معضل خودکشی رزیدنت‌های کشور ابعاد تازه‌ای پیدا کرد


معضل خودکشی رزیدنت‌های کشور ابعاد تازه‌ای پیدا کرد

هم میهن نوشت: یک‌ماه پیش از انتشار اولین نامه روانپزشکان و هشدار آن‌ها درباره خودکشی کادر درمان، خبر مرگ خودخواسته یک رزیدنت باردار، مردادماه امسال بیمارستان‌های زیادی را تکان داد. روان‌پزشکان ایرانی دو...

معضل خودکشی رزیدنت‌های کشور ابعاد تازه‌ای پیدا کرد
هم میهن نوشت: یک‌ماه پیش از انتشار اولین نامه روانپزشکان و هشدار آن‌ها درباره خودکشی کادر درمان، خبر مرگ خودخواسته یک رزیدنت باردار، مردادماه امسال بیمارستان‌های زیادی را تکان داد. روان‌پزشکان ایرانی دو روز پیش برای دومین‌بار به وزیر بهداشت نامه نوشتند و درباره خودکشی کادر درمان، هشدار دادند.

مهتاب جمشیدی‌راد، رزیدنت اطفال بیمارستان علوم پزشکی کرمانشاه بود. آن‌ها اولین بار اواخر شهریورماه امسال از «روبه‌رو شدن نظام سلامت» با «مسئله‌ای بزرگ و جدی» خبر دادند که «نیازمند مداخله‌‌ای فوری» است. آن زمان «انجمن علمی روانپزشکان ایران» و «جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران»، به وزارت بهداشت پیشنهاد دادند که می‌‌توانند اقداماتی مانند؛ حمایت روانی، استانداردسازی ساعت کار و کاهش ساعتکار در موارد غیرضروری، مداخلات بهبوددهنده روابط بین‌فردی و احترام در محیط‌کار و… را برعهده بگیرند تا از خودکشی کادر درمان جلوگیری کنند. آن‌ها در این نامه به یک پژوهش استناد کردند.

پژوهشی که وضعیت سلامت روان ۲۵۳ دستیار تخصصی در ایران را بررسی کرده و نتیجه گرفته بود، پزشکان بین ۵/۱ تا ۳ برابر بیشتر از سایر گروه‌‌ها اقدام به خودکشی می‌‌کنند.

روان‌پزشکان حالا بعد از گذشت ۴ ماه و بعد از اینکه به‌قول یکی از آن‌ها، هیچ واکنشی ازسوی مسئولان دولتی وزارت بهداشت دریافت نکردند، نامه دیگری منتشر کردند.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