بیوگرافی و زندگینامه شادمهر عقیلی


بیوگرافی و زندگینامه شادمهر عقیلی

بیوگرافی شادمهر عقیلی شادمهر عقیلی متولد هفتم بهمن ماه سال ۱۳۵۱، در کسوت خواننده، آهنگساز، تنظیم کننده، نوازنده، ترانه سرا، تهیه کننده موسیقی و بازیگر ایرانی مشغول به کار شد که با عرضه آلبوم های موسیقی در ایران شروع به کار کرد. پس از چندی...

بیوگرافی شادمهر عقیلی

شادمهر عقیلی متولد هفتم بهمن ماه سال ۱۳۵۱، در کسوت خواننده، آهنگساز، تنظیم کننده، نوازنده، ترانه سرا، تهیه کننده موسیقی و بازیگر ایرانی مشغول به کار شد که با عرضه آلبوم های موسیقی در ایران شروع به کار کرد. پس از چندی او تصمیم به عزیمت به کشور کانادا گرفته و سپس از آن جا به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد که بدین ترتیب به ادامه فعالیت هنری خود مشغول شد.

شادمهر از دوران کودکی سالهای زیادی در محله ستارخان منطقه شهرآرا سکونت داشت و پس از آن به منطقه جردن جا به جا شد.

شادمهر علاقه بسیاری به مناطق شمال کشور داشته و از نظر شخصیتی بسیار احتیاط کار و دوراندیش است. او پس از پیروزی انقلاب به عنوان اولین خواننده ای بود که در عرصه سینما همزمان در جایگاه بازیگر نیز به فعالیت پرداخت. او پیش از گرایش به بازیگری، احتمالاً فقط ماهی یکبار به سینما می رفت و اعتقاد داشت که هنر بازیگری چندان سخت نیست. شادمهر عقیلی بیان کرده بود، دستمزدی که جهت بازی در فیلم شب برهنه به کارگردانی سعید سهیلی دریافت کرده بود، در حدود ۲۰ میلیون تومان بوده است.

او در حیطه موسیقی تحت تعلیم و آموزش هیچ استادی نبود. شادمهر علاقه وافری به مادرش داشته و بسیار تاکید و پافشاری کرد که او را در کنار خود به خارج از کشور ببرد، اما مادرش تسلیم این خواسته نشد. شادمهر گرایش بسیاری به ورزش داشته و در زمینه ورزش های اسکی روی آب و شمشیربازی مدت های مدیدی فعالیت داشت. او در دورانی به طور حرفه ای به ورزش جودو و تکواندو مشغول بود. شادمهر در سنین مدرسه نیز به طور مستمر به بازی فوتبال می پرداخت و تا پیش از عزیمت به خارج از کشور از اعضای ثابت تیم فوتبال هنرمندان محسوب می شد.

فرزند برادر شادمهر به نام هومن نیز به خوانندگی می پردازد. از آنجا که شادمهر عقیلی کار با بیشتر سازها همانند سنتور و گیتار یا پیانو و ویولن را کاملاً مسلط است، توانست با تمسک به این مهارت موقعیت خوبی در عرصه موسیقی چه در داخل کشور و یا حتی در آن سوی مرزها کسب کند. ولی همواره اذعان داشته که بالاخره روزی به کشورش ایران بازمی گردد و احساس دلتنگی شدیدی برای میهنش دارد. شادمهر پس از استقرار در کشور کانادا اقدام به راه اندازی کلاس های آموزشی گیتار و ویولون نمود. طوری‌که در نیمه سال ۱۳۸۲ موفق شد که یک آپارتمان برای خود در کانادا خریداری کند. بدین ترتیب دست از اجاره‌نشینی برداشت.‌ جمله مطالبی که در خصوص زندگی شادمهرعقیلی می توان ارائه کرد چنین است که در سال ۱۳۸۰ یکی از خبرنگاران بخش خارجی واشنگتن پست به نام جان واردادرسن، پس از سفری که به ایران داشت، مقاله‌ی نگاشت که آغازگر آن، این جمله بود: «ایران اسلحه جدیدی در مقابل غرب به کار گرفته است “شادمهر عقیلی”» درست است که این نظر خبرنگار خارجی اغراق‌آمیز به نظر می رسد، ولی قابلیت های شادمهرعقیلی خیلی از این واقعیت به دور نیست.

شادمهر عقیلی

خلاصه زندگی نامه

تاریخ تولد: ۷ بهمن ۱۳۵۱ ‏شمسی مقارن با ۲۷ ژانویه ۱۹۷۳میلادی

محل تولد: تهران، ایران

 

ژانر: پاپ فارسی

پیشه: خواننده، نوازنده، آهنگساز، تنظیم‌کننده، بازیگر

ساز(ها): ویولن گیتار پیانو گیتار الکتریک، کیبورد گیتار بیس، ماندولین، ترومپت، هارمونیکا، پرکاشن بوزوکی درام

 

سال های فعالیت: ۱۳۷۴–اکنون

ناشر(ان): طنین صوت پیغام سحر فارس‌نوا آوای نوین هم‌آواز نوا مدیا سنتوری رکوردز آونگ میوزیک رادیوجوان

همکاری های مرتبط: مهستی، لیلا فروهر، بیژن مرتضوی، ابی، عارف، حسن شماعی زاده، علی لهراسبی، جمشید، پاکسیما زکی‌پور، مونا برزویی، شاهکار بینش‌پژوه، ایلیا منفرد، بهروز صفاریان، سعید شهروز و…

