10 سایت برتر فریلنسری برای شروع کار


یکی از مشکلات افراد برای کاریابی، نداشتن رزومه و نمونه کار قوی است. از طرف دیگر بعضی از افراد شرایط کار حضوری را ندارند و ترجیح می‌دهند دورکار باشند. سایت‌های فریلنسری فرصت خوبی هستند تا رزومه خودتان را قوی کنید و به ازای انجام پروژه برای...

یکی از مشکلات افراد برای کاریابی، نداشتن رزومه و نمونه کار قوی است. از طرف دیگر بعضی از افراد شرایط کار حضوری را ندارند و ترجیح می‌دهند دورکار باشند. سایت‌های فریلنسری فرصت خوبی هستند تا رزومه خودتان را قوی کنید و به ازای انجام پروژه برای دیگران دستمزد دریافت کنید.

این روزها بسیاری از از شغل‌ها مثل توسعه دهندگان وب، نویسنده‌ها، سئو کاران، دیجیتال مارکترها و… به صورت دورکار فعالیت می‌کنند. خوشبختانه سایت‌های فریلنسری قدرتمندی در سطح وب وجود دارند تا افراد بتونن به صورت دورکار به فعالیت خودشان ادامه دهند.

در ادامه می‌خواهیم 10 سایت برتر فریلنسری را نام ببریم که با استفاده از این سایت‌ها می‌توانید به صورت دلاری و ریالی درآمد داشته باشید.

سایت فریلنسری چیست؟

فریلنسرینگ در لغت به معنی آزادکاری است. سایت‌های فریلنسری در اصل رابط بین کارفرما و فریلنسر هستند. شما با عضویت در سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی می‌توانید پروژه بگیرید. پس از انجام هر پروژه بر اساس مبلغ توافق شده به دلار یا ریال پول دریافت می‌کنید.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

برای اینکه بتوانید به صورت حرفه‌ای در سطح وب فعالیت کنید باید به سراغ سایت‌های برتر فریلنسری بروید. کارفرماها و شرکت‌های مطرح در این سایت‌ها پروژه‌های فریلنسری خودشان را ثبت می‌کنند. شما می‌توانید از این فرصت استفاده کنید و رزومه خوبی برای خودتان دست و پا کنید.

لیست بهترین سایت‌های فریلنسری جهان شامل:

1- سایت Fiverr

سایت فایور یکی از معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری خارجی است. هر نوع خدمات و پروژه‌ای که بخواهید در Fiverr پیدا می‌کنید. برای کار کردن در فایور باید یک حساب خارجی داشته باشید. اگر حساب پی پال هم داشته باشید کارتان راه می‌افتد.

فریلنسرها در سایت Fiverr یک پروفایل دارند که رزومه و نمونه کارهای خودشان را نوشتند. فریلنسرها به ازای انجام هر پروژه باید ۲۰٪ به سایت حق کمیسیون پرداخت کنند. پرداخت نهایی هم زمانی اتفاق می‌افتد که کارفرما از پروژه انجام شده رضایت داشته باشد.

خوبی سایت Fiverr این است که ثبت نام شما به صورت رایگان است. می‌توانید در دوره‌های آنلاین شرکت کنید و کار خودتان را به عنوان فریلنسر شروع کنید.

2- سایت پونیشا

سایت فریلنسری پونیشا یک سایت ایرانی است که بیشتر از ۲۷۰ هزار فریلنسر درون خودش دارد. اکثر فریلنسرها اسم پونیشا به گوششان خورده یا در این سایت فعالیت کردند. فرقی نمی‌کند که برنامه نویس مبتدی باشید یا یک حسابدار و مشاور، در پونیشا می‌توانید به راحتی پروژه بگیرید.

با عضویت در پونیشا می‌توانید پروژه‌های تعریف شده توسط کارفرما را بررسی کنید. سپس پیشنهاد همکاری خودتان را برای کارفرما ارسال کنید. در نهایت کارفرما تصمیم می‌گیرد که پروژه را به چه کسی بسپارد.

شما به عنوان فریلنسر در پونیشا باید مبلغی بین ۶۹ تا ۱۳۹ هزار تومان به صورت ماهیانه پرداخت کنید.

10 سایت برتر فریلنسری برای شروع کار

3- سایت کارلنسر

کارلنسر دومین سایت فریلنسری لیست ما است. در کارلنسر کارفرما می‌تواند به صورت رایگان پروژه تعریف کند. فریلنسرها هم بر اساس رزومه و امتیازاتی که دارند رتبه بندی می‌شوند. بر اساس امتیازی که دارید می‌توانید پیشنهاد انجام پروژه را به کارفرما ارسال کنید.

فریلنسرها باید در کارلنسر باید به ازای انجام هر پروژه کمیسیون پرداخت کنند. کمیسیون این افراد هم بر اساس سطح کاربری که دارند بین ۱۰ تا ۳۰ درصد است.

4- سایت Freelancer

Freelancer دومین سایت برتر فریلنسری دنیا است. بیشتر از ۵۱ میلیون فریلنسر از سراسر جهان در این سایت فعالیت می‌کنند. با عضویت در سایت می‌توانید قیمت پیشنهادی همکاری خودتان را به کارفرماها ارسال کنید.

بابت هر پروژه‌ای که در freelancer انجام می‌دهید، ۱۰٪ مبلغ را به عنوان کارمزد پرداخت می‌کنید. شما می‌توانید از طریق چت آنلاین با کارفرما در ارتباط باشید و میزان پیشرفت پروژه را مشخص کنید. اگر حساب پی پال داشته باشید می‌توانید به عنوان یک ایرانی در این سایت درآمد کسب کنید.

