واکنش دانشگاه علوم پزشکی تهران به ماجرای ناایمنی «مهدی کلینیک»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مقاومت ساختمان بیمارستان 1000 تخت خوابی مهدی کلینیک در مقابل زلزله ۸.۵ تا ۹ ریشتر، گفت: مستندات درباره ایمنی بیمارستان را به زودی در اختیار رسانهها قرار میدهیم.
به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت ۱۰ سال از کلنگزنی ساختمان کلان بیمارستان حضرت مهدی، روز ۱۷ اسفند سال گذشته مراسم افتتاح این بیمارستان هزار تختخوابی که عظیمترین مرکز درمانی خیرساز کشور محسوب میشود با حضور رییسجمهور، وزیر بهداشت و تعدادی دیگر از مسوولان برگزار شد. کلان بیمارستان حضرت مهدی، بزرگترین طرح نظام سلامت طی ۴۴ سال اخیر است که سرمایه اولیه آن توسط یک نیکوکار فعال در عرصه سلامت تامین شد و ۲۳ آبان سال ۱۳۹۰، به عنوان یک مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی در محوطه مجتمع بیمارستانی امام فعالیت خود را آغاز کرد اما بعد از فوت ایشان، ادامه ساخت بیمارستان را دولت بر عهده گرفت.
اَبَر پروژه از ایمنی کافی برخوردار نیست
حال با گذشت تنها ۴ ماه از افتتاح این بیمارستان نامهای عجیب در رسانهها منتشر شده است، نامهای که در آن عنوان شده است این ابر پروژه از ایمنی کافی برخوردار نیست. علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نامه منتشر شده در فضای مجازی در خصوص اینکه ساختمان یکی از مجموعه های بهداشتی در تهران در شرایط و وضعیت نا ایمن قرار دارد را تایید کرد. مردم از دستگاه قضائی به عنوان ملجا و پناهگاه خود انتظار دارند تا با حساسیت موضوعاتی که شهروندان را در معرض آسیب و خطر می گذارد، مورد پیگیری قرار دهد.
القاصی به انتشار مکاتبه اخیر خود با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: در راستای پیگیری گزارش سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وضعیت ساختمان های نا ایمن، این موضوع مهم در دستور کار شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران قرار گرفته و ساختمان مربوط به بیمارستان جدیدالاحداث ۱۰۰۰ تختخوابی از مجموعه های تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز جزء این ساختمان ها قرار داشته است.
وی با اشاره به اینکه با تاکیدات رئیس قوه قضاییه پیگیری حقوق عامه و بیت المال جزء اولویتهای کاری دستگاه قضائی است گفت: دادگستری استان تهران در راستای وظایف نظارت قانونی بر حفظ حقوق شهروندی و حمایت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم از ابتدای سال جاری تا کنون ده ها موضوع ملی و شهری در پایتخت و استان تهران را بدور از اقدامات رسانه ای مورد پیگیری و مطالبه قرار داده و انتشار مکاتبه اخیر نیز از ناحیه دستگاه قضائی نبوده است.
القاصی گفت: تاکنون دستگاه های متولی در رفع نواقص و پیگیری مشکلات اعلام شده اقدامات مناسبی را برای خدمت رسانی به مردم و حسن انجام وظایف خود داشته اند و ضمن پیگیری موضوعات، گزارش اقدامات خود را به شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ارائه نموده اند. امنیت و آرامش روانی مردم در حیطه های مختلف مورد پیگیری دستگاه قضائی است و تلاش داریم تا به عنوان یک ملجا اطمینان بخش، دغدغه ها و مطالبات دریافتی از مردم را مورد پیگیری قرار داده و برای حفظ حقوق عامه و بیت المال، تلاش نماییم.
مستندات درباره ایمنی بیمارستان را به زودی در اختیار رسانهها قرار میدهیم
از سوی دیگر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با با یکی از رسانهها نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گفته گفت: اگر بیمارستان تازه تأسیس مهدی کلینیک ناایمن است، بقیه ساختمانهای پایتخت بایستی تخریب شوند.
وی با اشاره به مقاومت ساختمان بیمارستان در مقابل زلزله ۸.۵ تا ۹ ریشتر، افزود: مستندات درباره ایمنی بیمارستان را به زودی در اختیار رسانهها قرار میدهیم./ فارس