ساز های اصلی: ویولن، گیتار، پیانو

وبسایت: Shadmehrmusic.com

زندگی نامه

شادمهر عقیلی آخرین فرزند یک خانواده شش نفره بود که در تهران چشم به جهان گشود. شماره شناسنامه او ۸۶۰۱ بوده که از تهران خیابان جیحون صادر شد. او دارای سه برادر به نام های حمید، محمد تقی و محمد علی و همچنین یک خواهر به نام پروین داشت. یکی از برادران شادمهر در حین خدمت سربازی به درجه شهادت رسید و دیگری در واقعه دردناک زلزله رودبار درگذشت. سومین برادر او یعنی محمدعلی در سال ۱۳۹۲ دار فانی را وداع گفت. پدر او به نام علیقلی دارای اصلیت طالقانی بوده که هنگامی که شادمهر در سنین نوجوانی بود، به علت ابتلا به بیماری سرطان فوت کرد. مادر شادمهر به نام عاصفه هم اکنون در ایران اقامت دارد. زمانی که شادمهر در سنین کودکی بود با مشاهده سازهای موسیقی به این هنر گرایش یافته و انگیزه ای جهت فعالیت در حیطه موسیقی گردید.

در سال ۱۳۷۶ شادمهر عقیلی در ترکیب یک گروه از هنرستان موسیقی به واحد موسیقی صدا و سیما ملحق شد. از اعضای این گروه می توان به فواد حجازی اشاره کرد. در این جریان بود که شادمهر با اشخاصی همچون خشایار اعتمادی و علیرضا عصار آشنا گردید. شادمهر توانست نخستین آلبوم بدون کلام خود را با عنوان بهار من که با تنظیم جدید از قطعات پیشین بود، ارائه دهد که استقبال بسیاری از آن شد و در عین حال شروع به تعامل و همکاری با سازمان صدا و سیما نمود.

به تدریج شور و اشتیاق شادمهر رو به فزونی گذاشت و عرضه آلبوم دهاتی به عنوان نقطه عطفی بود که تحول عظیمی در موسیقی پاپ ایران، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد کرد. آلبوم مذکور هم اکنون رکورد دار بالاترین فروش آلبوم موسیقی با بیش از دو و نیم میلیون نسخه می باشد.

شادمهر توانست پس از عرضه چند آلبوم پر فروش و ارائه قطعاتی همچون گل یاس که به حضرت فاطمه سلام الله تقدیم شده بود، نظر مساعد تندروهای مذهبی را هم به ترانه های خودش جلب کند.‌ او در آخرین فعالیت رسمی خود در داخل کشور، در فیلم سینمایی پر پرواز به عنوان نقش اول فیلم حضور یافت. این فیلم روایت خواننده ای است که مجوزی برای ارائه موسیقی و ترانه هایش صادر نمی شود، لذا مصمم می شود به خارج از کشور عزیمت کند.

در نهایت در سال ۱۳۸۰ شادمهر عقیلی پس از به نمایش درآمدن فیلم شب برهنه از کشور ایران خارج شد و با تلاش و جدیت به تولیداتش در عرصه موسیقی در کشور کانادا و پس از آن آمریکا پرداخت.

از آنجا که شادمهر طرفدارانی از همه مقاطع سنی به حد میلیونی را با خود همراه کرده است، به عنوان سلطان پاپ ایران لقب گرفت.‌

شادمهر عقیلی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام

صفحه شادمهر عقیلی در شبکه اجتماعی اینستاگرام: realshadmehr@

شادمهر عقیلی به عنوان یک خواننده محبوب و پرطرفدار در شبکه مجازی اینستاگرام فعالیت زیادی دارد که موفق شده به واسطه آن هواداران متعددی را به گرد خود جمع کند. او در پستی در صفحه شخصی اش از علاقه زیادش نسبت به خانواده و مردم ایران سخن گفته و جمله “رو خودت تمرکز کن” را بسیار زیاد از نظر گذرانده است. شادمهر در شبکه اینستاگرام اکانت های یوتیوب، اسپوتیفای، فیسبوک، اپل و تلگرام خود را نیز به اطلاع دنبال کننده ها رسانده و به مخاطبان پیشنهاد کرده که در صفحات مذکور عضو شوند. او بالغ بر شیش و نیم میلیون نفر دنبال کننده داشته و تعداد ۷۳۵ پست را تا آن زمان به اشتراک گذاشته بود. شادمهر عقیلی در پست اخیر، تصاویری از خود و دخترش انتشار داده که ۵۶۳ هزار با لایک دریافت کرده و تعداد نوزده هزار کامنت در زیر آن درج شده است. در عین حال کلیپ شادمهر عقیلی در صفحه مذکور، در دسترس دنبال کننده ها قرار دارد.

از جمله شگرد هایی که باعث شده تا اسخاص بسیاری در زمره طرفداران شادمهر عقیلی بپیوندند و شادمهر با تمسک به آن شرایط مطلوبی را برای خود ایجاد کرده است چنین است که در هنگام برگزاری کنسرت آن را در قالب لایو به اشتراک می گذارد. شادمهر در هر مکانی که اقدام به برگزاری کنسرت نماید، در کنار گروه موسیقی خود، مجهز به تعدادی از کارشناسان متبحر در شبکه های مجازی بوده که مکلف هستند تا اجرای کنسرت هایش را به شکل لایو در شبکه اینستاگرام منتشر کنند. از این رو به هوادارانش این توانایی را واگذار کرده که قادر باشند با حضور در هر جای دنیا، از کنسرت های شادمهر بهره‌مند شده و به شکل زنده به تماشای آن بنشینند. شادمهرعقیلی توانست با تمسک به این فناوری، تعداد دنبال کننده هایش را به شش و نیم میلیون نفر افزایش دهد.

