طرز تهیه یک بستنی برای مقابله با سرطان
فصول گرم سال زمان مناسبی برای لذت بردن از خوراکیهای سرد و با طراوت است و یکی از این خوراکیها قطعا بستنی است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ بستنی سنتی اغلب سرشار از قند و چربی است که میتواند بیش از حد ناسالم باشد؛ اما رسپیهایی برای تهیه بستنی سالم و خوشمزه وجود دارند که میتوانید در خانه درست کنید.
با استفاده از مواد طبیعی و غنی از مواد مغذی، میتوانید دسرهایی درست کنید که خوشمزه و مفید هستند.
به عنوان مثال بستنی زردچوبه یکی از این دسرهاست.
بستنی نیشکر و زردچوبه که طعم بی نظیر بستنی با شیرینی نیشکر تأمین میشود را با فواید سلامتی زردچوبه ترکیب میکند.
زردچوبه به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود شناخته شده است و این بستنی را به یک خوراکی سالم تبدیل میکند.
مواد لازم:
۱ فنجان آب نیشکر
۱ فنجان خامه غلیظ
۱ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
کمی نمک
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه متوسط، آب نیشکر و خامه غلیظ را روی حرارت متوسط گرم کنید تا بجوشد.
سپس زردچوبه، عصاره وانیل و نمک را با همزن بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. مخلوط را در بستنی ساز بریزید و آن را هم بزنید یا اگر بستنی ساز ندارید هیچ اشکالی ندارد، در یک کاسه بزرگ مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سبک و کاملا مخلوط شود.
سپس، مخلوط را در یک ظرف مناسب گذاشته و در فریزر قرار دهید و به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.
هر ۳۰ دقیقه یک بار، مخلوط را از فریزر خارج کرده و دوباره آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا بلورهای یخی که ممکن است ایجاد شده باشند، شکسته شوند. این کار را تا زمانی که بستنی منجمد شود تکرار کنید.
این بستنی به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای جلوگیری از ابتلا به سرطان یا مقابله با آن مفید است.