عدم همکاری برخی دانشگاهها در برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان


عدم همکاری برخی دانشگاهها در برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از عدم همکاری دانشگاه در برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فرید زاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در نشست خبری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان که امروز برگزار شد، گفت: اختتامیه مسابقات ملی مناظره دانشجویان از ۸ تا ۱۰ خرداد با حضور ۱۲ تیم برگزیده در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

وی افزود: مسابقات مناظره در ۳۱ واحد استانی جهاد دانشگاهی با حضور یک هزار و ۵۴۸ دانشجو برگزار شد و در مجموع ۳۸۷ تیم شرکت کردند که استان یزد با ۳۲ تیم بیشترین شرکت کننده و مرکزی با ۲۶ تیم و استان‌های اصفهان، زنجان و چهارمحال بختیاری با ۲۴ تیم به ترتیب بیشترین شرکت کننده را داشتند و ترکیب جنسیتی شرکت کننده‌ها ۳۹ درصد خانم‌ها و ۶۱ درصد آقایان هستند. بیشترین شرکت کنندگان مربوط به دانشجویان وزارت علوم است و داوری متشکل از سه عضو هیات علمی دانشگاه و سه داور دانشجو هستند. این دانشجویان منتخبان دوره های گذشته مناظرات دانشجویان هستند و در مجموع ۱۲ تیم برگزیده در مرحله کشوری رقابت می کنند.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: در روز اختتامیه برنامه‌های ویژه از جمله تقدیر از شخصیت زنده یاد عماد افروغ را داریم و همچنین قرائت پیام رئیس جمهور و سخنرانی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را خواهیم داشت. سخنران برتر به عنوان فردی انتخاب و از یک تیم اخلاق هم تقدیر می‌شود. تیم‌های اول و دوم برگزیده کشوری هستند.

فرید زاده اضافه کرد: مسابقات از مهرماه تا خردادماه برگزار می‌شود. سال گذشته طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دادیم تحت عنوان مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی که یک مناظره آن در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شده و امسال ۹ مناظره باقیمانده انجام می‌شود. مدل برگزاری مناظره اساتید متفاوت است.

وی با انتقاد از عدم همکاری برخی از دانشگاه‌های بزرگ تهرانی در برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان گفت: مسئولان دیگر نهاد ها باید کمک کنند تا فضای گفتگو و آزاد اندیشی که مطالبه مقام معظم رهبری است اجرایی شود، اگر مسئولان فرهنگی کمی کوتاهی نمی کردند خیلی از مسائل اجتماعی که با آن روبرو هستیم در حال حاضر نداشتیم.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی افزود: در برگزاری همین دوره مسابقات مناظره دانشجویی برخی از مسئولان دانشگاه های بزرگ ما در تهران برای ارائه سالن برگزاری مسابقات با ما همکاری نکردند. مسئول دانشگاهی که برای برگزاری مسابقات جواب منفی می دهد و یا ۱۰۰ میلیون تومان بابت هر ساعت برنامه درخواست می کند از نظرما هرچقدر ظاهر عملکرد آن دانشگاه خوب باشد، ملاک انقلابی نیست و باید به این موضوع توجه شود.

وی همچنین افزود: در مجموع ۱۲ هزار مناظره در این یازده دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان برگزار شده است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