همچنین بخوانید: بیوگرافی و زندگی نامه محسن چاوشی

یوتیوب

صفحه شادمهر عقیلی در شبکه اجتماعی یوتویوب: real shadmehr – official

شادمهر به عنوان خواننده معروف و محبوب ایرانی در شبکه مجازی یوتیوب دارای یک اکانت شخصی بوده که در آن با آپلود آهنگ هایش آن را در بین طرفدارانش به اشتراک می گذارد. صفحه شادمهر در یوتیوب دارای بیشترین طرفدار در بین اکانت های ایرانی است. از جدیدترین آهنگ هایی که او در صفحه یوتیوب به اشتراک گذاشته، آهنگ مثبت بی نهایت بوده که به تعداد ۱۳ هزار دفعه بازدید داشته است. همچنین آهنگ دیگری که در آنجا دیده می شود به نام بارون دلم خواست از شادمهر بوده که در عرض دو هفته به تعداد ۸۰ هزار دفعه بازدید شده است. شادمهرعقیلی در صفحه شخصی خودش، آدرس صفحه های مختص به میا همسر و ملینا دخترش را نیز در معرض دید دنبال کنندگان قرار داده که این صفحات نیز به ترتیب ۵۱۱ و ۳۸۰ نفر دنبال کننده دارند.

فیسبوک

صفحه شادمهر عقیلی در شبکه اجتماعی فیسبوک: OfficialShadmehr

اسپاتیفای

صفحه شادمهر عقیلی در شبکه اجتماعی اسپاتیفای: SahdmehrAghili

ازدواج شادمهر عقیلی

میا مسا همسر شادمهر عقیلی

در سال ۱۳۹۰ زمانی که شادمهرعقیلی در سن ۳۹ سالگی بود، با دختری فیلیپینی الاصل به نام میا مسا آشنا شده و ازدواج کرد. ماحصل این پیوند، فرزند دختری به نام ملینا است.

ملینا دختر شادمهر عقیلی

ملیسا میسا دختریست که اصلیت فیلیپینی داشته و در شهر سن دیگو ایالت کالیفرنیا متولد شد. او در رشته طراحی صحنه تئاتر از دانشگاه سن دیگو موفق به کسب مدرک گردید.‌ ملیسا نسبت به رشته طراحی جواهرات گرایش بسیاری داشته و در عرصه طراحی مروارید مدارکی اخذ کرد. با توجه به اینکه ملیسا در حیطه طراحی موفقیتی عایدش نشد، در زمینه رقص به فعالیت پرداخت. او به عضویت دو شرکت درامده که به کشورهای بسیاری سفر می کند. حتی مدتی نیز در کشور آلمان سکونت داشت.

ملیسا میسا با توجه به شرکت در ویدیو های شادمهر عقیلی با او آشنا شده و ارتباط دوستی برقرار شد، که پس از آن با یکدیگر ازدواج کردند. او تسلط زیادی به زبان فیلیپینی داشته و همچنان در زمینه طراحی مرواریدهای فیلیپینی مشغول به کار است.

شادمهر عقیلی همسر و دخترش

شادمهر عقیلی و ژینا کلانتری:

در دورانی که شادمهر عقیلی همچنان در ایران سکونت داشت، فیلم و عکس های دونفره و عاشقانه از او و ژینا کلانتری در بین مردم دست به دست می شد و چنین شایع گردید که مقرر است آنها با یکدیگر ازدواج کنند.

حتی در این تصاویر هردوی آنها حلقه های نامزدی نیز در دستانشان وجود داشت. ولی پس از عزیمت شادمهر به خارج از کشور، این جریان پایان گرفت و عشق و علاقه آنها از بین رفت.

زندگی هنری

شروع از کودکی:

پدر شادمهر از جانبازان جنگ تحمیلی ایران و عراق بود و زمانی که شادمهر به عنوان یک دانشجوی جوان مشغول به تحصیل بود، دار فانی را وداع گفت. شادمهر عقیلی با تشویق و ترغیب برادر و مادرش تحصیل در هنرستان موسیقی را آغاز کرد. او تا قبل از رسیدن به سن ۱۲ سالگی، مهارت نواختن پیانو و ویولون را کسب کرد. شادمهر همچنین در نواختن گیتار مهارت و تبهر بسیاری دارد.

او از ایام کودکی با توجه به سازی که برادرش آن را می نواخت به عرصه موسیقی گرایش یافت ولی در سال ۱۳۶۷ هنگامی که در سن ۱۶ سالگی بود، به شکل جدی فعالیت خود را با نواختن پیانو آغاز کرد.‌

شادمهر پس از آن با ورود به هنرستان به آموزش ساز ترومپت و ویولون پرداخت و سپس به شکل خودآموز، مهارت نواختن سنتور را نیز فرا گرفت.

از تشکیل گروه تا سربازی:

در سال ۱۳۶۹ زمانی که شادمهر ۱۸ سال داشت، همراه چند تن از دوستانش یک گروه موسیقی را پایه گذاری کرد که در آنجا با نوازندگی سعی کرد جهت اجرا و رسیدن به درآمد، شرایط نمایش را در کشورهای عربی برای گروهشان مهیا کند.

ولی پس از گذشت دو سال و فعالیت در ترکیب این گروه، نتیجه مطلوبی عایدشان نشد. سرانجام در سال ۱۳۷۰ به خدمت سربازی عازم شد. در این زمان توانست با دریافت امریه ورزشی در رشته شمشیربازی، در این حیطه فعالیت کرده و در پادگان نظامی ماندگار نشود.

شروع کار در صدا سیما:

آلبوم بهار من:

در سال ۱۳۷۴ شادمهرعقیلی به بخش موسیقی صدا و سیما ملحق شد و در آنجا فعالیت خود را آغاز کرد. ولی کارهای او جهت دریافت مجوز به مشکل برخورد. در سال ۱۳۷۵ زمانی که شادمهر در سن ۲۵ سالگی بود، در نقش آهنگساز اولین کار رسمی خود را به نام معبود و پس از آن فصل آشنایی به ارائه کرد و به این ترتیب نخستین آلبومش با عنوان بهار من، در کاست به بازار عرضه شد. او آلبوم مذکور را در آن هنگام به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان به شرکت طنین واگذار کرد که پس از آن در قالب آهنگساز کارمزدی در صدا و سیما به کارش ادامه داد. آلبوم بهار من در حقیقت متشکل از موسیقی های بدون کلام از آهنگهای ترانه های قدیمی همچون گل گندم، بهاره من، جان مریم و غیره بود که مسئولیت تنظیم، نوازندگی پیانو، گیتار و ویولون را شادمهر عهده دار بود. شادمهر همچنین در آلبومی با عنوان فصل آشنایی که تولیدات سایر خوانندگان پاپ آن زمان در ایران هم در آن گنجانده شده بود، تعداد سه آهنگ به نام های باغ زندگی با همنوایی علیرضا عصار، آهنگ معبود و فصل آشنایی عرضه کرد. پس از آن در آلبومی با عنوان نازنین مجددا در همراهی با سایر خوانندگان آهنگ به نام قفس و تا بی نهایت شب را ارائه کرد.

آلبوم مسافر:

دومین آلبوم شادمهر عقیلی که در حقیقت به عنوان نخستین آلبوم با کلام او بود، با عنوان مسافر در سال ۱۳۷۷ در سن ۲۶ سالگی به بازار عرضه شد. آلبوم مذکور با مساعدت و هم اندیشی بهروز صفاریان از شرکت فرهنگی هنری پیغام سحر تولید و ارائه گردید که با استقبال بی نظیری همراه بود. آلبوم مسافر از جمله آلبوم های پرفروش پس از پیروزی انقلاب در ایران بود که در دهه ۷۰ تولید و ارائه گردید.

آلبوم دهاتی:

شادمهر عقیلی آلبوم بعدی خود را به نام دهاتی تولید کرد که به واسطه شرکت فرهنگی هنری فارس نوا انتشار یافت. شرکت مذکور جهت تولید و عرضه آلبوم دهاتی جهت اخذ مجوز با مشکلاتی از سمت وزارت ارشاد مواجه شد، به حدی که شادمهر ناچار شد ترانه های این آلبوم را برای چند بار بازخوانی و اصلاح کند. آلبوم دهاتی با ارائه در بازار موفق شد که تحولی بنیادین در عرصه موسیقی پاپ ایران پس از پیروزی انقلاب، پدید آورد. بسیاری از منابع آگاه اعتراف کردند که آلبوم دهاتی به عنوان پرفروش ترین آلبوم تاریخ موسیقی پاپ ایران در دوران پس از انقلاب شناخته شد. نقل شده، آلبوم مذکور در آن زمان بالغ بر ۱۰ میلیون نسخه فروش داشته است.

در دی ماه سال ۱۳۹۲ آلبوم دهاتی پس از گذشت ۱۴ سال از اولین انتشارش به واسطه شرکت ایران گام، به با طرحی جدید مجدداً منتشر شد. انتشار دوباره آلبوم مذکور حاشیه های بسیاری را با خود به همراه داشت. در این میان مقالاتی که در روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس به چاپ رسید، با لحن تند و سرزنش آمیزی نسبت به بازنشر آن انتقاد و اعتراض نمودند.

حملات رسانه‌های متعلق به جبهه اصولگرایان، نسبت به شادمهر و اعتراض به بازنشر آلبوم دهاتی از شرکت ایران گام در زمان تصدی گری علی جنتی در جایگاه وزارت فرهنگ، انعکاس بسیاری در جراید و مطبوعات داخلی به همراه داشت.

پس از آن در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ مقارن با پانزدهمین سالروز انتشار آلبوم دهاتی، شادمهر عقیلی در صفحه رسمی خود در فیسبوک، فروش آلبوم مذکور را در حدود ۱۰ میلیون نسخه اعلام کرد و آن را در جایگاه پرفروش ترین آلبوم تاریخ موسیقی پاپ ایران معرفی نمود.

آلبوم مشق سکوت:

در سال ۱۳۷۸ آلبوم شادمهر عقیلی آلبوم موسیقی بی کلام دیگری با عنوان مشق سکوت به بازار عرضه کرد که در سبک پاپ تولید شد. آلبوم مذکور در حقیقت نسخه بدون کلام متشکل از آهنگهای آلبوم مسافر در کنار آهنگ بدون کلام قطعه عطر و شبنم و آهنگ غم تنهایی از آهنگ های انتشار یافته شادمهر بوده است.

