عامل بازگشت امیرحسین مقصودلو به ایران چیست؟ آیا تتلو امان نامه دریافت کرده؟
در حاشیه این جنجالها، برخی در فضای مجازی تصاویر او با چهرههای سیاسی کشور از جمله ملاقات با رئیسجمهور، ابراهیم رئیسی، حمید رسایی و دیگر افراد جریان اصولگرا را مجدداً بازنشر کردند. حمید رسایی از چهرههای اصولگرا در خصوص عکس مشهور وی با این خواننده و مراسم تجلیل از او اظهار کرد: «تتلو در سال ۹۶ از خلافکاریها اظهار پشیمانی کرد و همگان را دعوت به توبه میکرد.» در این مراسم که به ابتکار خبرگزاری فارس و برخی مدیران آن که اکنون در مجلس یا دیگر مناصب حاکمیتی حضور دارند، از این خواننده تجلیل به عمل آمد.
امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو از پرحاشیهترین سلبریتیهای ایرانی محسوب میشود، تمام پلاتفرمهای اجتماعی اعم از اینستاگرام، توییتر و فیسبوک به دلیل نقض گسترده قوانین و «دعوت به تجاوز به کودکان» حضور مستقیم یا غیرمستقیم او در این شبکههای اجتماعی را برای همیشه ممنوع کردهاند، وی به همین دلیل از طریق انجمن گفتگوی یوتیوب و یک کانال تلگرامی با مخاطبانش در ارتباط بود.
در این دو مجرا نیز به دلیل آنچه برخی نزدیکان و دوستان سابقش «اعتیاد شدید به مواد مخدر» میخواندند گاهی با رکیکترین الفاظ و فحاشیها با طرفدارانش سخن میگفت. وی به دلیل آنکه در مقطعی مجبور شده بود برای برقراری رابطه جنسی به چند زن خارجی پول پرداخت کند با شنیعترین واژگان به زنان ایرانی توهین کرد.
به گفته برخی فعالان صنعت موسیقی، موضعگیریهای او باعث شده بود که هیچ کنسرتگذاری حاضر نشود با او همکاری کند و به دلیل بدهی سنگین در کشور ترکیه با مشکلات مالی عدیده مواجه شده بود. در آخرین تلاش برای برگزاری کنسرت در کشور آلمان، کمپینی از سوی معترضین به رفتار و پیشینه او در فضای مجازی شکل گرفت که در نهایت به لغو کنسرت او به عنوان اصلیترین منبع درآمدش پس از بسته شدن صفحاتش در شبکههای اجتماعی انجامید.
در ادامه سریال حواشی این چهره مشهور، کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که یک دختر نوجوان ایرانی مضروب شده توسط تتلو با گریه از او میخواهد که وی را آزاد کند. این خواننده پیش از این هم متهم شده بود که دختران نوجوان را مانند برده جنسی در خانهاش در ترکیه حبس کرده است.
ظاهراً پس از این رخداد بود که برخی ایرانیان ساکن ترکیه به پلیس مراجعه کرده بودند و تتلو در صفحهاش در یوتیوب نوشت که: «پرونده او سنگین است.» و چارهای جز بازگشت به ایران ندارد.
در مراجعه این شخص به کنسولگری ایران در استانبول، درگیری بین او و برخی کارکنان رخ داده بود، تتلو به صورت لحظه به لحظه تلاشهایش برای دیپورت شدن به ایران را با مخاطبانش در میان میگذاشت، ظاهراً پاسپورت وی باطل شده بود و در نهایت توانست پلیس ترکیه را مجاب نمایید که وی را به صورت زمینی به ایران تحویل دهند.
پس از این واقعه، سردبیر خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در اینباره نوشت: «تتلو بلافاصله به خاطر شکایت شاکیهای خصوصی متعدد و سوء استفاده از نوجوانان زیر ۱۸ سال در ترکیه با دستور قضایی بازداشت شد».
