پژو پارس پلاس و سایپا نیو سدان ، با جایگزین های پژو پارس و ساینا آشنا شوید
گجت نیوز (https://gadgetnews.net) پژو پارس پلاس و سایپا نیو سدان به عنوان جایگزینهای پژو پارس و ساینا در راهند. در ادامه با مشخصات و امکانات این خودروها آشنا خواهیم شد. خودروسازان داخلی طی سالهای گذشته همواره با اعمال تغییرات اندکی در بخش ظاهری و فنی محصولات قدیمی خود آنها را با پسوندهای جدیدی چون پلاس به بازار عرضه... نوشته پژو پارس پلاس و...
پژو پارس پلاس و سایپا نیو سدان به عنوان جایگزینهای پژو پارس و ساینا در راهند. در ادامه با مشخصات و امکانات این خودروها آشنا خواهیم شد.
خودروسازان داخلی طی سالهای گذشته همواره با اعمال تغییرات اندکی در بخش ظاهری و فنی محصولات قدیمی خود آنها را با پسوندهای جدیدی چون پلاس به بازار عرضه کردند. در همین راستا ایران خودرو قصد دارد پژو پارس پلاس را به عنوان جایگزین پژو پارس و شرکت سایپا نیز نیو سدان را به عنوان جایگزین ساینا به بازار عرضه کند. از این رو در ادامه شما را با مشخصات و امکانات احتمالی این دو محصول جدید بازار آشنا خواهیم کرد.
مشخصات پژو پارس پلاس
بخش طراحی
مدتی قبل تصاویری از پژو پارس پلاس منتشر شده که نشان میدهد طراحان برای نمای عقب این سدان تغییراتی را در نظر گرفتند که نصب دیفیوزر را باید بزرگترین تغییر آن دانست. البته طراحان این خودروساز برای نصب دیفیوزر جدید در قالب سپر تغییراتی را در نظر نگرفتند؛ زیرا در بخش چپ سپر همچنان محل خروجی لوله اگزوز دیده میشود.
از دیگر تغییرات پژو پارس پلاس میتوان به اضافه شدن دوربین دید عقب اشاره کرد. در بخش کناری این خودرو نیز تغییراتی چون اضافه شدن رینگ آلومینیومی چهار پیچ و شیشههای دودی عقب به چشم میخورند. هنوز تصویری از نمای جلوی پژو پارس پلاس منتشر نشده، اما به احتمال زیاد این خودرو به چراغهای روشنایی در روز نیز مجهز خواهد بود.
پژو پارس پلاس در بخش کابین نیز تغییراتی در برخی از عناصر، دکوراتیو داشبورد و رودریها تجربه خواهد کرد. تصاویر منتشر شده نشان میدهند ایران خودرو پلاستیکهای طرح چوب را حذف کرده و به جای آن از پلاستیکهای کرومی استفاده کرده است تا کابین این خودرو نسبت به قبل متمایز به نظر برسد. این محصول جدید ایران خودرو اکنون به مولتی مدیا و مانیتور لمسی به همراه قابلیت فشار بادهای داخلی تایر (TPMS) نیز مجهز شده است.
طبق تصاویر منتشر شده، دکوراتیو فرمان پژو پارس پلاس نیز تغییر پیدا کرده و اکنون به سیستم کروز کنترل و روکشهای صندلیهای چرمی مجهز شده است. طراحان برای دسته راهنما و برف پاککن نیز تغییراتی را در نظر گرفتند و این خودرو اکنون از سنسور نور و سنسور باران بهره میبرد. همچنین طراحان برای آمپر خودرو نیز تغییراتی را در نظر گرفتند که باعث جذابتر شدن آن شده است.
مشخصات فنی
خبرهای منتشر شده حاکی از آن است که پژو پارس پلاس در اولین سری به پیشرانه TU5 پلاس مجهز خواهد بود. این پیشرانه در تارا و رانا پلاس با گیربکس 6 سرعته دستی نیز وجود دارد؛ پیشرانهای که میتواند قدرتی برابر با ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۴۴ نیوتنمتر را تولید کند. قدرت تولیدی از این پیشرانه نیز توسط گیربکس 5 سرعت دستی BE4 به چرخها خواهد رسید. ضمن این که انتظار میرود ایران خودرو مدتی بعد برای این خودرو پیشرانه XU7 پلاس را ارائه کند؛ حداکثر قدرت این پیشرانه ۱۰۰ اسب بخار و گشتاور آن ۱۵۳ نیوتنمتر خواهد بود.
