استوری جالب بازیگر زنی که روزگاری نماد مقابله با پدر سالاری در تلویزیون بود+عکس
کمند امیر سلیمانی بازیگری که با سریال پدرسالار روزگاری نماد مقابله با پدر سالاری و مرد سالاری در تلویزیون بود در اینستاگرامش استوری جالب توجهی منتشر کرد.
کمند امیر سلیمانی بازیگری که با سریال پدرسالار روزگاری نماد مقابله با پدر سالاری و مرد سالاری در تلویزیون بود در اینستاگرامش استوری جالب توجهی منتشر کرد.
کمند امیر سلیمانی
کمند امیر سلیمانی ۱۶ خرداد ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. وی فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۶ میباشد. بازی در نمایش «سنجابها» در سن ۷ سالگی نخستین فعالیت او در عرصهٔ تئاتر به حساب میآید.
امیر سلیمانی در سال ۱۳۶۰ به تلویزیون آمد و در سال ۱۳۶۵ در فیلم سینمایی «ترنج» به هنرنمایی پرداخت. وی همچنین دختر سعید امیر سلیمانی و خواهر سپند امیر سلیمانی از بازیگران سینما است.
کمند امیر سلیمانی با بازی در نقش آذر مجموعه تلویزیونی پدر سالار در سال 1372 به معروفیت رسید.
مجموعه پدر سالار
پدرسالار نام یک مجموعهٔ تلویزیونی درام محصول سال ۱۳۷۲–۱۳۷۴ به تهیهکنندگی و کارگردانی اکبر خواجویی یکی از ماندگارترین سریالهای ایران است.
داستان مجموعه دربارهٔ پدر میانسالی به نام «اسدالله خان» است. اسداللهخان پدری مهربان، خانوادهدوست، دلسوز و در عین حال سختگیر و پرصلابت است. به باور او همهٔ پسرانش پس از ازدواج میبایست در خانهٔ بسیار بزرگ او زندگی کنند. او چنین سیاستی را در مورد دو دخترش «مهری» و «زری» در پیش نگرفته و به همین جهت آنها دارای زندگی مستقلی هستند.
ماجرای اصلی فیلم از ازدواج آخرین فرزند او «ناصر» آغاز میشود. ناصر که با دخترعموی خود «آذر» وصلت کرده به ناچار باید همانند دو برادر بزرگتر خود در خانهٔ پدری زندگی کند. اما همسرش آذر که شاغل است و استقلالطلب و لجباز، زندگی در خانهٔ پدرشوهر را منطقی نمیداند و شروع یک زندگی کاملاً مستقل و بهدور از دخالتهای دیگران را طلب میکند. آذر به شدت پای این خواستهاش میایستد و تحت هیچ عنوان از موضعش عقبنشینی نمیکند. از طرف دیگر اسداللهخان نیز موافقت با آذر را نوعی شکست و ضعف تعبیر نموده و از سوءاستفادهٔ احتمالی فرزندان دیگرش در آینده نگران است.
اختلافنظرها به تدریج بالا میگیرد تا جایی که «مولود» (خواهرزن اسدالله خان) که دشمنی دیرینهای با او دارد فرصت را غنیمت میشمرد و برای انتقام از اسداللهخان دستبهکار میشود. مولود برای اجرای نقشههای خود از وجود دخترش «زهره» (که عروس اسداللهخان است) استفاده میکند.