رپورتاژ

5- سایت Upwork lnc

سایت upwork با سابقه بیش از ۲۵ ساله سومین سایت فریلنسری خارجی لیست ما است. upwork هم کم از سایت فریلنسر ندارد و بیشتر از ۱۶ میلیون فریلنسر درون خودش دارد. اگر دلتان می‌خواهد با شرکت‌های بزرگی مثل مایکروسافت همکاری داشته باشید، به سراغ upwork بروید.

بسیاری از شرکت‌های مطرح جهانی پروژه‌های فریلنسری خودشان را در upwork قرار می‌دهند. البته جمعی از بهترین فریلنسرهای جهانی در سایت upwork مشغول به کار هستنند. به همین خاطر برای دریافت پروژه‌های حرفه‌ای رقیبان قدری دارید.

ثبت نام در upwork به صورت رایگان است. به ازای انجام هر پروژه باید حدوداً ۲۰٪ کارمزد پرداخت کنید. در ماه می‌توانید فقط ۳۰ پروژه به صورت همزمان دریافت کنید و مبلغ دریافتی را به حساب پی پال انتقال دهید.

6- سایت FlexJobs

اگر می‌خواهید به صورت دورکاری، پاره وقت یا تمام وقت مشغول به کار شوید، سایت FlexJobs حسابی به دردتان می‌خورد. سایت FlexJobs از سال 2007 تا به امروز در زمینه فریلنسرینگ فعالیت می‌کند.

برای بیشتز ار ۵۰ زمینه مختلف شغلی می‌توانید در این سایت فعالیت کنید. همه مشاغل ثبت شده در FlexJobs قانونی هستند و می‌توانید به شیوه‌های مختلف با کارفرماها همکاری کنید.

7- سایت انجام میدم

بر اساس توانمندی هایی که دارید می‌توانید در سایت ایرانی انجام میدم پروژه دریافت کنید. در این سایت فریلنسری هم کارفرما و هم فریلنسر می‌توانند پروژه تعریف کنند. فریلنسر می‌تواند برای خدمات قابل ارائه خودش پروژه تعریف کند. هر کارفرمایی که به این خدمات نیاز داشته باشد به شما پیام می‌دهد.

کارفرما هم می‌تواند پروژه مورد نظرش را در سایت قرار دهد و منتظر پیام فریلنسرها بماند. بر اساس امتیاز و سطح کاربری که در سایت دارید باید به ازای انجام هر پروژه حدود ۲۰٪ پورسانت پرداخت کنید.

8- سایت پارس فریلنسر

آخرین سایت فریلنسری ایرانی لیست ما سایت پارس فریلنسر است. تا به امروز بیش از ۶۰ هزار فریلنسر در سایت فعالیت کردند. شما می‌توانید در زمینه‌های مختلف برنامه نویسی، تولید محتوا،‌گویندگی، طراحی گرافیک، حسابداری و… در پارس فریلنسر پروژه بگیرید.

برای دریافت پروژه در سایت پارس فریلنسر باید یک اشتراک تهیه کنید. با توجه به سطح اشتراک خریداری شده کمیسیون کمتری به سایت پرداخت می‌کنید. با خرید اشتراک می‌توانید برای پروژه‌های بیشتری پیشنهاد همکاری ارسال کنید.

9- سایت Toptal

سایت Toptal یک فرصت عالی برای افرادی است که می‌خواهند از طریق فریلنسری دعوت نامه کاری به خارج از کشور دریافت کنند. با انجام پروژه در سایت Toptal می‌توانید با شرکت‌های مطرح جهان همکاری کنید و ویزای کار بگیرید.

۳ درصد از بهترین فریلنسرهای جهان در Toptal مشغول به کار هستند. البته تاپ تل برای ثبت نام یک آزمون می‌گیرد که بر اساس آن گزینش می‌شوید. برای ثبت نام هم باید هزینه پرداخت کنید؛ در عوض سایت هیچ کمیسیونی از شما بابت انجام پروژه دریافت نمی‌کند.

10 سایت برتر فریلنسری برای شروع کار10- سایت Guru

گورو از دیگر سایت‌های فریلنسری مطرح در جهان است. با عضویت در سایت می‌توانید درخواست همکاری خودتان را برای صاحبان پروژه ارسال کنید. اگر در انتهای کار کارفرما از شما رضایت داشته باشد، هزینه پروژه به حساب پی پال شما واریز می‌شود.

سایت گورو هم به ازای انجام هر پروژه از فریلنسر ۹٪ کارمزد دریافت می‌کند. فریلنسرها هم بر اساس سیستم امتیازدهی رتبه بندی می‌شوند. از مزیت‌های سایت فریلنسری گورو می‌توان به امکان بستن قراردادهای بلند مدت و کوتاه مدت اشاره کرد.

سایت‌های فریلنسری …

سایت‌های فریلنسری فرصتی عالی برای کسانی هستند که می‌خواهند به صورت دورکار فعالیت کنند. البته برای اینکه بتوانید از طریق سایت فریلنسری خارجی درآمد دلاری داشته باشید باید یک حساب خارجی یا پی پال باز کنید.

در این لیست تنها ۱۰ نمونه از معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری جهان را به شما معرفی کردیم. برای مشاهده سایت‌های فریلنسری بیشتر باید کمی جستجو کنید و با مزایا و معایب هر کدام آشنا شوید.

منبع مقاله: portal.ir


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اموزش دور دو فرمانه برای مبتدیان و امتحان