نمایشگاه های قرآن و کتاب باید مروج عفاف و حجاب در جامعه باشند/ نمایشگاه قرآن بستری برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری حوزه قرآن و عترت


 نمایشگاه های قرآن و کتاب باید مروج عفاف و حجاب در جامعه باشند/ نمایشگاه قرآن بستری برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری حوزه قرآن و عترت

اسماعیلی با تاکید بر گسترش محافل قرآنی در ماه رمضان، برپایی برنامه های قرآنی خارج از فضای محل نمایشگاه امسال را گام مهمی در راستای تحقق شعار عدالت فرهنگی دولت مردمی برشمرد و گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، جشنواره بزرگ فرهنگ دینی کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ امروز شنبه بیست و هفتم اسفند ماه در دومین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که در آستانه برپایی سی امین دوره این نمایشگاه در محل وزارتخانه برگزار شد، گفت: همزمانی ایام نوروز با ماه مبارک رمضان فرصتی ایده آل برای نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به شمار می رود که با برنامه ریزی دقیق می توان نمایشگاه را پرشورتر از سال های گذشته برگزار کرد.

اسماعیلی رویدادهای مردمی چون نمایشگاه قرآن را بهترین محفل برای همگرایی و دوری از فضای دوقطبی سازی های مدنظر بدخواهان ملت ایران دانست و گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، جشنواره بزرگ فرهنگی دینی کشور است که می تواند بستر مناسبی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری حوزه قرآن و عترت باشد.
وی افزود: این نمایشگاه و نمایشگاه کتاب باید مروج حجاب و عفاف در جامعه باشد و پایبندی و علاقمندی عموم مردم ایران را به نمایش بگذارد و مسئولین نمایشگاه ها هم می بایست پیش بینی ها و تمهیدات لازم را در این خصوص با جدیت مبذول کنند.
وزیر فرهنگ با تاکید بر گسترش محافل قرآنی در ماه رمضان، برپایی برنامه های قرآنی خارج از فضای محل نمایشگاه در مراکز فرهنگی مختلف و استفاده از ابزاری چون «خودروی سیار » برای ترویج معارف قرآنی را اقدامی پسندیده برشمرد و گفت: برپایی برنامه های متنوع حوزه قرآن و عترت در برخی مناطق کم برخوردار و محروم که در این دوره مدنظر قرار گرفته، اقدامی شایسته و قابل تقدیر است که می بایست در راستای تحقق شعار عدالت فرهنگی دولت مردمی نسبت به تقویت این بخش اهتمام ویژه داشت.
وی همچنین تجلیل از خادمان قرآنی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را اقدامی ارزشمند برشمرد و افزود: خادمان قرآنی از افتخارات ملی حوزه فرهنگ محسوب می‌شوند که همواره بصورت جهادی و با روحیه انقلابی، در حوزه قرآن و عترت خدمت می کنند و این روزها اقدامات تحول گرایانه این عزیزان در طرح های قرآنی چون «بشری» بی بدلیل است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه وزارت فرهنگ در دوره جدید اهتمام جدی نسبت به تعالی حوزه قرآن و عترت دارد، گفت: همانطور که بارها تاکید شده، فعالیت های قرآنی در صدر امور برنامه های وزارت فرهنگ در تمامی حوزه ها قرار دارد و امیدواریم با راه اندازی بنیاد فرهنگی و هنری ویژه قرآن کریم با نام مقدس «یاسین» تمامی فعالیت ها و برنامه های قرآنی با انسجام بیشتر و بصورت متمرکز انجام گیرد.
گفتنی است، سی امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از روز شنبه ۱۲ فروردین برابر با نهم ماه رمضان در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. بر اساس مصوبه شورای سیاست‌گذاری زمان برگزاری آن از ساعت ۱۷ تا ساعت ۱ بامداد است، البته در شب‌های قدر نمایشگاه تا ساعت ۲۲ برگزار می‌شود.
پایان پیام/50

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر