واکنش ادعایی آمریکا به هشدار به زیردریایی این کشور در تنگه هرمز
به گزارش شفاف، ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا که در آبهای بحرین مستقر است با انتشار یک پیام در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر به گزارش امروز (پنجشنبه) ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره هشدار به زیردریایی ایالات متحده در تنگه هرمز واکنش...
به گزارش شفاف، ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا که در آبهای بحرین مستقر است با انتشار یک پیام در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر به گزارش امروز (پنجشنبه) ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره هشدار به زیردریایی ایالات متحده در تنگه هرمز واکنش نشان داد.
امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز گفت که زیردریایی هستهای آمریکا هنگام عبور از تنگه هرمز با هشدار نیروی دریایی، به روی آب آمد و مسیر خود را تغییر داد.
وی با اشاره به جزئیاتی از شناسایی و هشدار به زیردریایی آمریکایی توسط نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: این زیردریایی در سکوت کامل و در زیر آب در حال نزدیک شدن به تنگه هرمز بود که توسط زیردریایی تمام ایرانی و بومی «فاتح» رصد و شناسایی شد.
امیر دریادار ایرانی افزود: این زیردریایی آمریکایی تا حدودی به آبهای سرزمینی ایران نزدیک شده بود، از اینرو هشدارهای لازم به زیردریایی داده شد و همراه یک اسکورت، مسیر خود را تغییر و راه خود را ادامه داد.
پس از انتشار این گزارش از سوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در پیام خود مدعی شد: ادعای ایران کاملاً نادرست است. زیردریایی آمریکا امروز یا به تازگی از تنگه هرمز عبور نکرده است.
ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در ادامه واکنش ادعایی خود افزود: این ادعا نشان دهنده اطلاعات نادرست بیشتر از سوی ایران است که منطقه را بی ثبات میکند. ناوگان پنجم ایالات متحده در هر جایی که قوانین بینالمللی اجازه دهد به فعالیت خود ادامه میدهد.
به گزارش شفاف، این در حالیست که نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که شهپاد (شناور هدایتپذیر از دور) ۱۳ متری خود موسوم به "مست-۱۳" را از تنگه هرمز عبور داده است.
تیمونی هاوکینز، سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در این باره خاطرنشان کرد که در حین عبور این شهپاد از تنگه هرمز، نظر سپاه پاسداران ایران به این شناور جلب شده، اما اتفاقی رخ نداده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری آسوشتدپرس، دو کشتی گشتی گارد ساحلی ایالات متحده به نامهای "یواسسیجیسی جان شویرمن" و "یواسسیجیسی چارلز مالتروپ" این شهپاد را همراهی میکردند.
هاوکینز گفت: ایرانیان عبور این شناور بدون سرنشین را از تنگه تماشا کردند.
وی همچنین بیان کرد که یک پهپاد ایرانی و حداقل یک شناور از مدل تندر، شهپاد آمریکایی را تحت نظر داشتند.