10 زن اماراتی قدرتمند!
ریم الهاشمی ریم الهاشمی، فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد که سهم زیادی در برنده شدن دبی برای میزبانی اکسپو 2020 داشت، نه تنها مدیر کل این نمایشگاه است، بلکه سمت وزیر امور خارجه امارات در امور همکاری های بین المللی را نیز بر...
ریم الهاشمی
ریم الهاشمی، فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد که سهم زیادی در برنده شدن دبی برای میزبانی اکسپو 2020 داشت، نه تنها مدیر کل این نمایشگاه است، بلکه سمت وزیر امور خارجه امارات در امور همکاری های بین المللی را نیز بر عهده دارد و وزیر کابینه در سال 2018 شد. الهاشمی همچنین رئیس یک موسسه خیریه آموزشی کودکان به نام Dubai Cares است که در سال 2007 توسط شیخ محمد تأسیس شد. در میان بسیاری از کارها و دستاوردهای نجیب او، او نقش مهمی در برنامه های امارات متحده عربی برای استقبال از 15000 پناهجوی سوری در امارات دارد و در یک اجلاس سازمان ملل گفت: «... در نهایت، ما باید منبع امیدی برای آوارگان ارائه دهیم که به آنها اجازه می دهد کرامت خود را حفظ کنند. ، به خانه بازگردند، خود را دوباره در جوامع خود ادغام کنند و کشور و زندگی خود را بازسازی کنند."
دکتر راجا ایسا آل گورگ
دکتر Raja Easa Al Gurg یک زن ساکن دبی است و در تشویق کارآفرینان زن و جوان عرب برای دستیابی به پتانسیل خود پیشتاز است. او رئیس شورای زنان تجاری دبی و در میان بسیاری دیگر، عضو هیئت مدیره انجمن زنان دبی است. علیرغم همه مشارکتهای مثبتی که او در جهت بهبود حقوق زنان در منطقه انجام میدهد، ال گورگ مدیر عامل گروه Easa Saleh Al Gurg است که یک شرکت چندبخشی است که با خردهفروشی، ساختمان و ساختوساز سروکار دارد. در سال 2015، فوربس خاورمیانه او را دومین زن قدرتمند خاورمیانه معرفی کرد.
مادر امت، شیخه فاطمه بنت مبارک
شیخه فاطمه زنی است که مسئول تأسیس اولین جامعه زنان کشور، انجمن توسعه زنان ابوظبی در سال 1973، پس از آن اتحادیه عمومی زنان در سال 1975، بنیاد توسعه خانواده در سال 2006 و شورای عالی مادران و کودکی در سال 2003 است. مادر ملت با کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد همکاری کرد و به تأسیس سازمان زنان عرب برای خدمت به زنان عرب مهاجر که به کمک نیاز داشتند کمک کرد. در طول سالها، او بیش از 500 جایزه به خاطر فداکاریاش در کارش کسب کرده است که 30 مورد از آنها توسط سازمان ملل ارائه شده است.
شیخ منال بنت محمد آل مکتوم
دختر شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، مادر 5 فرزند و همچنین رئیس شورای تعادل جنسیتی امارات متحده عربی و مؤسسه زنان دبی، این خانواده سلطنتی پرمشغله دائما در حال حرکت است. بیشتر وقت او به برقراری برابری جنسیتی در منطقه اختصاص دارد و به ایجاد کتاب راهنمای شرکت های اماراتی در این زمینه کمک کرده است. او نه تنها محل کار زنان را عادلانه کرده است، بلکه به تمدید مرخصی زایمان برای کارگران بخش دولتی نیز کمک کرده است. او در مورد تأسیس DWE در سال 2006 گفت: «در دنیای امروزی که به سرعت در حال تحول است، نقشها، مسئولیتها و انتظارات بهویژه برای زنان دائماً در حال تغییر هستند، کسب موقعیتهای رهبری و ایفای نقشی جداییناپذیر در این روند تکامل دیگر موضوعی نیست. انتخاب اما یک ضرورت حیاتی هر عضوی از جامعه ما ملزم به مشارکت در تبدیل جهان به مکانی بهتر است.»
شیخه لبنا القاسمی
لبنا القاسمی در سال 2015 عنوان قدرتمندترین زن خاورمیانه و در سال 2017 قدرتمندترین زن عرب در دولت را به خود اختصاص داد و قصد کاهش سرعت را ندارد. او وزیر تساهل امارات متحده عربی و یکی از برجسته ترین رهبران زن منطقه است. او یک خانواده سلطنتی با اشتیاق به حقوق زنان با هدف قوی قرار دادن امارات متحده عربی در این زمینه است. شیخه لوبنا به عنوان اولین زنی که به عنوان وزیر در امارات منصوب شد و اولین اماراتی است که جایزه شهروند جهانی کلینتون را دریافت کرد، معتقد است که می تواند از موقعیت خود برای اعمال این ایده استفاده کند که برابری جنسیتی در فرصت های آموزشی برای دستیابی به توانمندی اقتصادی حیاتی است. برای زنان، او همچنین اظهار داشت: "برابری بخشی جدایی ناپذیر از دستور کار ملی است."
اوود الرومی
شاید بپرسید وزیر خوشبختی چیست؟ این عنوان ممکن است برای چنین موقعیت برجسته دولتی کمی عجیب به نظر برسد، اما اوهود الرومی می تواند شما را از عمق موقعیت خود مطمئن کند. الرومی از زمان منصوب شدن به عنوان وزیر شادی در سال 2016، ابتکارات متعددی را در سراسر امارات متحده عربی آغاز کرده است، از جمله برنامه 100 روزه شادی و آموزش مثبت اندیشی برای مشاغل محلی. ابتکارات او مبتنی بر "علم شادی" است. این کتاب به پزشکی، بهداشت، علوم اجتماعی می پردازد. ما سعی می کنیم آن را از یک چارچوب گسترده به یک عمل روزمره در جامعه خود، در دولت خود بیاوریم. اگر حکومت در راه سعادت مردم کار نکند، هدفش چیست؟» او می پرسد.
لانا زکی نصیبه
لانا زکی نصیبه اولین زنی بود که در سال 2013 به عنوان نماینده دائم امارات متحده عربی در سازمان ملل منصوب شد و سپس در سال 2017 به ریاست هیئت اجرایی سازمان ملل متحد برای زنان انتخاب شد. او که یک مدافع قوی برای برابری جنسیتی و رهبری و توانمندسازی زنان است، در سخنرانی پذیرش خود اظهار داشت: «... قانون اساسی امارات متحده عربی حقوق برابر را برای زنان و مردان تضمین میکند و بر این باور اساسی که زنان و مردان شرکای برابر در جامعه هستند، حمایت میکند. ”
مونا آل ماری
مونا آل ماری یک مدافع پرشور زنان است که از آنجایی که او معاون شورای تعادل جنسیتی امارات متحده عربی است کاملا منطقی است. مونا در کنار شیخه منال، روی بهروزرسانی قوانین زایمان امارات متحده عربی و اجرای کتابهای راهنمای برابری جنسیتی برای محل کار٬ کار کرده است و اخیراً نماینده این منطقه در پانل سازمان ملل در نیویورک بوده است. او در مصاحبه ای اظهار داشت: "بادهای تغییر در حال وزیدن هستند و باور کنید که نمی خواهید عقب بمانید."
دکتر امل القبیسی
در سال 2006 او اولین زنی شد که به عضویت شورای ملی فدرال منصوب شد و در اجلاس جهانی زنان رؤسای پارلمان گفت که زنان برای دستیابی به صلح در خاورمیانه ضروری هستند. مناطق در جهان امید راز ماست ما نباید به تنهایی، زن و مرد، جوانان و همه نسلها، و با همه بخشهای مختلف، دانشمندان و متفکرانمان با هم کار کنیم.» دکتر امل القبیسی در سال 2015 تاریخ ساز شد و اولین زنی در جهان عرب شد که به عنوان رئیس شورای ملی انتخاب شد و در سخنرانی پذیرش خود دستاورد خود را به زنان بزرگ امارات و به مادر ملت تقدیم کرد. ، شیخه فاطمه بنت مبارک. او همچنان الهام بخش رهبری زنان در منطقه است.
حضرت نوره الکعبی
نورا الکعبی در سال 2014 به عنوان یکی از 30 زن تأثیرگذار خاورمیانه در فوربس انتخاب شد و سال گذشته در فهرست 100 عرب قدرتمندترین عرب در سال 2017، جایگاه پانزدهم را کسب کرد - و اگر این به اندازه کافی قدرتمند نباشد، دو چهار نفر و 54 رئیس هستند. الکعبی علاوه بر عضویت در هیئت مدیره شورای رسانه ملی امارات متحده عربی، ملت تصویر و شورای ورزش ابوظبی در سال 2016، به عنوان وزیر امور خارجه در امور شورای ملی منصوب شد و همچنان به ایجاد امواج در جهت رشد صنعت رسانه ای منطقه ادامه می دهد.