نگرانی مسلمانان در آلمان از افزایش تهدیدها علیه مساجد
میلیونها مسلمان در آلمان نسبت به افزایش موج اسلام هراسی و تهدید مساجد در این کشور نگران هستند.
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دیلی صباح، با افزایش روند آزار و اذیتها و اقدامات اسلام هراسانه در آلمان که به تدریج به علامت هشدار نزدیک می شود، میلیونها مسلمان ساکن این کشور نسبت به موج اسلام هراسی نگران هستند.
مساجد نیز در سراسر آلمان با افزایش خرابکاری و تهدید روبه رو هستند و همین مسئله عامل افزایش نگرانی جامعه مسلمانان در این کشور شده است.
کمال ارگون، رئیس گروه ترکی – اسلامی گفت: مسئولان مساجد در هفتههای اخیر نامههای تهدید آمیز که با نام مستعار نئونازی«2.0 NSU »امضا شده است، دریافت کردند.
آرگون در گفتگو با رسانههای محلی گفت: هرگز اینگونه تهدیدات ما را نمی ترساند، اما مایوس کننده است که عاملان بیشتر تلاشها برای آتش زدن عمدی مساجد که جان بسیاری از مردم تهدید می کند، شناسایی یا دستگیر نشدند.
اصطلاح «2.0 NSU» به گروه «ناسیونال سیوسیالیست مخفی» که یک گروه تروریستی نئونازی است، اشاره دارد. هویت این گروه در سال 2011 میلادی فاش شد که 10 نفر را کشت و در حملاتی با بمب مهاجران مسلمان را هدف قرار داد.
براساس آمار رسمی، 124 حمله به مسلمانان در سه ماه اول سال 2023 میلادی از جمله حملات لفظی، فیزیکی، نامههای تهدید آمیز و آتش زدن مساجد گزارش شده است.
در می گذشته، یک مسجد در شهر گوتینگن نامه ای حاوی الفاظ نژادپرستانه و اسلام هراسانه از NSU دریافت کرد.
ماه گذشته، اتحادیه اسلامی ترکیه برای امور مذهبی اعلام کردک یک قرآن در مقابل مسجدی در جنوب غربی آلمان سوزانده شده و از یک خودروی در حال حرکت به بیروت پرتاب شده است.
ارگون از مقامات خواست تا این گونه جنایات را به طور کامل بررسی کنند و عاملان آن را به دست عدالت بسپارند. او همچنین خواستار موضع قوی تر در برابر نفرت مسلمانان و راستگرایان افراطی شد.
وی گفت متأسفانه نژادپرستی در آلمان به واقعیت تبدیل شده است.آخرین نظرسنجی ها نشان می دهد که حزب سیاسی نژادپرست و فاشیست جایگزین برای آلمان به دومین حزب بزرگ در این کشور تبدیل شده است و به سمت مرحله ای خطرناک حرکت می کند.
« برهان کسیچی» رئیس شورای اسلامی جمهوری فدرال آلمان نیز گفت: باید سیاستمداران احزاب دموکراتیک در مقابل پوپولیسم راست گرا بایستند و با پیام های ضد اسلامی آنها مقابله کنند.
وی افزود: ما از مقامات سیاسی انتظار داریم که از جامعه مسلمانان حمایت کنند. آنها باید در سخنرانی های خود تأکید کنند که مسلمانان بخشی از این کشور هستند و تهدیدی برای جامعه ما به شمار نمی آیند.
کیسیچی همچنین تدابیر امنیتی قوی تری توسط پلیس برای حفاظت از مساجد و مؤسسات اسلامی را پیشنهاد کرد.
در سالهای اخیر،نژادپرستی و اسلامهراسی در آلمان افزایش یافته است و آن با تبلیغات گروههای نئونازی و حزب راست افراطی آلترناتیو، که از بحران پناهجویان سوء استفاده کرده و سعی در ایجاد ترس در میان آنها داشتند، تغذیه می کنند.
پایان پیام/44