آلبوم نغمه های شرقی:

شادمهر عقیلی در سال ۱۳۷۸ آلبوم دیگری به نام نغمه های شرقی به شکل موسیقی بی کلام عرضه کرد که آن هم در سبک پاپ تهیه شده بود. آهنگ های این آلبوم در واقع بازسازی و تنظیم دوباره برخی از آهنگ های مشهور فریدون فروغی و گوگوش بوده که به شکل بی کلام ارائه گردید. در این میان پنجمین ترک از این آلبوم را پرویز مقصدی جهت احمدرضا نبی زاده تولید کرد که نسخه ای آزمایشی از این قطعه با صدای داریوش اقبالی نیز انتشار یافت.

آلبوم پر پرواز:

پر پرواز آلبوم دیگریست که شادمهر عقیلی در کنار محمدرضا چراغعلی آهنگسازی آن را عهده دار بوده و به عنوان موسیقی متن فیلم سینمایی پر پرواز به نمایش درآمد. محمدرضا چراغعلی موسیقی متن فیلم مذکور در کنار دو قطعه از سه قطعه با کلام آن را تولید کرد.‌ ولی شناخته‌شده‌ترین آهنگ این فیلم به نام قطعه علامت سوال (یه پنجره با یه قفس…) که بسیاری از افراد به غلط تصور می کنند که همان ترک پر پرواز بوده که شادمهرعقیلی خودش آن را تهیه و تنظیم کرده است.

ترک ایران

در سال ۱۳۸۰ شادمهر عقیلی قبل از به نمایش درآمدن فیلم شب برهنه، به کشور کانادا عزیمت کرد.‌ او توانست در آنجا با شرکت نوا مدیا قراردادی را منعقد کند.‌ پس از آن در زمان اندک باقی مانده تا عرضه نخستین آلبوم در کشور کانادا، به یکباره آلبوم مذکور با کیفیت خیلی پایین در بازار ایران ارائه گردید. حتی برخی از آهنگ هایی که به هیچ وجه تمایلی به انتشار آن نداشت در این آلبوم عرضه شده بود. پس از گذشت یک ماه از این جریان آلبوم او رسماً با عنوان خیالی نیست ارائه شد. دومین ترک این آلبوم به نام ژینا در زمره نخستین تکنو ترنس های ایرانی محسوب می شود. پس از عرضه این آلبوم و به علت نبودن تعداد سه آهنگ به نام های باور، می خوام برم و فال قهوه در آلبومی که یک ماه پیش از آن به شکلی در ایران لو رفته بود، مجدداً این آلبوم متشکل از سه آهنگ جدید و با عنوان فال قهوه در ایران به فروش رفت.

آلبوم آدم‌فروش:

شادمهر عقیلی پس از مهاجرت از کشور ایران در تاریخ اسفند ماه سال ۱۳۸۲، دومین آلبوم رسمی خود را به نام آدم فروش توسط شرکت نوا مدیا منتشر کرد. همه ترانه هایی که در این آلبوم ارائه گردید به استثنای آهنگ دل دیوونه که به شکل کاور از یک آهنگ یونانی است، خود شادمهر مسئولیت آهنگسازی و تنظیم آن را برعهده داشت.

آلبوم پاپ کورن:

سومین آلبوم او در خارج از ایران با عنوان پاپ کورن بود که در فروردین ماه سال ۱۳۸۵ عرضه شد. در ابتدا مقرر شده بود که به عنوان تلاقی را برای آلبوم مذکور انتخاب کند ولی دقیقاً پیش از چند ماه است از عرضه این آلبوم به بیان خود شادمهر برخی از افراد سوء استفاده گر، که اقدام به جمع آوری آهنگ های قدیمی که او در ایران خوانده بود، نموده و در قالب یک آلبومی به نام تلافی در بازار توزیع کردند. آلبوم های مذکور متشکل از آهنگ های تلافی، اشک بی کسی، قید موندن رو بزن، شب برهنه، وقتی تو رو شناختم و دو ریمیکس از آهنگ ستاره بوده است. لذا شادمهر از توزیع این آلبوم پشیمان شده و تصمیم به تهیه آلبوم جدیدی به نام پاپ کورن با آهنگ های تازه گرفت.

آلبوم تقدیر:

در سال ۱۳۸۸ شادمهر عقیلی پس از گذشت سه سال آلبوم جدیدی به نام تقدیر از طریق شرکت سنچِری ریکوردز منتشر کرد. تعداد هفت عدد از تک آهنگ های شادمهر به نام های سبب، رسیدی، مشکوک، بغض، بیا، تن تو و یه کاری کن در قالب یک آلبوم غیر رسمی تحت عنوان سیب در ایران ارائه شد که پس از چندی چهار آهنگ آن به نام سیب، رسیدی، مشکوک و یه کاری کن در کنار چهار آهنگ دیگر خیال، شیلا، ترس و تقدیر به واسطه شرکت سنتوری رکوردز انتشار یافت. بر اساس یک نظرسنجی که توسط شبکه من و تو ۱ صورت گرفت، آهنگ تقدیر در جایگاه بیستم ماندگارترین ترانه های تاریخ موسیقی ایران شناخته شد.

