانان بودند که به سرانجام رساندن و امثال شما امروز مدافع جنگ نرم دشمن هستید.
وقتی قرار است که خجالت بکشی خداوند یک جوان ۱۵ ساله از یک منطقه دور افتاده کشور یعنی شهر موسیان در استان ایلام به نام مهرشاد سهیلی را به تو نشان می دهد که چقدر بزرگ است و تو خودت چقدر کوچک هستی.
کمترین حمایت ما تقدیر از این حرکتهای خودجوش اما سازماندهی شده است چون در این سن کار بزرگ وارزشمندی را شروع کرده است.