رد درخواست اقامت یک زن به دلیل «چاقی بیش از حد»


به نقل از روزیاتو: یک زن مدعی است نیوزیلند درخواست اقامت او را به خاطر «چاقی بیش از حد» رد کرد. موندلی بزادنهاوت در سال ۲۰۱۸ از کشور آفریقای جنوبی به نیوزیلند مهاجرت کرد تا در آنجا زندگی جدیدی را به همراه شریک زندگی و فرزندانش...

رد درخواست اقامت یک زن به دلیل «چاقی بیش از حد»

به نقل از روزیاتو: یک زن مدعی است نیوزیلند درخواست اقامت او را به خاطر «چاقی بیش از حد» رد کرد.

موندلی بزادنهاوت در سال ۲۰۱۸ از کشور آفریقای جنوبی به نیوزیلند مهاجرت کرد تا در آنجا زندگی جدیدی را به همراه شریک زندگی و فرزندانش آغاز کند. او که قصد داشت به همراه خانواده ی خود برای همیشه در نیوزیلند بماند، از این کشور درخواست اقامت کرد. اما به ادعای او مقامات نیوزیلند به خاطر بالا بودن بیش از اندازه ی شاخص توده ی بدنی اش با درخواستش موافقت نکردند.

رد درخواست اقامت یک زن به دلیل «چاقی بیش از حد»

مقامات نیوزیلند به این زن ۳۶ ساله گفته بودند اضافه وزن او می تواند فشار قابل توجهی به سیستم درمان این کشور که دولت بودجه ی آن را تأمین می کند، وارد سازد.به ادعای موندلی، آن ها به او گفتند یا باید ۳۰ کیلوگرم از وزن خود را کم کند یا کشور نیوزیلند را ترک کند.موندلی می گوید بعد از دریافت یک معافیت ویژه از سوی یک دادگاه استیناف، اجازه ی ماندن در نیوزیلند به او داده شد.

رد درخواست اقامت یک زن به دلیل «چاقی بیش از حد»

این زن ۱۰ واحد از شاخص توده بدنی خود را کم کرده و سلامت او نیز از سوی پزشک عمومی تأیید شده است.موندلی که قبلاً ۱۲۸ کیلوگرم وزن داشت، حالا تصمیم گرفته وارد کار مدلینگ شده و به یک مدل سایز بزرگ تبدیل شود.او به رسانه های آفریقای جنوبی گفته: «همیشه دلم می خواست یک مدل سایز بزرگ، مثل مدل های برند "دونا کلر" شوم. حتی اسم دخترم را "دونا - لی" گذاشتم.»

رد درخواست اقامت یک زن به دلیل «چاقی بیش از حد»

موندلی همچنین گفته حالا ۵ روز در هفته ورزش می کند و از کسانی که افراد چاق را سرزنش می کنند و با او طوری رفتار کردند که انگار جرمی مرتکب شده، دلخور نیست.این زن که ۲ فرزند دارد، در ادامه گفته: «از اول از بقیه درشت تر بودم و چیزی که هستم را پذیرفته ام.»

بیشتر بخوانید: با این ترفندها چاقی خود را پنهان کنید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تاثیرات منفی وقت‌گذرانی بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی بر مغز انسان