آلبوم طرفدار:

پس از سپری شدن سه سال شادمهرعقیلی در تاریخ یکم مرداد ماه سال ۱۳۹۱ آلبوم طرفدار را از طریق شرکت آونگ به بازار عرضه کرد. با استناد به نظرسنجی که شبکه من و تو ۱ با مشارکت رادیو فردا ترتیب داد، آهنگ حالم عوض میشه در جایگاه بهترین آهنگ سال ۹۰ اعلام شد. در عین حال با توجه به سنجش دیدگاه هایی که از طرف فیسبوک، شبکه من و تو ۱، رادیو فردا و برنامه شباهنگ انجام شد، آهنگ انتخاب به عنوان بهترین آهنگ سال ۹۱ برگزیده شد.

آلبوم تجربه کن:

آلبومی با عنوان تجربه کن در جایگاه دوازدهمین آلبوم رسمی شادمهر عقیلی قرار گرفت در تاریخ بیستم آذر ماه سال ۱۳۹۵ پس از سپری شدن چهار سال از طرف شرکت آونگ ارزش شد بر اساس نظرسنجی که از طرف سایت رادیو جوان، سایت ویکی صدا و سایر نظر سنجی‌ها صورت گرفته، آلبوم تجربه کن جایگاه بهترین آلبوم سال ۱۳۹۵ را به خود اختصاص داد.‌

آلبوم تصویر:

آلبوم تصویر، به عنوان سیزدهمین آلبوم رسمی شادمهر عقیلی معرفی شد که پس از گذشت یک سال در تاریخ یکم اسفند ماه سال ۱۳۹۶ به واسطه شرکت آوند و رادیوجوان انتشار یافت.‌

آهنگ بارون:

با توجه به اینکه شادمهرعقیلی تبحر بسیاری در آهنگسازی دارد، از این رو ساختن آهنگ، جهت ترانه های چند خواننده به نام و معروف را عهده دار شد که در این میان مهستی، ابی، جمشید، عارف، محمد اصفهانی و علی لهراسبی در زمره آنها بوده اند. آهنگی با عنوان من و تو و درخت و بارون که با خوانندگی خشایار اعتمادی و ترانه سرایی احمد شاملو به بازار عرضه شد، شادمهر مسئولیت آهنگسازی آن را تقبل کرد، که اثر چشمگیر و موفقی بوده است.

آهنگ دور شدی:

از سایر تک آهنگ های به نام و مشهور شادمهر، آهنگ دور شدی است که ایمین در جایگاه ترانه سرا، سینا پارسیان به عنوان آهنگساز و میلاد هاشمی تنظیم آن را بر عهده گرفت. هرکدام از اشخاصی که نام آنها ذکر شد در زمره متبحر ترین و بهترین افراد در حیطه تخصصی شان هستند که شادمهر موفق شد گروه مطلوب و خوبی را با مشارکت آنها ایجاد کند.

آهنگ قاضی:

شادمهر کارهای اخیرش را به شکل تک آهنگ به بازار عرضه کرد که آهنگی به نام قاضی در زمره آنهاست. این آهنگ که بر مبنای اشعار و آهنگسازی محسن حسینی و همچنین تنظیم کنندگی مجید الماسی تولید شد، موجب گردید که در اثر این تعامل، شادمهر ترانه ای جذاب و فوق‌العاده را ارائه دهد.

اهنگ بی احساس:

می توان از آهنگی به نام بی احساس با خوانندگی شادمهر عقیلی را به عنوان یکی از شاهکارهای ترانه نام برد. این اثر با مشارکت ایمین در جایگاه شاعر و آهنگساز و همچنین میلاد هاشمی به عنوان تنظیم کننده صورت گرفت. پس از انتشار آهنگ مذکور به بازار، مخاطبان عرصه موسیقی پاپ، از آن به عنوان یک درخشش بی نظیر یاد کرده و استقبال زیادی از آن داشتند.‌

کنسرت:

تا به اکنون شادمهر عقیلی در بسیاری از کشورها، کنسرت های خود را به نمایش در آورده است. شادمهر نیز همانند اکثریت خواننده ها در شهرهای شناخته شده و مشهور دنیا کنسرت های خود را اجرا کرده که همواره مورد استقبال بی نظیر مردم و مخاطبان قرار گرفته است. در مرداد ماه یکی از سال های اخیر او کنسرتی در شهر باکو اجرا کرد که مورد استقبال قرار گرفت.‌ باکو شهری است که مجهز به سالنهای بزرگ و مناسبی جهت اجرای کنسرت بوده و فاصله اندکی نیز از کشور ایران دارد. لذا اغلب مواقع بسیاری از مردم ایران در آنجا حضور پیدا می کند. در این میان کنسرتی که در سالن الکترا هال باکو اجرا شد، تعداد قابل توجهی از ترانه دوستان در آن حضور داشتند. حتی برخی از تورهای مسافرتی جهت جذب مخاطب بیشتر، اقدام به فروش تور باکو افزون بر بلیط شرکت در کنسرت شادمهر می کنند.

