ایران با هشت رشته در المپیک 2022 ناشنوایان حضور می‌یابد


ایران با هشت رشته در المپیک 2022 ناشنوایان حضور می‌یابد

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان، گفت: ایران در المپیک 2022 ناشنوایان برزیل در هشت رشته کاراته، تکواندو، جودو، تیراندازی، دومیدانی، فوتبال، کشتی آزاد و فرنگی و والیبال ساحلی حضور خواهد یافت و بر اساس پیش‌بینی‌ها در تمامی رشته‌ها مدال کسب خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، «مهران تیشه‌گران» امروز شنبه در گفت‌وگویی، اظهار داشت: از ماه‌ها قبل اردوهای آمادگی برای المپیک ۲۰۲۲ در شهرهایی که زیست بومی مشابه با برزیل دارند در حال برگزاری است و نخستین اردوها پس از کسب مجوز از ستاد ملی مبارزه با همه گیری کرونا در ماه‌های پایانی سال ۹۸ آغاز شد و با وجود شرایط سخت به جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و هزینه‌های بالا، تمام تلاش خود را برای افزایش آمادگی بدنی ملی‌پوشان به کار می‌بندیم.

تیشه‌گران اعزام تیم ملی والیبال سالنی به کشور ایتالیا در سال گذشته را یادآور شد و گفت: کسب مقام ششمی مسابقات جهانی آغازی برای بازگشت بلند قامتان ناشنوای والیبالیست کشورمان به نقطه اوج بود و با توجه به اینکه این تیم در گذشته مقام نایب قهرمانی المپیک را در کارنامه خود داشته است، امید دارم در المپیک پیش رو نیز افتخارات خوبی را برای کشورمان کسب کنند.

رییس فدراسیون ناشنوایان به اقدامات انجام شده در حوزه ورزش ناشنوایان از جمله اعزام ۸۰ ورزشکار ناشنوا به کشور ترکیه برای افزایش آمادگی حضور در المپیک، شرکت در رده‌های جوانان و بزرگسالان آزاد و فرنگی جهان و کسب نایب قهرمانی در هر ۲ رده، اعزام تیم ملی والیبال ساحلی برای کسب تجربه اشاره کرد.

تیشه‌گران همچنین شرکت در تمامی مسابقات بین المللی، میزبانی ۴۰۰ میهمان از ۲۰ کشور جهان در ۲ رویداد بین المللی تکواندو و کاراته و کسب مقام قهرمانی جهان در هر ۲ رشته را از دیگر اقدامات مهم فدراسیون طی امسال برشمرد.

رئیس فدراسیون ناشنوایان لغو بسیاری از مسابقات به دلیل شیوع ویروس کرونا را در رکود آمادگی ورزشکاران موثر دانست و گفت: با توجه به اینکه داشتن انگیزه، عامل مهمی برای تلاش فردی هر یک از ورزشکاران این حوزه است، با وجود مشکلات ناشی از همه گیری بیماری کرونا ، تمام تلاش خود را کردیم که ورزشکاران ناشنوا از تمرینات حرفه ای فاصله نگیرند.

تیشه‌گران به لغو بازی‌های آسیایی هنگ کنگ در سال ۹۸ هم گریزی زد و افزود: ورزشکاران ۱۰ رشته به مدت ۶ ماه شبانه روز در اردوها برای اهتزاز پرچم کشورشان تلاش کردند که متاسفانه لغو رویدادهای ورزشی این حوزه در سال‌های ۹۸ و ۹۹ باعث تضعیف روحیه آنان شد.

وی ضمن درباره برگزاری نخستین اردو تیم فوتبال، اظهار داشت: تیم فوتبال ناشنوایان کشورمان یکی از برترین تیم‌های فوتبال آسیا است و می‌توانستیم در مسابقات انتخابی جام‌جهانی به میزبانی کشورمان در جزیره کیش جواز حضور در المپیک ۲۰۲۱ را نیز با رتبه نخست این مسابقات کسب کنیم.

تیشه گران ایجاد انگیزه برای حضور اجتماعی ناشنوایان را یکی از مهمترین اهداف توسعه ورزش قهرمانی ناشنوایان دانست و گفت: مشکلات مالی موانع بلندی بر سر راه توسعه ورزش ناشنوایان قرار داده است که امیدوارم بتوانیم با حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک از موانع عبور کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

پارگی رباط صلیبی «آل‌کثیر» تایید شد/ دوری 6 ماه از میادین