امکانات
پژو پارس پلاس احتمالا از امکاناتی چون سیستم صندلیهای چرمی، مولتی مدیا و مانیتور لمسی همراه با نویگیشن، کروز کنترل، تنظیم زوایای صندلی به صورت برقی دوربین دید عقب همراه با سنسورهای هشدار دهنده موانع در بخش عقب خودرو، تهویه مطبوع اتوماتیک همراه با نمایشگر، سامانه GSI، دی لایت، سیستم TPMS، سنسورهای نور و باران، بالابرهای برقی شیشه هر 4 در و 2 ایربگ ایمنی بهره میبرد.
رندر دیجیتالی از پژو پارس پلاس
رندر دیجیتالی که توسط خودروبانک ارائه شده به خوبی نشان میدهد یک فیس لیفت کامل از یک خودرویی که چندین سال تولید و به بازار عرضه میشود باید چگونه باشد. در این رندر دیجیتالی، پژو پارس پلاس در نمای جلو از جلوپنجره و چراغهای جدیدی بهره میبرد که البته به جدیدترین محصولات پژو نیز شباهت زیادی دارد.
پژو پارس پلاس در این رندر از همان درها بهره میبرد، اما این طراح در زیر درها یک شیار جانبی استفاده کرده که توانسته سادگی آن را از بین ببرد. ضمن این که این خودرو با رینگهای ۱۸ اینچی ۱۰ پره مشکی رنگ بیش از پیش اسپرت و جذاب به نظر میرسد. در نمای عقب این خودرو نیز طراح از چراغهای عقب LED به هم پیوسته همانند تارا استفاده کرده است.
مشخصات سایپا نیو سدان
طبق خبرهای منتشر شده، سایپا خودرو نیو سدان را روی پلتفرم ساینا توسعه داده است، اما سایپا نیو سدان از لحاظ ظاهری با ساینا متفاوت خواهد بود و میتوان آن را یک فیس لیفت کامل از ساینا دانست. سایپا تصمیم دارد نیو سدان را با آپشنهای بیشتری نسبت به ساینا به بازار عرضه کند و احتمالا این خودرو به امکاناتی چون روکش چرمی صندلیها، سنسور عقب، نمایشگر لمسی، فرمان برقی، کیلومترشمار دیجیتال، کروز کنترل، سانروف و استارت دکمهای مجهز خواهد بود.
از آنجایی که سایپا برای نیو سدان امکانات بیشتری را نسبت به ساینا در نظر گرفته است میتوان گفت این خودرو با قیمتی کمتر از 250 میلیون تومان روانه بازار نخواهد شد. همچنین سایپا قصد دارد نیو سدان را با گیربکس اتوماتیک به بازار کند.
انتظار میرود سایپا نیو سدان نیز به موتور M15 سایپا با توربوشارژ مجهز شود؛ پیشرانهای که طی سالهای قبل ارتقا پیدا کرده و در سایپا شاهین نیز استفاده شده است. این موتور ۱.۵ لیتری در محصولات اقتصادی سایپا مصرف سوخت پایینی را به همراه داشته و به آسانی قابل تعمیر است. همچنین این پیشرانه میتواند قدرتی برابر با 87 اسب بخار و گشتاور ۱۲۸ نیوتنمتر را به تولید برساند.
خبرها حاکی از آن است که سایپا قصد دارد نیو سدان را بعد از گذشت 6 ماه از شروع تولید انبوه سایپا اطلس به تولید برساند. از آنجایی که سایپا اطلس در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ به بازار عرضه میشود، میتوان گفت در اواسط سال ۱۴۰۲ شاهد رونمایی از سایپا نیو سدان خواهیم بود. همچنین احتمالا این خودرو در سال ۱۴۰۳ به بازار عرضه خواهد شد.