‌هشت سال کم‌کاری در مسکن‌سازی و مطالبه مداوم مردم بابت ساماندهی بازار مسکن‌


‌هشت سال کم‌کاری در مسکن‌سازی و مطالبه مداوم مردم بابت ساماندهی بازار مسکن‌

بی‌توجهی به ساخت واحدهای مسکونی در 8 سال فعالیت دولت قبل و ورود تقاضای سوداگری به دلیل سیاست غلط دولت‌ها، از مهمترین دلایل افزایش قیمت مسکن در سال‌های اخیر به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی مخاطبان سامانه فارس من با ثبت سوژه‌ای تحت عنوان « توجه به وضعیت اجاره‌نشینان و ساماندهی بازار مسکن» خواستار پیگیری این مسئله توسط خبرگزاری فارس شده‌اند.

بر این مبنا مخاطب ثبت‌کننده سوژه مذکور با اشاره به جزئیات مطالبه خود گفت: قیمت و هزینه مسکن به حدی افزایش یافته‌ که قدرت خرید مردم بسیار کم شده است و از همه مهم‌تر شرایط برای اجاره‌نشینان بسیار سخت و دشوار است‌.

وی افزود: صاحبخانه‌ها و همینطور اغلب املاکی‌ها اجاره مسکن را به دلخواه خود تعیین کرده و هر سال بر مبلغ آن می‌افزایند.

ابن مخاطب خبرگزاری فارس تاکید کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته شاهد وضعیت نابه‌سامان افزایش اجاره‌بها و قیمت مسکن بودیم و مشخص نیست از چه مسیری می‌توان زمینه حل مسئله را فراهم کرد.

به گزارش فارس، اصل ۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می‌گوید: داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.

مطابق نظر کارشناسان، بی‌توجهی به ساخت واحدهای مسکونی در 8 سال فعالیت دولت قبل و ورود تقاضای سوداگری به دلیل سیاست غلط دولت‌ها از مهمترین دلایل افزایش قیمت مسکن در سال‌های اخیر به حساب می‌آید.

دولت سیزدهم با اجرای پروژه نهضت ملی مسکن سعی در رفع مشکلات تأمین مسکن و کاهش اجاره‌نشینی دارد.

خبرگزاری فارس سعی کرده است در موضوع رفع مشکلات مسکن، مهم‌ترین پیشنهادات کارشناسی را ارائه کند و آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن را هم از دولت به صورت مداوم دنبال کند.

بنابراین گزارش خبرگزاری فارس طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم می توانند به امضاکنندگان این پویش بپیوندند و با رسیدن امضاها به عدد 1000 و بالاتر، پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهیم داشت.

پایان پیام/



شترگاوپلنگ به بازار خودروی ایران رسید / نیسان ترا 2.9 میلیارد تومان