پیراشکی گوشت با خمیر خانگی+ فیلم


پیراشکی گوشت با خمیر خانگی+ فیلم

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه پیراشکی می‌توانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت چرخکرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا می‌بایست خمیر...

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه پیراشکی می‌توانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت چرخکرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا می‌بایست خمیر آن را آماده کنیم. پس از آماده شدن خمیر، گوشت و مواد داخل آن را درست کنید.
طرز تهیه خمیر پیراشکی.
شیر ۱ لیوان
پودر مایه خمیر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد۲ لیوان
مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس گوشت
پیاز۱ عدد به اندازه تاس‌های متوسط ریز خورد کنید
گوشت حدود ۲۰۰-۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
گوجه ۲ عدد
فلفل تندبرای تهیه سس گوشت
مواد لازم را با هم تفت دهید و بعد از آماده شدن داخل خمیرپیراشکی گذاشته و حدود ۲ دقیقه توی روغن داغ سرخ کنید. یا اینکه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید، تا طلایی شود.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شخصیت‌های تاریخی‌ای که به کمک هوش مصنوعی به شکل مدرن شبیه‌سازی شده‌اند