این خواننده متواری قبل از بازگشت به کشور با فاحشه خواندن مرحوم مهسا امینی و فحاشی به کنشگران زن زندگی آزادی احتمالاً از برخی افراد دلربایی کرده است. او مهسا امینی را به خاطر آنکه «در یوتیوب ۲۰۰ هزار دلار درآمد بالقوه را از دست داده» مقصر میدانست.
در حاشیه این جنجالها، برخی در فضای مجازی تصاویر او با چهرههای سیاسی کشور از جمله ملاقات با رئیسجمهور، ابراهیم رئیسی، حمید رسایی و دیگر افراد جریان اصولگرا را مجدداً بازنشر کردند.
حمید رسایی از چهرههای اصولگرا در خصوص عکس مشهور وی با این خواننده و مراسم تجلیل از او اظهار کرد: «تتلو در سال ۹۶ از خلافکاریها اظهار پشیمانی کرد و همگان را دعوت به توبه میکرد.» در این مراسم که به ابتکار خبرگزاری فارس و برخی مدیران آن که اکنون در مجلس یا دیگر مناصب حاکمیتی حضور دارند، از این خواننده تجلیل به عمل آمد.
ابطحی رئیس دفتر رئیسجمهور سابق در مورد این خواننده خطاب به طیف موسوم به ارزشی نوشت: «نامرد نباشید، شما در صف میایستادید و با تتلو عکس یادگاری میگرفتید، شما باید چراغ (هشتگ) اعدام نکنید را روشن کنید، نه من.» ابطحی همچنین درخواست کرد که مسئولان قضایی به تاثیر تصمیماتشان بر نسل جوان و نوجوان توجه داشته باشند.
عباس عبدی نیز در مورد تتلو نوشت: «اگر خواستید تتلو را اعدام کنید، یکی از مسئولانی که نقشی در شکلگیری فرهنگ تتلیستی او نداشته، چهارپایه را از زیر پای او بکشد.»
با داغ شدن بازار گمانهزنیها، یکی از فعالین صنعت موسیقی در خارج از کشور مدعی شد با توجه به ریسک بالای برگشت به ایران، تتلو آنقدر کُند ذهن نبوده که بدون تماس و هماهنگی به کشور بازگردد و ظاهراً به نوعی اماننامه نیز دریافت کرده است، البته این فرد هیچ سند و مدرکی برای این ادعای خود ارائه نکرد. تتلو پیش از خروج از کشور با هماهنگی یک نهاد فرهنگی بانفوذ یک موزیک ویدئو را بر روی عرشه یکی از ناوهای جنگی کشور منتشر کرده بود.
برخی هم ادعا نمودند که با توجه به محبوبیت این فرد بین طیف خاصی از نوجوانان، ممکن است در نهایت یک حجم وحشت ((حکم سنگینی که اجرا نمیشود و تنها برای متنبه نمودن فرد صادر میشود) دریافت کند. کاربران ارزشی هم در پاسخ به بازنشر ویدئو دیدار تتلو با رئیسی، کلیپ حمایت تتلو از میرحسین موسوی و آهنگ ساسی مانکن در حمایت از کروبی را به رخ کاربران اصلاح طلب کشیدند.
برخی فعالان فضای مجازی هم پروموت شدن کیس تتلو در این زمان خاص را تلاشی برای تحت الشعاع قرار دادن پرونده فساد بزرگ چای دبش و دیگر مفاسد اقتصادی عنوان کردند.
البته صاحبنظران معتقدند در هر صورت پرونده او کیس راحتی برای قوه قهریه نخواهد بود، زیرا به شکل واضحی با افکار عمومی در هم تنیده شده است. یک فعال رسانهای اصولگرا یادآور شد که در کشورهای غربی نیز دستگاه قضایی برای چهرههای مشهور ملاحظات و مصلحتهای را در نظر میگیرد و خواستار این مسئله شد که در صورت متنبه شدن و اظهار پشیمانی او، مورد رافت اسلامی قرار گیرد. تتلو در روزهای اخیر اعلام کرده بود که در صورت بازگشت به ایران قصد دارد تا در رشت ساکن شود.