تقوا زمینه ساز رهایی از جاذبه‌های دنیاست


تقوا زمینه ساز رهایی از جاذبه‌های دنیاست

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با تاکید بر اینکه تقوا یعنی اندیشه رهایی داشتن گفت: تقوا زمینه ساز رهایی از جاذبه‌های دنیا و هر صفت بد است که انسان را به آرامش می رساند.

به گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان استاد حوزه علمیه به مناسبت دهه اول محرم در مسجد دانشگاه امام صادق(ع) به سخنرانی پرداخت و گفت: رهایی و آزادی روح انسان در زندگی فردی و اجتماعی باید یک آرمان مقدس برای همه ما باشد.

وی افزود: پذیرش اسارت جنایت های فراوانی را به دنبال دارد که نمونه بارز آن مردم کوفه است که تحت رهبری یزید جنایت کربلا را مرتکب شدند. رهایی از اسارت سلاطین و استکبار امر بسیار مهم و پذیرش آن جنایت بسیار بزرگی است. امام حسین نشان دادند که می توان ایستاد و رهایی را به دست آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه در این ۴۵ سال برخی در تلاش بودند و هستند که مردم کشورمان انقلابی نباشند،‌ عنوان کرد: هرکس به انقلابی نبودن آبرو و اصالت بدهد یعنی به اسارت جواز داده و ‌عاشق رهایی مردم نیست. این انقلاب ۹ درصد آنچه را که رهایی از سلطه است را انجام داده است و یک درصد آن مشکلات است که به یاری خدا برطرف خواهد کرد. عشق به رهایی در بین مومنان و افراد انقلابی باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه خداوند کوچکترین نوع اسارت را تقبیح می‌کند، ابراز کرد: امام خمینی(ره) مثل یک مادر برای انقلاب دلسوز بودند و بر آن عشق می ورزیدند. تعلق خاطر امام به انقلاب به دلیل آزادگی و رهایی ایشان بود. خائن ترین افراد نسبت به انقلاب کسانی بودند که گفتند این انقلاب به ما آب و نان نداد؛ در حالی که انقلاب سبب شد که ما از سلطه استکبار رها شویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با تاکید بر اینکه رهایی را باید خواست و قدر آن را دانست، تصریح کرد: موضوع رهایی هیچ زمانی کهنه نمی‌شود. رهایی کشور ما از سلطه زبانزد عالم است و هیچ کشوری تا کنون چنین رهایی به دست نیاورده است. شهیدان ما همه برای این رهایی به شهادت رسیدند بی حرمتی به این انقلاب بی حرمتی به این شهدا است.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه رهایی بحث فراسیاسی است. عنوان کرد: اصل انقلابی گری پایداری و ایستادگی برای رهایی است، هرکس بر سلطه پذیری وجاهت دهد مورد لعنت الهی است. مردم کوفه رهایی را طلب نکردند که قاتل امام حسین(ع) شدند. اگر دنبال رهایی از ترس‌ها، استرس‌ها و رهایی از برخی قوانین طبیعت نباشید در نهایت موجب جنایت های بزرگ می شوید.

وی با بیان اینکه یک انسان وقتی به دنیا می آید فطرت پاک و الهی دارد، اظهار کرد: تقوا یعنی اندیشه رهایی داشتن است، اگر با اصول و عقاید به رهایی نرسید به حقیقت تقوا نرسیده اید، رهایی یعنی به خداوند توکل کردن.

این استاد حوزه علمیه افزود: بزرگترین عذاب الهی این است که خداوند انسان را برای رسیدن به این رهایی کمک نکند. از خداوند کمک بگیرید که از بندهای اسارت دنیا رها شوید. امیر مومنان امام علی(ع) می فرمایند کسی که شرایط عبودیت الهی را فراهم کند شایسته رهایی است.

وی تصریح کرد: تقوا زمینه ساز رهایی از جاذبه‌های دنیا و هر صفت بد است که انسان را به آرامش می رساند. رهایی داشتن قدرت و اعمال آن، فهم و اثرگذاری مثبت بر عالم است.

پایان پیام/487


استخاره با قرآن کریم - استخاره آنلاین با ترجمه و تفسیر