آلبوم های رسمی:

آلبوم های رسمی شادمهر عقیلی
سال نام آلبوم
۱۳۷۶ بهار من
۱۳۷۷ مسافر
۱۳۷۸ دهاتی
۱۳۷۸ مشق سکوت
۱۳۷۸ نغمه‌های شرقی
۱۳۷۹ پر پرواز
۱۳۸۱ خیالی نیست
۱۳۸۲ آدم فروش
۱۳۸۵ پاپ کورن
۱۳۸۸ تقدیر
۱۳۹۱ طرفدار
۱۳۹۵ تجربه کن
۱۳۹۶ تصویر

آلبوم های غیررسمی:

در دوران فعالیت حرفه ای شادمهر، برخی از آهنگ های او بدون کسب اجازه و رضایتش به بازار عرضه شدند که به آلبوم های غیر رسمی شهرت دارند. از جمله آن‌ها می‌توان به آلبوم آدم و حوا اشاره کرد که علی رغم میل او انتشار یافت. همچنین آلبوم دوری و پشیمانی که مشتمل بر مجموعه ای از ترانه هایی بود که جهت عرشیا تولید کرده و از طرف عرشیا بدون کسب رضایت از شادمهر انتشار یافت.‌ فریبا نام آلبومی است که او در ایران بدون کسب مجوز خوانده بود. تلافی هم نام آلبوم غیر رسمی بوده که متشکل از برخی از ترانه های قدیمی او بوده که به ادعای شادمهر، خودش نیز این آهنگ ها را در اختیار نداشت. آلبوم غیر رسمی دیگری به نام شام غریبان شامل آهنگ های بسیار قدیمی و کیفیت خیلی پایین است که احتمالاً برگرفته از فعالیت های آزمایشی شادمهر در سالهای آغازین دهه هفتاد بوده است.
همچنین بخوانید: بیوگرافی و زندگی نامه بابک جهانبخش

همچنین تعدادی از آهنگ هایی که شادمهر در قالب آلبوم های دسته جمعی در کنار سایر خوانندگان تهیه کرده بود، همچون فصل آشنایی و … در آلبوم غیر رسمی به نام آنتیک در شبکه های مجازی منتشر شد.

آلبوم های غیر رسمی شادمهر عقیلی
سال آلبوم
۱۳۷۴ شام غریبان
۱۳۷۸ فریبا
۱۳۷۹ آدم و حوا
۱۳۸۰ تلافی
۱۳۸۲ دوری و پشیمانی
۱۳۸۶ سبب
۱۳۸۸ آنتیک

فیلم

بازیگری شادمهر عقیلی
سال نام فیلم
۱۳۷۸ پر پرواز
۱۳۸۰ شب برهنه

شاعرانی که شادمهر با آن ها کار کرده است؟

از جمله شاعران نامدار و معروفی که شادمهر در آهنگ ها و ترانه های خود با آنها همکاری داشته است، شامل جواد شریف پور، مونا بروزیی، مهدی ایوبی، آرش محرابی و به تازگی ایمین هستند.

سایر فعالیت‌ها

در سال ۱۳۹۹ شادمهر عقیلی با به اشتراک گذاشتن یک پست تبلیغاتی در صفحه شخصی شبکه انستاگرام، از بنیان گذاری یک سایت اینترنتی پیش بینی و کازینوی آنلاین رونمایی کرد که با عکس‌العمل و اعتراض گسترده ای از طرف مخاطبان و هوادارانش مواجه شد. اکثریت طرفداران شادمهر در فضای مجازی در خصوص این عملکرد او انتقاد کرده و بیان داشتند که مناسب تر است او نامش را در جایگاه یک قمار باز به ویرانی نکشد و هر چه سریعتر نسبت به حذف این سایت از صفحه اینستاگرام خود اقدام کرده و در جهت خوانندگی فعالیتش را ادامه داده و متمرکز شود.

این اعتراضات به قدری افزایش یافت که شادمهر مجبور به واکنش شد او در یکی از استوری های اینستاگرام خود، در این خصوص چنین درج کرد:

«مردم قضاوت می‌کنند، چون فکر کردن براشون مشکل است!»

به اعتقاد بسیاری از مخاطبین همه همت و کوششی که شادمهر عقیلی در طی سالیان و مدت های مدید متحمل شده و اعتباری که کسب کرده بود، در مدت یک شب به باد فنا رفت. او سایتی را با عنوان بت مجیک راه اندازی کرد و این رویکرد باعث تنزل شهرت و محبوبیت او علی الخصوص در نزد مردم ایران داشت. در حال حاضر از شادمهر عقیلی در جایگاه یک ستاره ای که رو به خاموشی می رود، یاد می شود.

ثروت شادمهر عقیلی

شادمهرعقیلی در ابتدای فعالیت حرفه ای خود همه چیز را اصف و آغاز کرده و هیچ پشتوانه و حمایت مالی از طرف خانواده نداشت. هم اکنون همه دارایی و شهرتی که او از آن برخوردار است، نتیجه همت و کوشش همه جانبه او در طی سالیان مدید بوده است. وجاهت و مقبولیتی که شادمهر در بین مردم کسب کرد به عنوان انگیزه ای جهت تلاش مضاعف او گردید که با اجرای کنسرت های متعدد، در معرض استقبال مخاطبان قرار می گرفت و به این ترتیب فروش زیادی نیز برایش حاصل شد. در حال حاضر نیز شادمهر با فعالیت در سایت شرط بندی خود به نام بت مجیک، درآمد مجزایی را برای خود فراهم کرده است. او در کانادا با داشتن دارایی و ثروت بسیار، زندگی لوکس و راحتی را برای خود و اعضای خانواده‌اش مهیا کرده است.

