چرا اهواز بهشت زمین‌خواران است؟


چرا اهواز بهشت زمین‌خواران است؟

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به تبعات نبود طرح تفصیلی برای شهر، گفت: اهواز بهشت زمین‌خواران است و آن‌ها اجازه نمی‌دهند نظم و قانون در شهر حاکم شود؛ طرح تفصیلی یعنی پایان زمین‌خواری و پایان سوءاستفاده سوداگران و دلالان و زمین‌خواران و امروز اولویتی برای اهواز بالاتر از تدوین طرح تفصیلی نیست و اگر در این راه جان و آبروی خود را بگذاریم، روا است.

سید ناصر مهداوی در یکصد و هفدهمین جلسه علنی شورای شهر اهواز که امروز (۲۴ خردادماه) برگزار شد، خطاب به مردم اهواز اظهار کرد: از روزی که با رأی پاک و مسئولانه شما، افتخار خادمی در شورای شهر اهواز را پیدا کردم، به دور از هر انگیزه سیاسی و دلبستگی قومی، همه توان و وجودم را برای خدمت به شما عزیزان وقف کردم. از همان روز با خود و خدایم عهد کردم که مدال خدمت به شما را با هیچ متاع دیگری تعویض نکنم بنابراین با وجود پیشنهاداتی که برای پست‌های سیاسی و اجرایی داشتم و نظرسنجی‌هایی که اخیراً حاکی از اقبال عمومی به بنده برای حضور در انتخابات مجلس دوازدهم بود، ترجیح دادم از تک‌تک آرایی که به عنوان امانت برای دفاع از منافع مردم اهواز در مدیریت شهری در اختیار بنده گذاشته شده، حفاظت کنم و سنگر شورای اسلامی شهر اهواز را رها نکنم.

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: بدین وسیله می‌خواستم تشکر خاضعانه خود را نسبت به همه اقوام، طوایف، بزرگان و نخبگان از زن و مرد و پیر و جوان که این مدت با تماس‌های تلفنی و ارتباطات حضوری خواستار حضور بنده در انتخابات مجلس بودند، تشکر کنم و امیدوارم خدا توفیق خدمت صادقانه در همین سمت فعلی را به بنده اعطا کند.

شهرداری اهواز، قربانی بی‌ثباتی مدیریتی و دوران‌های طولانی سرپرستی بوده است

مهداوی تصریح کرد: شهر ما در سال‌های گذشته شاهد انتصاب مدیران اجرایی بر اساس نگاه‌های سلیقه‌ای، جناحی و تبارسالاری و خویشاوندی و مافیایی بوده است. آیا وضعیت امروز اهواز در همه بخش‌ها نتیجه‌ای غیر از کنار گذاشته شدن نخبگان و شایسته‌ها بوده است؟ آیا اهواز عزیز ما اسیر نگاه‌های لمپنی و پوپولیستی نبوده است؟ آیا شایستگان مجبور به خانه‌نشینی و مهاجرت نشده‌اند؟

وی افزود: بگذارید با صدای بلند بگویم که راهی برای توسعه اهواز وجود ندارد مگر آن‌که عینک جناحی و بخشی را کنار بگذاریم. قومیت‌ها را فرصت بدانیم و هیچ شایسته‌ای را به جرم علاقه به فلان جناح و انتصاب به بهمان قومیت حذف نکنیم.

مهداوی ادامه داد: شهرداری اهواز بیش از هر بلا و مانع دیگر، قربانی بی‌ثباتی مدیریتی و دوران‌های طولانی سرپرستی بوده است. در اهواز در مدت ۱۲ سال، ۱۷ شهردار عوض شده است. طبیعی است که هر شهرداری با دانستن این پیشینه و علم به لرزان بودن پایه‌های مدیریتی خود، به جای آسیب‌شناسی عمیق مشکلات و جراحی‌های عمیق به کار‌های سطحی و زودگذر و تبلیغاتی روی آورده است.

