پژوهش ها نشان داد؛دوپامین فقط مسئول تنظیم سیستم پاداش مغز نیست
محققان دانشگاه نورث وسترن در مطالعه جدید خود، زیرگروه ژنتیکی جدیدی از نورون های دوپامین را در ناحیه مغز میانی مدل موش شناسایی کرده اند که در سیستم حرکتی بدن نقش دارند.به گزارش سیناپرس، تحقیقات متعددی نشان داد: اغلب نورون های دوپامین، فقط مسئول...
محققان دانشگاه نورث وسترن در مطالعه جدید خود، زیرگروه ژنتیکی جدیدی از نورون های دوپامین را در ناحیه مغز میانی مدل موش شناسایی کرده اند که در سیستم حرکتی بدن نقش دارند.
به گزارش سیناپرس، تحقیقات متعددی نشان داد: اغلب نورون های دوپامین، فقط مسئول تنظیم سیستم پاداش هستند یا تنها به نشانه های پیش بینی پاداش پاسخ می دهند؛ با این حال، محققان در این مطالعه دریافتند که یک زیرگروه ژنتیکی از این نورون ها فقط هنگام حرکت بدن، در مغز فعال می شود.
پژوهشگران توضیح دادند: یافته های ما نه تنها بینش های جدیدی را در رابطه با ماهیت اسرارآمیز مغز ارائه می دهند، بلکه مسیرهای تحقیقاتی جدیدی را برای درک بهتر و حتی درمان بیماری پارکینسون، باز می کنند. بیماری پارکینسون، یک اختلال عصبی است که با از دست دادن نورون های دوپامین و اختلال در سیستم حرکتی بدن مشخص می شود.
محققان دریافتند: در ابتدا ما تصور می کردیم که همه نورون های دوپامین، با سیستم پاداش در مغز مرتبط هستند و شاید برخی از آنها سیگنال های حرکتی نیز داشته باشند. با این حال، بر اساس نتایج ما، حدود 30 درصد از نورون های دوپامین، تنها در زمانی که موش ها حرکت کردند، برانگیخته شدند.
علاوه بر این، یافته ها نشان داده اند که این نورون ها، در همان ناحیه از مغز میانی قرار دارند که نورون های بیماران مبتلا به پارکینسون، آسیب دیده و از بین می روند.
دانشمندان اظهار داشتند: این یافته ها درک ما از بیماری پارکینسون را گسترش داده و می توانند در آینده به توسعه درمان های جدید برای این اختلال عصبی، کمک کنند.
به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی این مطالعه در مجله Nature Neuroscience منتشر شده اند.
مترجم: سنا دلفیه