محمدرضا باهنر: سال 88 به موسوی گفتم رقیب احزاب شو تا رئیس جمهور شوی


محمدرضا باهنر: سال 88 به موسوی گفتم رقیب احزاب شو تا رئیس جمهور شوی

محمدرضا باهنر گفت: سال ۸۸ و هفته بعد انتخابات ما پیش مهندس موسوی رفتیم، چند نفر بودیم، آقای عسگر اولادی هم بود. به او گفتیم در انتخابات شرکت کردید و ۱۳ میلیون رای خوب آوردید. من به او گفتم آقای موسوی رقیب احزاب شو و اگر بتوانید درست مدیریت کنید دوره آینده حتما رئیس جمهور می‌شوید، اما اگر بخواهید رقیب نظام شوید آن موقع مسائل دیگری پیدا می‌شود.

محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در روز‌هایی شلوغی که از این گعده اصولگرایی به آن گعده اصولگرایی سر می‌زند و تلاش هایش را معطوف به وحدت حداکثری در این جریان و بیرون آمدن یک لیست واحد معطوف کرده است.

باهنر در بخشی از گفتگوی خود درباره حاشیه‌های ایجاد شده بر سر اظهاراتش درباره شرط گذاشتن برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات گفت: من در زندگی سیاسی ام تحلیل‌های صفر و صدی و سیاه و سفید را قبول نداشتم و ندارم. اینکه بگوییم یک آدم بد است یا خوب. نه بین بد و خوب بین صفر و صد، ۱۰۰ عدد است.

به گزارش خبرآنلاین بخش‌هایی از گفت و گوی باهنر را در ادامه می‌خوانید:

چون از اصلاح طلبان اسم بردید نکاتی را مطرح کنم. حتی همان سال ۸۸ بعضی از دوستان تندرو ما را به ساکت فتنه بودن متهم می‌کردند، اما همان سال ۸۸، سیزده میلیون نفر به آقای مهندس میرحسین موسوی رای دادند. حدود ۲۴ میلیون هم آقای احمدی نژاد رای آورد.

یک عده معتقد بودند که باید برویم این ۱۳ میلیون نفر را کشف کنیم ببینیم چه کسانی هستند، اما من قبول نداشتم. علت هم این بود که این‌ها زمانی به مهندس موسوی رای دادند که کاندیدای رسمی نظام جمهوری اسلامی بود و شورای نگهبان تایید کرده و وارد انتخابات شده بود و هر کس هم به ستاد او رفته، موسیقی زده، خرج کرده، کمک کرده و رای داده حق طبیعی اش بوده است.

بعد از انتخابات وقتی مهندس موسوی آن فتنه را شروع می‌کند، آن موقع باید ببینیم چه کسانی از مهندس موسوی حمایت می‌کنند. ۹ دی سال ۸۹ من خیلی‌ها را دیدم که به مهندس موسوی رای داده بودند، ولی در راهپیمایی ۹ دی شرکت و آن‌ها را محکوم کردند. بحث مان این است که یک شخص فتنه گر است و یکی برانداز است و دیگری قانون اساسی را قبول ندارد.

پس این‌ها صلاحیت ورود به مراکز حکومتی را ندارند. اما در بین اصلاح طلبان خودم کامل شناسایی کردم، یک عده می‌گویند می‌خواهیم در انتخابات شرکت کنیم و ما اگر می‌خواهیم وارد قدرت شویم باید پای صندوق‌های رای بیاییم. یک عده هم دنبال تحریم هستند و می‌گویند تحریم می‌کنیم، رای نمی‌دهیم و شرکت نمی‌کنیم. من می‌گویم باید میان این دو گروه تفاوت قائل شد. آن کس که می‌خواهد تحریم کند، برانداز باشد و فتنه گر باشد بحث دیگری است.

سال ۸۸ و هفته بعد انتخابات ما پیش مهندس موسوی رفتیم، چند نفر بودیم، آقای عسگر اولادی هم بود. به او گفتیم در انتخابات شرکت کردی دو ۱۳ میلیون رای خوب آوردید. من به او گفتم آقای موسوی رقیب احزاب شو و اگر بتوانید درست مدیریت کنید دوره آینده حتما رئیس جمهور می‌شوید، اما اگر بخواهید رقیب نظام شوید آن موقع مسائل دیگری پیدا می‌شود.

رقیب احزاب شدن با رقیب نظام شدن فرق دارد. هیچ حکومتی قبول نمی‌کند، کسی بخواهد رقیب نظام شود. قاطعانه و مستدل می‌گویم همین الان لیبرال‌ترین و دموکراتیک‌ترین کشور‌های دنیا رقیب حکومت را برنمی تابند.

فردا در آمریکا مثلا در انتخابات ریاست جمهوری از حزب دموکرات، از حزب جمهوری خواه هم می‌آیند. فرض کنید یک نفر هم ثبت نام کند بگوید من مرامم کمونیستی است، شما فکر می‌کنید برایش فرش قرمز پهن می‌کنند؟ ممکن است صلاحیت پیدا کند، اما برایش پرونده مالیاتی تشکیل می‌دهند و هفت جد و آبادش را به باد می‌دهند.

آنجا خبرنگار از من سوال کرد و در آخر گفت آقای حجاریان گفتند که ما به این ۴ شرط یا ۶ شرط حاضریم در انتخابات شرکت کنیم. مثلا به شرطی که همه اصلاح طلبان تایید شویم، در آخر هم گفته بود اگر آقای رئیسی هم استعفا دهد خیلی خوب می‌شود.

خبرنگار از من سوال کرد که شما نظرتان درباره این شرایط آقای حجاریان چیست. گفتم آقای حجاریان تشریف بیاورند در انتخابات شرکت کنند، اما به ایشان سلام برسانید و بگویید که نظام برای شما شرط می‌گذارد شما حق ندارید برای نظام و قانون اساسی شرط بگذارید.

قانون اساسی برای ما شرط می‌گذارد که ما با چه ترتیبی و چه شرایطی می‌توانیم در انتخابات شرکت کنیم. این بحث را گفتیم عده‌ای ناراحت شدند و گفتند باهنر تهدید کرد. اما اینطور نیست من در بسیاری از مصاحبه هایم گفتم که یک سری اصلاح طلبان بدخیم هستند و یک سری خوش خیم. خوش خیم‌ها بیایند و با هم رقابت کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عکس پروفایل روز مادر _ عکس نوشته مادرانه