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: بیایید به جای انتخاب آخرین گزینه که تغییر شهردار است و مطلوب گروه‌های متنفذ خارج شورا است، اجازه بدهیم مدیریت شهری ثبات داشته باشد، اما با نقد منصفانه؛ نگذاریم مدیریت شهری منحرف شود، گرچه معتقدم حساب منتقدین مخلص از برخی معاندین جدا است. اعضای شورا هم نباید به جای معرفی و تبیین شاخص‌های مدیریتی با معرفی مصادیق شورا، در انتصابات دخالت کنند.

وی عنوان کرد: شورا باید با ریل‌گذاری هدفمند، مدیریت شهری را در مسیر خدمت به مردم حرکت دهد و با نظارت مداوم و مستمر، اجازه خروج از ریل خدمتگزاری را ندهد. پس معتقدم که ثبات مدیریت، اسم رمز پیشرفت مدیریت شهری است و اگر می‌خواهیم از گذشته مدیریت شهری که خود منتقد آن بوده‌ایم درس بگیریم، باید به آن توجه کنیم.

مهداوی گفت: به ۲۰ ماه گذشته نگاه کنید. هر جا متحد و یکدست بودیم کام مردم با افتتاح پروژه‌هایی مانند بخشی از تقاطع چهارشیر، تقاطع میدان دانشگاه، ۴۴ متری شهید کیهانی و امام رضا (ع) و سایر اقداماتی که در قالب افتتاحیه‌های هفتگی شاهد آن بودیم، شیرین شد.

وی تصریح کرد: چرا کسانی عامدانه نمی‌خواهند مشکلات اصلی شهر اهواز مطرح و رسیدگی شود؟ چرا کسانی و باند‌هایی علاقه‌مند هستند مدیریت شهری و شورای شهر اهواز به جای متن، مشغول حاشیه شود. چرا اهواز هنوز طرح تفصیلی ندارد؟ چگونه می‌توان شهری فاقد طرح تفصیلی که یک‌سوم جمعیت آن یعنی ۴۰۰ هزار نفر حاشیه‌نشین هستند را اداره کرد؟

مهداوی افزود: پاسخ این سوال‌ها روشن است؛ اهواز بهشت زمین‌خواران است و آن‌ها اجازه نمی‌دهند نظم و قانون در شهر حاکم شود؛ طرح تفصیلی یعنی پایان زمین‌خواری و پایان سوءاستفاده سوداگران و دلالان و زمین‌خواران و امروز اولویتی برای اهواز بالاتر از تدوین طرح تفصیلی نیست و اگر در این راه جان و آبروی خود را بگذاریم، روا است.

انتقاد از معاونت فرهنگی شهرداری اهواز

وی عنوان کرد: اهواز امروز، گرفتار مشکلات عمیق فرهنگی و اجتماعی است. فعالیت معاونت فرهنگی شهرداری اهواز متناسب با مشکلات و معضلات این شهر، نمود ندارد؛ نه هنرمندان با این معاونت ارتباط دارند، نه ورزشکار‌ها از این معاونت راضی هستند، نه پرسنل شهرداری توانسته‌اند از خدمات این معاونت بهره‌مند شوند و نه توانسته در جریانات فرهنگی و انقلابی، شهری که دروازه ورود تشیع به ایران اسلامی و پایگاه مهدویت و دفاع مقدس است نقش‌آفرینی کند. بنده از این تریبون به دلیل ناکارآمدی این معاونت خواستار تحقیق و تفحص نهاد شورا از عملکرد آن هستم.

