فیلم| تولید چیپس با طعم جلبک دریایی در ژاپن!
مراحل تولید چیپس سیب زمینی با طعم جلبک دریایی در یک کارخانه ژاپنی را ببنید.
چیپس یکی از محبوبترین اسنکهای جهان استو پیشبینی میشود در ۵ سال آینده نرخ رشد مرکب سالانه ۵.۶ درصدی را ثبت کند.
چیپس سیب زمینی یکی از راحتترین گزینهها برای افراد پرمشغله امروزی به شمار میآیند و میتواند به عنوان بخشی از غذا یا یک میان وعده مصرف شود.
به همین خاطر میتوان گفت، غذاها نیز در هردایت بازار جهانی چیپس سیب زمینی نقش دارند.
با توجه به مساله سلامت، برخی از کمپانیها در حال تولید چیپسهای سیب زمینی سالمتر از چیپسهای معمولی هستند.
چیپسهایی با کلسترول و کالری کمتر که مواد سالمتری نیز غنی میشوند.
چیپسهای بدون گلوتن با ادویههای سالمتر و رنگها و طعمهای سالمتر نسبت به چیپسهای معمولی محبوبتر شدهاند.
مراحل تولید چیپس سیب زمینی با طعم جلبک دریایی در یک کارخانه ژاپنی را ببنید.