به گزارش خبرگزاری مهر، حامد محقق با صدور حکمی توسط علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب شد.
محقق دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است؛ در کارنامه او تدریس شعر و داستان، کارشناسی کتاب دفتر انتشارات کمک آموزشی وزارت آموزش و پرورش، کارشناسی شعر مجله نوآموز، عضویت در شورای ادبی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، برگزیدگی در جشنوارههای مختلف از جمله چهارمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر، هفدهمین، هجدهمین و نوزدهمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، اولین جشنواره شعر جوان انقلاب و شایسته تقدیر در اولین جشنواره ملی شعر کودک دیده میشود. از محقق تاکنون ۶ مجموعه شعر و نثر توسط ناشران مختلف کشور منتشر شده است.
مشروح متن حکم انتصاب محقق به اینترتیب است:
«برادر ارجمند جناب آقای حامد محقق
با استعانت از خداوند متعال؛ نظر به مراتب شایستگیها، تعهد انقلابی و سوابق ادبی جنابعالی به موجب این حکم بهعنوان «معاون شعر و ادبیات داستانی» مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب میشوید.
لازم است با استفاده از مشورت صاحبنظران و علاقمندان پرشمار حوزهی ادبیات تدابیر لازم را برای ارتقا کیفی و کمی فعالیتها، با نظر داشت اولویت اصلی حمایت و تقویت جریانهای فعال و متعهد به ارزشهای انقلاب اسلامی اتخاذ کنید.
همچنین مأموریتهای زیر یادآوری میشود:
تأسیس بخش کودک و نوجوان با مأموریت سیاستگذاری، حمایت و آموزش منحصراً در حوزهی تألیف؛
سازماندهی آموزشدهندگان حوزه ادبیات در کشور و عهده گیری «آموزشهای عمومی» با اجرای فعالیتهایی همچون:
• دورههای آموزشی «آل جلال» و «کلک خیال» در سطح استانها با توجه خاص به استانهای محروم،
• توجه ویژه به فعالیت پایگاههای مجازی ادبی و شعری معاونت؛
برنامهریزی برای ارتقا موقعیت داستان کوتاه و مستندنگاری در مجموعه منشورات حوزه ادبیات؛
برنامهریزی و همافزایی با بخشهای مسئول برای تکمیل زنجیره بهرهبرداری از فرآوردههای ادبی از جمله در آثار تصویری و سینمای اقتباسی و …؛
برگزاری سلسه نکوداشتهای سرآمدان حوزه ادبیات در جهت معرفی و الگوسازی از ایشان با مشارکت نهادها و سازمانهای دیگر؛
تدوین آییننامهی جامع و روزآمد جوایز ادبی ملی و پیگیری طی مراحل قانونی آن با همفکری اهالی قلم؛
تعریف رویدادها و فعالیتهای ادبی جدید با توجه به نیازهای نوپدید این حوزه؛
مشارکت در طراحی و اجرای فعالیتهای همافزا با سایر بخشهای خانه کتاب و ادبیات ایران از جمله امور فرهنگی، خبرگزاریای بنا و شبکه تلویزیونی کتاب.
فرصت را مغتنم شمرده و به روح برادر ارجمند مرحوم مسعود دیانی ادای احترام مجدد کرده و برای جنابعالی دورهی مدیریتی پربار با اثرات ماندگار در ادبیات داستانی و شعر را از خداوند منان مسئلت میکنم.»