برگزاری آیین پاسداشت مرحوم عباسعلی‌ براتی‌پور در نمایشگاه کتاب


برگزاری آیین پاسداشت مرحوم عباسعلی‌ براتی‌پور در نمایشگاه کتاب

آیین پاسداشت مرحوم عباسعلی براتی‌پور شاعر مجموعه «وعده دیدار» امروز؛ همزمان با هفتمین روز از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سالن جوایز کتاب‌های سال برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، آیین پاسداشت مرحوم عباسعلی براتی‌پور شاعر مجموعه «وعده دیدار»، عصر امروز سه شنبه (۲۶ اردیبهشت) همزمان با هفتمین روز از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور نویسندگان و شاعران ساعت ۱۵:۳۰ در سالن جوایز کتاب‌های سال برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، حسین اسرافیلی، علیرضا قزوه، رضا اسماعیلی، علی محمد مودب و مصطفی محدثی خراسانی از جمله میهمانان حاضر در این مراسم هستند.

برگزاری آیین پاسداشت مرحوم عباسعلی‌ براتی‌پور در نمایشگاه کتاب

بنابراین گزارش، مرحوم عباسعلی براتی‌پور، شاعر انقلاب، دفاع مقدس و اهل بیت علیهم السلام در سال ۱۳۲۲ در تهران متولد شد و سومین فرزند یک خانواده ۶ نفری بود. بعد از این که دوران دبستان و دبیرستان را گذراند، در سال ۱۳۴۱ در نیروی هوایی استخدام شد و چون استعداد نسبتاً خوبی داشت یک سال پس از آن برای گذراندن دوره فنی به آمریکا فرستاده شد. در سال ۱۳۵۵ برای بار دوم اعزام شد و دوره تکمیلی الکترونیک را گذراند. در مدت سه سالی که طی دو نوبت در خارج از کشور تحصیل کرد، دوره‌های مختلف آموزشی و مشاوره را هم گذراند. در طول خدمت بیشتر به آموزش زبان و الکترونیک مشغول بود و در سال ۱۳۷۲ با درجه سرهنگی بازنشسته شد.

عباسعلی براتی‌پور که با نام عباس براتی‌پور شناخته می‌شود، علاقه به ادبیات و شعر را از اواخر دوران دبیرستان در خود یافت و در حوزه ادبیات بسیار مطالعه کرد. در سال ۱۳۳۸ که به عضویت کتابخانه مجلس شورای ملی درآمد، فرصتی پیدا کرد که مطالعه کتاب‌های ادبی را در برنامه روزانه خود بگذارد و در این مدت به سرودن شعر نیز پرداخت. حتی زمانی که خارج از ایران تحصیل می‌کرد، از سرودن شعر و تفکر درباره‌ آن غافل نبود. اکنون او از شاعران آیینی است که اشعار بسیاری دارد.

اولین مجموعه شعرش را با عنوان «بهت نگاه» در سال ۱۳۶۹ منتشر کرد. آثار چاپ شده او عبارت‌اند از «غم دلدار»، «چشم بیمار»، «زمزمه‌ مستی»، «وعده دیدار»، «بر تربت خورشید» و «زمزمه‌ هستی». از آثاری که اخیراً چاپ کرده است می‌توان «مستوری»، «الفبای عشق» و«ارغوانی‌ها» را نام برد.

بهت نگاه، وعده دیدار، کتیبه شکیب، سینای سبز عشق، با شقایق ها برادر، عطش عشق، داغ تشنگی، سوار مشرقی، در ساحل علقمه، ماه در فرات، گزیده ادبیات معاصر ۲۴، زیتون و زخم،‌ دل و دریا، سه مجموعه شعر درباره رحلت امام راحل (ره) و ... بخشی از آثار زنده‌یاد براتی‌پور هستند.

سی‌‌و‌چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز به‌کار کرد و تا ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.

پایان پیام/50


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) 10 انیمیشن وسترن برتر؛ از رنگو تا لوک خوش‌شانس