اهواز از فقیرترین و بی‌بضاعت‌ترین شهر‌های ایران در حمل و نقل است

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: حمل و نقل روان، پویا و سریع شهری یکی از امتیازات و مزیت‌های شهرنشینی است. متأسفانه اهواز یکی از فقیرترین و بی‌بضاعت‌ترین شهر‌های ایران در این زمینه است. در کلانشهر‌های دیگر با اصلاح هندسی و تغییرات علمی، حمل و نقل شهری را تسهیل می‌کنند و در اهواز ما با سرعت‌گیر‌ها و چاله‌های خیابانی، کام مردم را تلخ می‌کنند و متأسفانه این معاونت هیچ گونه اقدامی در راستای آموزش و به کارگیری نیرو‌های متخصص در این حوزه را انجام نداده است.

مهداوی بیان کرد: انتظار می‌رود با وجود وضعیت مبهم مترو اهواز که در حالت خوش‌بینانه راه‌اندازی آن تا ۱۰ سال آینده نیز بعید به نظر می‌رسد، توجه ویژه‌ای به اتوبوسرانی اهواز شود. با وجود همه تلاش‌هایی که در دوره اخیر برای خرید اتوبوس انجام شده، فاصله ناوگان اتوبوس‌رانی اهواز تا استاندارد‌های کشوری بسیار زیاد است، بسیاری از مسیر‌ها فاقد اتوبوس هستند و در گرمای ۵۰ درجه اهواز، اتوبوس‌های فاقد کولر و یا فرسوده، مردم شهرمان را آزار می‌دهد.

ایمنی در اجرای طرح جامع فاضلاب رعایت نمی‌شود

وی بیان کرد: شهرداری اهواز با توجه به وعده‌های وزارت نیرو مبنی بر اتمام طرح جامع فاضلاب اهواز در مدت دو سال، همکاری ویژه‌ای با مجریان، ناظران و پیمانکاران این پروژه داشت؛ تا جایی که کل اهواز در اختیار آبفای اهواز قرار گرفت.

عضو شورای شهر اهواز گفت: متأسفانه طرح جامع فاضلاب اهواز، لاک‌پشتی و بسیار کند پیش می‌رود، HSE و ایمنی در آن رعایت نمی‌شود و تاکنون به مرگ چند کودک اهوازی منجر شده است. این طرح میلیارد‌ها تومان لطمه به اقتصاد شهر وارد کرده و بسیاری از معابر و شریان‌های شهر را مسدود کرده و از بین برده است.

مهداوی افزود: از این تریبون از شهردار اهواز می‌خواهم به نیابت از مردم اهواز، آخرین اخطار و هشدار را به آبفای اهواز بدهد. ادامه این وضعیت قابل تحمل نیست. آبفا، اهواز را به روستایی بزرگ تبدیل کرده است و از مقام قضایی و دادستان محترم خواستارم در راستای عمل به وظیفه دفاع از حقوق عامه، وارد این موضوع شوند.

عضو شورای شهر اهواز گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود بر لزوم امیدآفرینی تأکید فرمودند. امیدآفرینی با کار و تلاش شبانه‌روزی ممکن می‌شود، با دوری از حاشیه‌آفرینی میسر است. امروز بسیاری از بدخواهان نمی‌خواهند مردم اهواز نسبت به آینده امیدوار باشند.

مهداوی بیان کرد: مهاجرت فزاینده مردم از اهواز، زنگ خطر را برای همه ما به صدا درآورده است.

وی بیان کرد: از دولت که پرداخت حق آلایندگی را برای اولین بار از وزارت نفت در راستای امید بخشیدن به مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی سبب شده است، تشکر وافر دارم و همچنین از ریاست محترم جمهور استدعا دارم نسبت به پرداخت حق آلایندگی تعجیل و دستورات لازمه را عنایت کنند. از همه مسئولانی که جهت رفاه مردم با اخلاص و امانت و تعهد گام برمی‌دارند تقدیر و تشکر را به جا می‌آورم و بدانید که مردم دعاگوی هر فرد خدوم هستند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عکس پروفایل مخصوص روز زن ،مادر و ولادت حضرت فاطمه (س)