باغ گیلاست آباد همراه با چای آتیشی ! [به روایت تصویر]
امروزه علاوه بر عبارات فارسی و ضرب المثل های قدیمی ، عباراتی در زبان محاوره ای افزوده شده اند و به تکرار در بین مردم از آن ها استفاده می شود. یکی از این جملات باغت آباد که بیشتر از زبان میوه فروشان می شنویم. این عبارت به صورت...
امروزه علاوه بر عبارات فارسی و ضرب المثل های قدیمی ، عباراتی در زبان محاوره ای افزوده شده اند و به تکرار در بین مردم از آن ها استفاده می شود. یکی از این جملات باغت آباد که بیشتر از زبان میوه فروشان می شنویم. این عبارت به صورت ناقص و یا به صورت کامل که باغت آباد شه می باشد که انگور فروشان برای تعریف و تحسین از میوه ی خود بیان می کنند و این جمله به دیگر میوه فروش ها هم رسیده و برای اینکه نشان دهند میوه هایشان مرغوب و مورد تحسین است می گویند که باغت آباد. البته این جمله در قسمت های دیگر ادبیات خیابانی جای گرفته و اگر فردی بخواهد فرد دیگری را مورد تمجید و تحسین قرار دهد از جمله ی باغت آباد شه استفاده می کند. ممکن است این تحسین برای زیبایی ظاهری باشد و یا برای زیبایی باطنی باشد.
تصاویری زیبا از باغ های سرسبز گیلاس و آلبالو در استان مرکزی
۲۸ خرداد - تابستان ۱۴۰۱
متاسفانه خشکسالی ۲ دهه گذشته بلای جان این طبیعت زیبا بوده است ، دیگر باغ و سرسبزی رو آباد نگذاشته است و بعلت کم آبی هر سال از میزان این درختان پر بار و آباد کاسته می شود.
گیلاس و آلبالو درجه یک ایرانی ، از باغات استان مرکزی
زیباترین منظره ای که در تابستون میشه دید ، چای باغی آتیشی 🔥😍
اما این کارگران زحمت کش هم ، مالک باغ نیستند ! هرساله از استان از چهار محال و بختیاری به شهرهای مختلف کوچ می کنند تا میوه های درختان را برای مالکان باغ ها بچینند و بسته بندی کنند.
عکسها از بهنام یوسفی / خبرگزاری مهر