تمام رنگ ها دارای نماد و نشانه در علم روانشناسی هستند و رنگ طوسی هم دارای نشانه و ویژگی های خاصی است و افرادی که به این رنگ علاقه دارند هم شخصیت خاصی دارند که در ادامه بررسی می کنیم.
رنگ طوسی از سیف های تیره تا طیف های روشن تر وجود دارد ولی به صورت کلی طوسی در میان رنگ ها جزو رنگ های خنثی به حساب می آید که هر چه این رنگ پر رنگ تر باشد نشان دهنده حالاتی از غم و اندوه در فرد می باشد. از دیگر نمادهایی که در روانشناسی رنگ طوسی به آن اشاره می شود آرامش و اعتماد در این رنگ است.
روانشناسی رنگ طوسی
افرادی که به رنگ طوسی علاقه دارند ویژگی هایی از اعتماد و اطمینان دارند و در برخورد با مسائل سعی می کنند تا جبهه ای بی طرف داشته باشند و این ناشی از خاصیت خنثی بودن در این رنگ است که نوعی سازش و سازگاری را در فرد ایجاد می کند.
داشتن سطح قابل توجهی از هوشمندی و قهوه تفکر هم از دیگر ویژگی های بارز افراد علاقمند به این رنگ است و روانشناسی رنگ طوسی این گونه اشاره می شود که به دلیل برخورداری از هوش دارای سطحی از استقلال عمل هم است.
اما دلیل دیگری که افراد به رنگ طوسی علاقه دارند، به دلیل هوش آنها است و سلول های خاکستری که مربوط به هوش این افراد می شود و در مغز آنها است.
آرامش در این افراد بسیار پر رنگ است و نشان می دهند که در مقابل مسائل به راحتی کوتاه می آیند و کمتر دچار ترس و دلهره می شوند.
نداشتن وابستگی هم در این افراد دیده می شود که در واقع می تواند نشان دهنده همان بی طرفی باشد. سازش در این رنگ هم از این جهت است که خاکستری رنگی میان مشکی و سفید است و با وجود داشتن دو جبهه مختلف ترکیبی زیبا از رنگ ها را ایجاد کرده اند.
شخصیت شناسی:
در روانشناسی رنگ طوسی در بررسی و تحلیل شخصیتی این دسته از افراد بیان شده که این افراد در برقراری ارتباط با دیگران خیلی موفق شاید نباشند و سعی می کنند تا روابط اجتماعی کمرنگی داشته باشند.
در ابراز احساسات هم این افراد نمی توانند خیلی راحت احساس خود را بیان کنند و عواطف آنها سرکوب می شود و در نتیجه از لحاظ روحی ضعف هستند.
چنانچه شما به دیگر رنگ علاقه دارید می توانید از شخصیت شناسی متناسب با همان رنگ استفاده کنید مثلا روانشناسی رنگ آبی از نمونه این روانشناسی رنگ ها برای شخصیت شناسی است.
وقتی که بین دو نفر یا بین مسئله ای قرار می گیرند سعی می کنند که بی طرف باشند و این باعث می شود که نسبت به مسائل مهم زندگی خود و اجتماعی بی تفاوت و بی اهمیت باشند.
عدم جلب توجه هم از دیگر ویژگی های شخصیت شناسی این افراد است، زیرا مایل هستند در معرض دید و توجه باشند و بیشتر ترجیح می دهند تا به سوی اعمال آرامش پیش روند.
محافظه کاری هم از دیگر ویژگی های این افراد است که از سویی دیگر نشان دهنده قابل اعتماد بودن این افراد است.
طیف های مختلف رنگ طوسی و خاکستری
رنگ های نقره ای، طوسی، خاکستری تیره و روشن، سربی معمولی و تیره و نیز دودی از طیف های مختلف رنگ خاکستری می باشند.
نماد رنگ خاکستری و طوسی
این رنگ ها نماد اطمینان و اعتماد، عقل و هوش، بی طرفی، سازش، آرامش، استقلال و رسمیت هستند.
رنگ طوسی نمادی از آرامش و صرفه جویی است و رنگ خاکستری نیز نماد غم و اندوه و افسردگی می باشد.
سنگ های طوسی یا خاکستری
سنگ ماه، یشم خاکستری، مروارید سیاه، یاقوت خاکستری و عقیق خاکستری از جمله سنگ های خاکستری و طوسی موجود در طبیعت هستند.
روانشناسی خاکستری در دکوراسیون داخلی
در روانشناسی رنگ خاکستری و طوسی آمده که این رنگ ها خنثی هستند و محافظتی در مقابل تاثیرات بیرونی هستند، رنگ خاکستری بیشتر احساسات منفی ایجاد می کند، مه، دود و ابرهای ضخیم به رنگ خاکستری هستند. در واقع رنگ خاکستری فرار است و به این دلیل که نه جزو سفید است و نه سیاه، پس دیواری در اطراف شخص ایجاد می کند.
استفاده از رنگ خاکستری در دکوراسیون
این رنگ در دکوراسیون بسیار مهم است و برای خلق فضایی ظریف و ماهرانه استفاده می شود، رنگ خاکستری به دلیل خنثی بودن قابلیت ترکیب شد نبا دیگر رنگ ها را دارد، از این رو به کار بردن آن در فضای دکوراسیون داخلی می تواند تصویر زیبا و درخشانی ایجاد کند، اگر چه خاکستری رنگی نیست که بتوانید به راحتی در دکوراسیون منزل استفاده کنید.
در صورت ایجاد فضایی آرامش بخش در اتاق خود، بهتر است به دنبال رنگ های روشن تر باشید، ولی در صورتی که مایل هستید اتاق دارای درخشش بیشتری باشد، مناسب ترین رنگ برای آ رنگ خاکستری تیره است.
استفاده از این رنگ در دکور اتاق باعث می شود که دیگر رنگ های به کار رفته در اتاق بیشتر خودنمایی کنند، حالا زمانی که طیف رنگ خاکستری مناسب را برای دکور داخلی انتخاب کردید، پس از آن باید به دنبال استفاده از رنگ های مناسب در کنار آن باشید. پس با استفاده از رنگ خاکستری در کنار رنگ های شاد مانند سبز، آبی و سفید می توانید دکوراسینی شاد و زیبا در فضای منزل داشته باشید.