نشست مشترک معاون علمی و فناوری رییس جمهور با رییس جهاد دانشگاهی برگزار شد
نشست مشترک معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان رییس جمهور با رییس جهاد دانشگاهی باهدف بررسی ظرفیتها و توسعه فعالیتهای این نهاد برگزار شد.
به گزارش ایران اکونومیست، نشست مشترک دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی و تعدادی از معاونان این نهاد با هدف بررسی ظرفیتها و توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی، یکشنبه ۲۷ فروردینماه برگزار شد.
در این نشست مشترک که در دفتر معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان رییس جمهور برگزار شد، ظرفیتها و فعالیتهای جهاددانشگاهی برای حضور مؤثر در زیستبوم علم و فناوری کشور موردبررسی قرار گرفت.
دکتر دهقانی فیروزآبادی در این نشست ایده شکلگیری جهاددانشگاهی را راهحلی بسیار خوش فکرانه دانست و گفت: جهاددانشگاهی بهعنوان یکنهاد عمومی غیردولتی با شاخصهای دولتی و خصوصی، توانست در اقتصاد کشور کارهای بزرگی انجام دهد که کمتر دیدهشده است.
عضو هیات امنا جهاددانشگاهی ادامه داد: این نهاد بهصورت ویژه موردتوجه رهبر انقلاب قرار دارد و کمتر نهادی را سراغ داریم که اینچنین موردتوجه مقام معظم رهبری قرار داشته باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور جهاد دانشگاهی را بستری برای فعالیت نخبگان دانست و گفت: از مزیتهای جهاددانشگاهی میتوان به پرانرژی، کمتوقع و پرکار بودن اعضای این نهاد اشاره کرد.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلفی ورود کرده و پروژههای متعددی را پیش برده است، از توسعه فعالیتهای این نهاد برای حضور مؤثر در زیستبوم علم و فناوری کشور حمایت کرد.
دکتر مسلمی نائینی نیز در این نشست بابیان اینکه باید بیش از گذشته از ظرفیت نخبگان در جهاد دانشگاهی استفاده کنیم خواستار حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی شد.
دکتر حسن فارسی، قائم مقام و معاون هماهنگی و امور مجلس؛ دکتر یعقوب فتح الهی، معاون پژوهش و فناوری؛ دکتر سید رضی آقا سیدی، معاون پشتیبانی و امور مجلس؛ دکتر مسعود ابراهیمی، سرپرست سازمان تجاریسازی و اقتصاددانش بنیان و امیر طهرانچی، مشاور رییس و مدیرکل حوزه ریاست جهاد دانشگاهی و مهندس مهدی صفاری نیا، رییس پارک علم و فناوری پردیس از دیگر شرکتکنندگان این نشست مشترک بودند.