نسل جدید نیسان X-Trail با فناوری هیبرید تازه معرفی شد

منبع خبر / پدال / خودرو / ۰۲-۰۵-۱۴۰۱

نسل جدید نیسان X-Trail با فناوری هیبرید تازه معرفی شد

شرکت نیسان از چهارمین نسل شاسی‌بلند X-Trail برای بازار ژاپن رونمایی کرد. نمونه ژاپنی برخلاف سایر نسخه‌های آمرکایی نیسان روگ و X-Trail استرالیا، به سیستم برقی مخصوص مجهز می‌شود که آن را به یک هیبرید دو یا چهارچرخ محرک موسوم‌به (e-۴ORCE) تبدیل خواهد...

شرکت نیسان از چهارمین نسل شاسی‌بلند X-Trail برای بازار ژاپن رونمایی کرد. نمونه ژاپنی برخلاف سایر نسخه‌های آمرکایی نیسان روگ و X-Trail استرالیا، به سیستم برقی مخصوص مجهز می‌شود که آن را به یک هیبرید دو یا چهارچرخ محرک موسوم‌به (e-۴ORCE) تبدیل خواهد کرد. انتظار می‌رود در آینده همین خودرو برای بازار اروپا نیز عرضه گردد.

X-Trail از همان معماری CMF-C استفاده می‌کند که شرکت میتسوبیشی برای ساخت شاسی‌بلند اوت‌لندر استفاده می‌کرد. سیستم هیبرید نسل جدید X-Trail که به قابلیت خودشارژی نیز تجهیز شده است، می‌تواند ترکیب‌های متفاوتی از قدرت را از سیستم برقی موسوم‌به «e-POWER» و موتور بنزینی ۱.۵ لیتری ۳ سیلندر VC توربو دریافت کند. نیسان مدعی شده که سیستم هیبریدی این خودرو در مقایسه با نسل گذشته، از لحاظ قدرت، عملکرد روان و صدای کم بهبود یافته است.

نیسان با وجود اینکه مشخصات دقیق موتور احتراقی X-Trail را فاش نکرده اما گفته است که این موتور هیچ ارتباطی با چرخ‌ها ندارد و تنها به‌عنوان یک ژنراتور برای موتور برقی عمل می‌کند. نسخه‌های ۴WD این شاسی‌بلند به سیستم چهارچرخ محرک برقی e-۴ORCE مجهز خواهند شد که نیروی خود را از دو موتور برقی خواهد گرفت. این سیستم که قبلا هم در شاسی‌بلند آریا مورد استفاده قرار گرفته بود، عملکرد مناسبی را در شرایط جاده‌ای گوناگون از خود به نمایش می‌گذارد. X-Trail به ویزگی جدیدی موسوم‌به «e-Pedal» نیز مجهز شده است که کار سیستم بازیاب نیروی ترمز را ایفا می‌کند و هنگامی که راننده پای خود را از روی پدال گاز برمی‌دارد، انرژی حاصل از ترمزگیری را ذخیره می‌کند.

نسل جدید X-Trail از لحاظ ظاهری با نیسان روگ ۲۰۲۰ یکسان است. این مدل از همان طراحی چراغ‌های دوگانه، جلوپنجره V شکل کرومی، ستون A سیاه‌رنگ و شانه‌های پشتی هم‌رنگ بدنه سود می‌برد. X-Trail ژاپنی در ۱۲ رنگ بدنه متفاوت عرضه خواهد شد که از میان آن‌ها می‌توان به «سرخ کاردینال» و پنج رنگ‌آمیزی دوگانه دیگر اشاره کرد. دیگر نسخه‌های X-Trail مانند X Trim از رینگ‌های اختصاصی و قطعات قابل شخصی‌سازی دیگر سود می‌برند.

درون کابین شاهد استفاده از دو نمایشگر ۱۲.۳ اینچی هستیم که یکی برای راننده و دیگری برای سیستم اطلاعات سرگرمی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نیسان درکنار این نمایشگرها، X-Trail را به نمایشگر روی شیشه نیز مجهز کرده است. نسل چهارم X-Trail گنجایش ۵ سرنشین را دارد و سازنده ادعا می‌کند که این خودرو، از بیشترین فضای بار در کلاس خود سود می‌برد. البته نیسان نسخه ۷ سرنشینه X-Trail را نیز روانه بازار خواهد کرد.

از دیگر ویژگی‌های مهم X-Trail می‌توان به سیستم صوتی باکیفیت «BOSE» که مخصوصا برای این خودرو تنظیم شده، خروجی ۱۰۰ ولتی AC با حداکثر خروجی ۱۵۰۰ وات و گزینه‌های گوناگون برای رنگ‌آمیزی و دوخت صندلی‌ها اشاره کرد. از تجهیزات امنیتی X-Trail نیز می‌توان دستیار «Nissan Safety Assist ۳۶۰» با دوربین، رادار و سیستم پایش محیط پیرامون خودرو را نام برد که درکنار سیستم نیمه‌خودران ADAS و به‌عنوان بخشی از سیستم «Nissan ProPilot» به انجام‌وظیفه می‌پردازد.

نیسان X-Trail از دو روز آینده دردسترس خریداران قرار خواهد گرفت. قیمت این خودرو نیز از ۲۳,۱۵۰ دلار آغاز شده و برای نسخه چهارچرخ محرک هیبریدی موسوم‌به «G e-۴ORCE» به ۳۲,۵۵۷ دلار می‌رسد. اصلی‌ترین رقبای این شاسی‌بلند خانوادگی تویوتا RAV۴، سوبارو فورستر، هوندا CR-V و میتسوبیشی اوت‌لندر هستند. حال نظر شما چیست؟ آیا نیسان X-Trail جدید گزینه مناسب‌تری نسبت‌به سایر رقبا خواهد بود؟!




بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رونمایی از لاماری ایما برقی در نمایشگاه خودروی شیراز