مردم به این عکس بهنوش طباطبایی و میلاد کی‌مرام معترض شده‌اند


مردم به این عکس بهنوش طباطبایی و میلاد کی‌مرام معترض شده‌اند

تصویری از بهنوش طباطبایی و میلاد کی‌مرام در نقش زری و یوسف در سریال «سووشون» با اعتراض کاربران فضای مجازی مواجه شده است.

کاربری توئیتری در این باره نوشت: «تصویر شما از یوسف و زری هرگز چنین چیزی بوده؟ بعیدترین و بیخودترین چیزیکه به ذهن خواننده سووشون ممکن است خطور کند را نرگس آبیار جلوی دوربینش آورده است.»

مردم به این عکس بهنوش طباطبایی و میلاد کی‌مرام معترض شده‌اند

خلاصه داستان «سووشون»: داستان یک خانواده از طبقه متوسط را در زمان جنگ جهانی دوم روایت می‌کند، در حالی که زندگی روزمره به خاطر حضور اشغال‌گران، روز به روز سخت‌تر می‌شود. داستان در مقابل دیدگان زری اتفاق می‌افتد که یک زن متاهل و خوشبخت است و سعی دارد از خانواده‌اش محافظت کند. زری و یوسف در یک مهمانی از سوی حاکم شرکت می‌کنند. حاکم که خود مهره‌ای وابسته است از طریق فروش آذوقه‌ای که متعلق به مردم است به ارتش بیگانه، موجبات قحطی بیشتر می‌شود. یوسف خان فردی روشنفکر و با غیرت است. او حاضر به فروش آذوقه مردم به بیگانگان نیست و می‌خواهد از مردم پشتیبانی کند. اما زری، همچون همه زنان سووشون، حتی چهره‌های منفی، چون عزت‌الدوله، که هریک به نوعی وجوه گوناگون ستمدیدگی، بی‌پناهی، ناکامی، فداکاری و تحمل زن ایرانی را به نمایش می‌گذارند، مسالمت‌جویانه، می‌کوشد او را آرام کند.

«سووشون» نخستین رمانِ سیمین دانشور نویسندهٔ ایرانی است که سال ۱۳۴۸ منتشر شد. داستان سووشون در شیراز و در سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم رخ می‌دهد و فضای اجتماعی سال‌های ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۵ را ترسیم می‌کند.

شخصیت زری شبیه به سیمین دانشور و شخصیت یوسف شبیه به جلال آل احمد است. شخصیت‌های دیگر مانند دکتر عبدالله‌خان، خانم مسیحادم، مک ماهون، بی‌بی همدم و ملک‌سهراب هم از شخصیت‌های واقعی الهام گرفته شده‌اند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهنوش طباطبایی، لادن طباطبایی و طناز طباطبایی چه نسبتی باهم دارند؟