حاشیه های زندگی شادمهر عقیلی

علت خروج شادمهر عقیلی از کشور:

با توجه به اینکه شادمهر عقیلی در جهت کسب مجوز برای آهنگ هایش و همچنین آلبوم آدم و حوا، از سوی وزارت ارشاد و شورای موسیقی علی رغم دوندگی زیاد، به دلایل واهی با عدم موفقیت مواجه شده و به دنبال آن ممنوع صدا و ممنوع تصویر خوانده شد، برخلاف میل درونی اش مصمم شد که کشور را ترک کند تا بدین طریق فعالیتش را در عرصه موسیقی و خوانندگی در کشورهای خارجی به طور گسترده ادامه دهد. لذا در این راستا ابتدا به کشور کانادا شهر تورنتو عزیمت کرد. او در مدت چهار سال اقامت در کشور کانادا سه آلبوم به نام های خیالی نیست، آدم فروش و پاپ کورن را به بازار عرضه کرد که مورد استقبال فراوان مردم ایران در داخل و خارج کشور قرار گرفت. شادمهر پس از آن به کشور آمریکا مهاجرت نمود.

همکاری با ریحانه پارسا:

در تاریخ پنجم آذر ماه سال ۱۳۹۹، شادمهرعقیلی کلیپ ویدئوی آهنگ بارون را با شرکت ریحانه پارسا، بازیگری که اخیراً از ایران مهاجرت کرده بود، منتشر کرد که با کشف حجاب او همراه بوده و هیاهو بسیاری را با خود به همراه داشت.

جنجال با مردم افغانستان:

در سال ۱۳۹۸ شادمهر کنسرتی را در شهر واشنگتن، پایتخت آمریکا برگزار کرده بود. در این بین خطاب به تماشاگران اعلام کرد که: «اگر ایرانی نیستید بروید بیرون!»

این سخنان شادمهر با سرعت زیاد در بین کاربران افغانستان پخش شد که اعتراض و انتقادات بسیاری را در مقابل وی به همراه داشت. ولی شادمهر در عکس العمل به این اعتراضات بیان کرد: «خطابم به یکی از حاضران بود که به اجرای آهنگ «ای ایران» اعتراض داشتند.»

دوستی با پاشایی:

پس از سپری شدن یک سال از درگذشت مرتضی پاشایی، خواننده پاپ و محبوب کشور شادمهر بیان کرد: «مرتضی همیشه می گفت من می ترسم اسم شما را در کنسرت هایم بیاورم ولی هرچه دارم از شما دارم. من خیلی خوشحالم که توانستم یک واقعیتی را قبول کنم و چقدر خوب است که یکی می تواند اینقدر خوب و حتی بهتر از خود من باشد.»

واقعیت های زندگی شادمهر عقیلی

تمایل ندارد که از ناراحتی ها و مشکلات با دیگران سخن گفته و بسیار درون گراست.‌

رغبت و گرایشی به استفاده از مواد دودی نداشته و سیگار هم نمی کشد.

یکی از برادرانش به نام محمدتقی پدر هومن، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی متالوژی بود.

شادمهر خونگرم نبوده و به راحتی نمی تواند با دیگران ارتباط برقرار کند. ‌لذا تمایل زیادی به حضور در دورهمی و مهمانی ها نداشته و تا زمانی که دلیل و یا کاری نداشته باشد، از خانه بیرون نمی آید.

او در امور سیاسی وارد نشده و صحبتهای سیاسی نیز از کلامش خارج نمی شود.

در سال‌های ابتدایی مستقل شدن، او تبحری در آشپزی نداشته و همچون بیشتر مردان ایرانی تنها نیمرو درست میکرد. احتمالا تا به اکنون مهارت زیادی در آشپزی کسب کرده است.

شادمهر پس از مهاجرت از ایران، در بیش از ۱۵ کشور دنیا کنسرت‌هایی به اجرا درآورد که در طی برگزاری یکی از کنسرت هایش در دبی، شخصی از بازرگانان اماراتی به او یک ساعت مچی تقدیم کرد که ارزش آن در حدود ۱۲ میلیون تومان بود.

او اولین بار در سال ۱۳۷۸ در ایران، گواهینامه رانندگی اخذ کرد که پس از آن در سال ۱۳۸۳ موفق شد، گواهینامه بین المللی خود را در کانادا دریافت کند.

اولین خودرویی که شاد مهر خریداری کرد یک پراید بوده و تا پیش از ترک ایران، دارای دو اتومبیل پرشیا و بی ام و بوده است.‌

همواره تاکید داشته که هیچگاه دوستانش را به فراموشی نمی سپارد.

در گفتار و صحبت به هیچ وجه اهل دروغ نبوده و همواره سخاوت و دست و دلبازی زیادی به خرج می دهد.

خسرو شکیبایی از بازیگرانی بود که شادمهر علاقه بسیاری به او داشته و ارتباط صمیمانه‌ای با او برقرار کرده بود.

مضمون داستان فیلم سینمایی پر پرواز، شباهت بسیاری به جریان زندگی او دارد.

شادمهر در دوره ای از طریق کالج تورنتو، به تحصیل در رشته موسیقی پرداخت.

هنگامی که شادمهر هنوز در ایران بود، آلبومی به نام آدم و حوا تهیه کرد که هیچ وقت مجوزی برای نشر آن صادر نشد و او تهدید کرده بود که احتمال دارد به لس آنجلس مهاجرت کند. این تهدید موجب شد که پخش صدا و ترانه های شادمهر از شبکه های رادیویی و تلویزیونی ممنوع شود.

همواره در پوشش و لباس هایش، تیپ اسپرت را انتخاب میکند.

اوقاتی را برای مطالعه روزنامه، مجلات و یا کتاب های مختلف اختصاص نمی دهد.

مدت زمانی در کشور ایران، در زمینه خوانندگی فعالیت او ممنوع اعلام شد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران