طرز تهیه کیک انار زمستانی مخصوص کریسمس و جشن تولد
آموزش درست کردن کیک انار در خانهطرز تهیه کیک انارحالا که عید شب یلدا، حنوکا و عید کریسمس تقریبا همزمان شدهاند، جالب است بدانید که یک وجه مشترک همه آنها انار است. کیک انار کریسمس هم یکی از کیکهای زیبای زمستانی ست که سرخی انار را در سفیدی زیبای...
حالا که عید شب یلدا، حنوکا و عید کریسمس تقریبا همزمان شدهاند، جالب است بدانید که یک وجه مشترک همه آنها انار است. کیک انار کریسمس هم یکی از کیکهای زیبای زمستانی ست که سرخی انار را در سفیدی زیبای برف جا داده است.
این کیک در اصل برای عید کریسمس درست میشود اما به دلیل اینکه میوه انار، میوه فصل زمستان است میتوان آن را برای همه جشنهای زمستانی استفاده کرد.
این کیک آنقدر زیبا و چشم نواز است که میتوانید آن را برای تولد نیز استفاده کنید. پس اگر تولد شما موقع زمستان است به شما تبریک میگویم چون کیک انار یک انتخاب عالی برای کیک تولد است.
همچنین بخوانید: طرز تهیه انار پلو مخصوص شب یلدا
کیک انار
مواد لازم برای کیک انار
- ۶ عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق (اگر تازه از یخچال درآوردید به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا گرم شوند)
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ پیمانه آرد همه کاره سفید نشده
- ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم برای تزئین خامه کیک انار
- ۳/۴ پیمانه آب انار
- ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- دانه های انار بدست آمده از یک عدد انار بزرگ (۱ و ۱/۴ تا ۱ و ۱/۲ پیمانه)
مواد لازم برای شربت
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آب انار
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- مواد لازم برای تزئین خامهای کیک انار
- ۲ استیک کره بدون نمک
- ۳ پیمانه پودر شکر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا ریز
- ۲ قالب پنیر خامهای، در دمای اتاق نرم شده و به ۱۶ تکه تقسیم شود
- ۴ قاشق غذاخوری آب انار
طرز تهیه کیک انار
- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی ۹ اینچی را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید.
- ۶ عدد تخم مرغ و ۱ پیمانه شکر را در کاسه همزن برقی ریخته و روی سرعت بالا به مدت ۱۲ دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که حجم آن سه برابر شده و لطیف شود. یک پیمانه آرد و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، سپس درون تخم مرغ الک کنید، با قاشق آشپزی آن را بهم بزنید فقط در حدی که آرد با بقیه مواد مخلوط شود. ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل را در آن ریخته و بهم بزنید. حواستان باشد زیاد بهم نزنید چون در اینصورت کیک شما خوب پف نخواهد کرد.
- مواد کیک را در دو قالب کیک چرب شده و کاغذ گرفته بریزید. کنار بگذارید.
- در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۲۸ بپزید، نیازی نیست در مرکز آن چیزی فرو کنید) و فر را تا زمانی که ۲۵ دقیقه تمام نشده باشد، باز نکنید. بگذارید کیکها روی توری شیرینی پزی خنک شوند، سپس از توی قالب دربیاورید.
طرز تهیه شربت برای لایه رویی کیک
- در کاسه همزن ثابت، قطعه همزن را بگذارید، ۲ قالب کره را با ۳ پیمانه شکر پودر شده و نمک روی سرعت پایین یا تا زمانی که با هم ترکیب شوند (۱ دقیقه) بهم بزنید. روی سرعت بالا شروع نکنید وگرنه یک ابر پودری از شکر اطراف کاسه را خواهد گرفت. سرعت را تا حد متوسط به بالا افزایش دهید و بهم بزنید تا زمانی که مخلوط لطیف و یکدست شود (۲ دقیقه).
- یک تکه پنیر خامهای را در یک لحظه اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا ترکیب شود. (من حدود ۳ دقیقه بین هر تکه صبر میکنم؛ آنها را یکی پس از دیگری داخل کاسه بیندازید. وقتی همه پنیر خامهای با مواد مخلوط شد، مواد کنار کاسه را به سمت پایین برانید و به هم زدن به مدت ۱ دقیقه روی سرعت متوسط به بالا ادامه دهید. خامه باید لطیف و بدون برجستگی باشد.
- ۴ قاشق غذاخوری آب انار را به آن اضافه کنید، به این صورت که ۱ قاشق غذاخوری را اضافه کرده و روی سرعت متوسط بهم بزنید تا زمانی که مخلوط شود (۱ دقیقه). مواد را تا زمان استفاده در یخچال بگذارید.
سرهم گذاشتن کیک انار
- دو کیک را که پخته بودیم هر کدام را به دو نیم تقسیم میکنیم که در انتها ۴ لایه کیک داشته باشیم. لایه اول را برداشته، توی بشقاب سرو بگذارید. ۱/۴ شربت را روی لایه اول بگذارید. لایه خامهای را روی آن بریزید و صاف کنید. برای هر ۴ لایه این کار را انجام دهید. شما فقط به مقدار کمی از خامه روی هر لایه نیاز دارید چون قبل از آن یک لایه مواد شربت انار را ریختهایم (همچنین شما باید مقداری از خامه را برای روی کیک و تزئین آن کنار بگذارید).
- مقدار اضافی شربت یا خامه را از کف بشقاب پاک کنید. چهار لایه را که گذاشتید، رو و دور تا دور چهار تا لایه را خامه بزنید و کاملا صاف کنید. مقداری از خامه را در قیف ریخته و با ماسوره ستارهای ۱ میلیمتری روی آن را تزئین کنید. شما یک لبه میخواهید که یک لایه انار را در آن جای دهید. کیک را برای حداقل ۳۰ دقیقه قبل از اضافه کردن تزئین انار در یخچال بگذارید.
مواد تزئین اناری
این مواد را قبل از اینکه کیک را در یخچال بگذارید درست کنید.
- ۳/۴ پیمانه آب انار را در یک ماهیتابه کوچک لبه بلند بریزید، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید و ۲ قاشق چایخوری ژلاتین را روی مواد بپاشید.
- ۲ قاشق شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. روی حرارت متوسط بپزید، همزمان بهم بزنید تا زمانی که شکر حل شود و مخلوط غلیظ شود.
- از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود (یا اگر نمیتوانید برای حمام یخ منتظر بمانید در کاسه مخلوط کن بگذارید) سپس ماهیتابه را در یک کاسه بزرگ از آب و یخ بگذارید در عین حال به آرامی هم بزنید تا زمانی که خنک شده و کمی غلیظ شود اما نه کاملا. من نمیگذارم مدت زیادی در حمام یخ باشد. آن را از حمام یخ بردارید.
- دانههای انار را در آن بریزید و بهم بزنید و فورا با قاشق روی کیک خنک شده در یخچال بریزید. کیک را در یخچال بگذارید تا زمانی که مواد تزئین اناری آن سفت شود (حدود ۱ ساعت).
خب حالا کیک ما آماده است. نوش جان!
ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز
منبع: natashakitchen