برگزاری اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه استان تهران / جشنواره ای که آرمانی شد
مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه استان تهران با حضور مدیر حوزه های علمیه کشور، معاون پژوهشی حوزه های علمیه و خانواده شهید آرمان علی وردی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه استان تهران با حضور مدیر حوزه های علمیه کشور، معاون پژوهشی حوزه های علمیه، جمعی از طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهر و برادر و خانواده شهید «آرمان علی وردی» در تالار شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد.
اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی که به مناسبت سالروز ولادت امام هادی (ع) با مولودی خوانی آغاز شده بود با ارائه مقاله «معصومه نصاری» رتبه اول مقالات سطح ۳ از مدرسه نور الاصفیاء با عنوان مقاله «خاستگاه لغزش های ساختاری ترجمه های خطبه نهج البلاغه در برگردان مشتقات باب استفعال» و مسعود مداح رتبه اول از حوزه علمیه برادران ادامه پیدا کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین «محمدهادی رحیمی صادق» در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه استان تهران ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: برگزاری اختتامیه جشنواره علامه حلی به دلایل مختلف با تاخیر برگزار شد و دستی ما را به سمت تاریخی هدایت کرد که با مناسبت ها و زیبایی هایی ما را همراه کرد و آن سالروز ولادت امام هادی (ع) و همزمان با دهه امامت و ولایت یعنی 13 تیر ماه بود و حسن تقارن آن با سالروز ولادت ابرمرد و شهید بزرگوار و قهرمانی است که همه ضربات را به جان خرید اما حاضر نشد سر سوزنی به اعتقاداتش و ولایتی که همه وجودش بود و به امام عزیزش توهین شود.
تقدیر از مقاله شهید آرمان علی وردی در جشنواره علامه حلی/تجلیل از مقاله ای که نگارنده اش شهید امنیت شد
مدیر حوزه علمیه استان تهران افزود: 13 تیر ماه سالروز ولادت شهید آرمان علی وردی است و بدین سان اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی استان تهران آرمانی شد و امروز پرچم شهید آرمان بر دوش همه ما است و در همه ما باید احساس تکلیف و وظیفه ایجاد کند.
وی با اشاره به ارسال مقاله پژوهشی از سوی شهید آرمان علی وردی، طلبه مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی به دوازدهمین جشنواره علامه حلی گفت: مقاله ارسالی شهید آرمان حائز رتبه شده است و امروز از مقاله ایشان و مقام شامخ این شهید بزرگوار با حضور خانواده شهید آرمان علی وردی تجلیل می شود، گرچه تجلیل او در آسمان ها انجام شده است.
حجت الاسلام رحیمی صادق تاکید کرد: اخلاص شهید آرمان وی را ماندنی کرد و به پرچم حوزه علمیه تهران تبدیل شد.
زیارت غدیریه امام هادی (ع) بهترین منبع پژوهش درباره امامت و ولایت
وی با گرامیداشت سالروز ولادت امام هادی (ع) در ادامه خاطرنشان کرد: زیارت جامعه کبیر که کمترین و کامل ترین متن امام شناسی و ولی شناسی و زیارت غدیریه امام هادی (ع) بهترین منبع پژوهش درباره امامت و ولایت است، باید بیش از گذشته مورد توجه پژوهشگران حوزوی قرار گیرد.
حجت الاسلام رحیمی صادق تاکید کرد: امامت پژوهی و ولایت پژوهی کار بر زمین مانده ای است که پژوهشگران باید به آن بپردازند البته اقداماتی در این زمینه انجام گرفته است اما کافی نیست.
اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی با تجلیل از خانواده شهید آرمان علی وردی ادامه پیدا کرد. در زمان تجلیل از پدر و مادر شهید آرمان علی وردی حاضران در سالن به احترام این شهید بزرگوار ایستادند و با حضور آیت الله اعرافی و جمعی از اساتید حوزه های علمیه از ایشان تقدیر شد.
شهید آرمان علی وردی با اعتقادش، حوزه علمیه را انتخاب کرد
در ادامه پدر شهید آرمان علی وردی پشت تریبون قرار گرفت و در خصوص ویژگی های این شهید مطالبی بیان کرد.
علی وردی با اشاره به تحصیل فرزندش در مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی خاطرنشان کرد: آرمان علی وردی دانشجوی رشته مهندسی بود که بنا به عقیده و علاقه ای که داشت، ادامه تحصیل در حوزه علمیه را انتخاب کرد و در انتخاب مدرسه علمیه برای ادامه تحصیلات حوزوی وسواس و دقت خاصی داشت و سرانجام مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی را انتخاب کرد و برای ورود و ادامه تحصیل در این مدرسه علمیه بسیار تلاش کرد و از نزدیک شاهد تلاش های ایشان بودم و دریافتم که ورود به حوزه علمیه و تحصیل در آن بسیار دشوار است و باید دارای مراتب علمی بالایی بود.
براساس گزارش خبرنگار شبستان، در حین تقدیر از خانواده شهید آرمان علی وردی، تصویر نورانی شهید آرمان علی وردی که توسط طلبه خواهر، فاطیما ویسکرمی طراحی شده بود با افتخار تقدیم خانواده محترم شهید شد.
در ادامه مراسم، آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور در خصوص غدیر خم، جایگاه و اهمیت آن و وظایف حوزه های علمیه در تبیین پیام غدیر به دنیا نکاتی را بیان کرد.
در پایان نیز از 80 نفر از طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهران و برادران استان تهران که حائز رتبه های اول تا سوم دوازدهمین جشنواره علامه حلی شده بودند، تقدیر شد.
براساس این گزارش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی طلاب خواهر در حاشیه مراسم آیین پایانی دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) برگزار شد و حجت الاسلام والمسلمین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران از این نمایشگاه بازدید کرد.
گفتنی است، 2هزار اثر به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره علامه حلی حوزه های علمیه استان تهران ارسال شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. از میان این آثار ۱۳۶۰ اثر از مدارس خواهران و ۶۲۶ اثر از مدارس برادران ارسال گردید. درنتیجه آن قریب به ۸۰ اثر برگزیده شدند که ۵۱ اثر آن به خواهران و ۲۵ اثر آن به برادران اختصاص داشت.
پایان پیام/47