هواوی پس از سالها توانسته است بهلطف رونمایی میت ۶۰ پرو، بار دیگر به تیتر یک رسانههای فناوری تبدیل شود. این شرکت، موبایل پرچمداری رونمایی کرده است که از پردازنده هفت نانومتری استفاده میکند و ضمن اتصال به شبکهی 5G قابلیت تماس بر بستر ماهواره ارائه میدهد.
تحلیلگران میگویند عرضهی گوشی مجهزبه تراشهی هفت نانومتری دستاوردی تاریخی برای هواوی است. قیمت گوشی هواوی میت ۶۰ پرو از قیمت گوشی آیفون کمتر است تا ساکنان چین انگیزهی بیشتری برای خرید موبایل جدید هواوی داشته باشند.
هواوی بههنگام رونمایی میت ۶۰ پرو گفت این گوشی به نسل دوم شیشهی محافظ Kunlun مجهز است. این شیشه پیشتر در تست سقوط از ارتفاع عملکردی خیرهکننده نشان داده بود؛ یوتیوبری چینی اینبار سراغ آزمونی بسیار سختتر رفته است: مقاومت دربرابر وزن غلتک و شلیک مستقیم گلوله!
تحریمهای آمریکا دسترسی هواوی را به زنجیرهی تأمین بینالمللی قطع کرد تا این شرکت مجبور شود برای ساخت دستگاههایش به بازار چین رجوع کند. میت ۶۰ پرو از نگاه برخی تحلیلگران، چینیترین گوشی تاریخ است. تعداد قطعات چینی موجود در میت ۶۰ پرو بسیار زیاد است و این نشان میدهد هواوی توانسته تا حد زیادی مستقل شود. شیشهی Kunlun نیز چینی است.
کانال یوتیوب First Look Review در آزمونهایی سختگیرانه تلاش کرده است عیار شیشهی Kunlun 2 را بسنجد. در این آزمونهای سخت، گوشی هواوی میت ۶۰ پرو در زیر غلتکی ۲۲ تنی قرار گرفت و توسط اسلحهی کالیبر ۲۲ به آن شلیک شد.
در آزمون اول، هواوی میت ۶۰ پرو روی زمین قرار گرفت و یک غلتک ۲۲ تنی از روی آن عبور کرد. همانطور که میشد انتظار داشت، وزن ۲۲ تنی غلتک باعث شد گوشی میت ۶۰ پرو با شکستگیهای شدیدی مواجه شود. باوجوداین، بدنهی دستگاه متلاشی نشد. در آزمون دوم، میت ۶۰ پرو از خودرویی که با سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت حرکت میکرد، به بیرون پرتاب شد. این آزمون نیز به بدنهی میت ۶۰ پرو آسیب زد.
در آزمون سوم، با پیستول کالیبر ۲۲ از فاصلهی ۱۲ متری به میت ۶۰ پرو شلیک شد. گلوله پس از برخورد به پنل پشتی، بدنهی گوشی را سوراخ کرد. در آزمون بعدی، گلوله از فاصلهی ۲۰ متری به هواوی میت ۶۰ پرو شلیک شد، اما این بار نتوانست از بدنه عبور کند.
۵۸۵۸